Şimdi Ara

Çocukluk Aşkımı Buldum (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
7
Favori
3.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SerseriBeyefendi

...
    Bunu yazdım göndericem

Sonuç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

quote:

...
    Bunu yazdım göndericem

Sonuç?

Merhaba hakan. Inan ben msjini yeni goruyorum. Msjin bende once okunmus. Okuyuncada cok sasirdim. Bunlar guzel duygular ama benim erkek arkadasim var.. seni uzmek istemezdim ama k.bakma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

quote:

...
    Bunu yazdım göndericem

Sonuç?

Merhaba hakan. Inan ben msjini yeni goruyorum. Msjin bende once okunmus. Okuyuncada cok sasirdim. Bunlar guzel duygular ama benim erkek arkadasim var.. seni uzmek istemezdim ama k.bakma

:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm dostum sende benm sıkıntıları yaşamışsın ama benm durum birazz farklı benmkinde o beni buldu :D teklif beklediğini söledi bakıcaz bakalım çok heycanlıyım bende
  • O küçük kızı yıllar sonra facebookta bulmuşsun.. İstek göndermişsin, kız da seni eklemiş çok iyi.. Eline konuşmak için büyük fırsat geçmiş ama sen daha 1 hafta 10 gün geçmeden kıza ilan-ı aşk gibi mesaj göndermişsin. Çok ama çok acele etmişsin. Bu jet girişimine kızın hemen okey demesini mi bekliyordun?

O zamanki çocukluk samimiyetinize dayanarak aceleci davrandın sanırım. Çocukluk zamanı başka, şimdiki zaman başka. Ayrıca ikinizde ayrı şehirlerde yetişmişsiniz. Aynı ortamda bulunsaydınız en azından birbirinizi görerek büyürdünüz, o zaman o istediğin daha mümkündü - şimdi olmuştu belki de.

Kızın dediği gibi gerçekten erkek arkadaşı olabilir. Ama biz iyimser gözle bakıp uç olasılıkla kızın pat diye gönderdiğin mesajdan ürküp şaşkınlıkla öyle dediğini düşünelim. (Dediğine göre kız geç yanıtladığı mesajın için daha önce ''okunmuş göründüğü'' için anca gördüm gibisinden yazmış. Oradan kendimce birşeyler çıkardım)

Kıza aceleci davrandığını, bundan dolayı özür dilediğini, ancak yıllar sonra karşında birden görünce heyecanlanıp kendini tutamadığını, çocukluğundan beri hiçbir şeyin değişmediğini, niyetin ciddi olduğu için çıktığı biri varken başka türlü kendisiyle görüşemeyeceğine dair bir mesaj göndererek biraz kenara çekil bakalım. Kızın gönlü boşsa yakın zamanda belli olur. Çocukluktan kalma hisler masumdur, çok temizdir çünkü. Bekle gör derim ben.

Madem çocukluk aşkım diyorsun, o uç olasılığı da düşün ve umudu hemen kesme bence.

Düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 26 Şubat 2013; 23:53:15 >

• Bütun donanım forum uyesı olan ve bu gonderılere mesajlara olumlu ve dogru bır yol cızelgesınde en mutlak olumlu yolları gostern arkaslarıma en ıcten selamlarmı ıletyorum ...formu baya bı onceden takıp edyorum ama uye degıldım ve bnu kendımde buyuk bı ayıp olark kabul edyorum VE KONUYA GIRMEK ISTYORUM ; yaşım 21 ve arkasımız bı cocukluk askı yasamıs bnde sızden bu olumlu goruslernzı kendım ıcın ıstycem .... Cocukken aynı mahhallede dogdugumz cocukluk kız arkadsımdan 1 yıl 1 ay olark buyugum ... Onu bıldım bılelı sewdım yasım ne kadr kucuk olsada hala hayalımsı sevgı dolu gunlerımız hala gozumun onunde .... ve gıtkce buyyorduk evlerımız karsı karsıyaydı hemen hergun gorurdum ılk okulu 2 yıl aynı oklda okduk . Sonra aılesı onun oklunu degstrdı . Ve gorusmelermız kesılyordu ama hafta sonları yıne sokaklarda bagırsıyorduk oynuyorduk ve oyle dolu dolu lıse hayatına gelmıstık . Farklı lıselerde okyorduk . Ve arkadsmızın yasadıgı gbı onu okulna gıderken ve gelırken her zaman pencereden olsun komusunun balkonunda olsun beklerdım ... Ve artık ona karsı duygularımı ıfade etmek ıstemıstım şu pelus maskot olayı gbı ama o degıl . Ben o kızı okadr sewyorum kı o zaman lar bıle aglayark bır mektup yazmıstım ...butun ona karsı olan duygularmı ... Yanlız ıcınde teklıf gbı bı durum yok sadece onu zılyordum cok guzelsın geleckde mutluluksun gbı seyler Ve bır gece vaktı bende anne kalemımın ucu bıttı deyıp komsudan almak ıcın cıktım . Mektupda yanımda tabı verıcem cesartımı topladım... Ve kapılarında baya bı bekledım . Ve sonunda kapıyı caldım . sansa kızın kardesı kapıyı acdı ve ablasını cagrmasını ıstedım kız gelınce 05 ucun olup olmadgnı sordum ve ıstedım ama mektubu veremedım kardesı ordaydı kız ıcn endslndım aılesı blır rezıl olrz dye . Sonra kız ucu gtrdı ve kardsnden bı bardak su ıstedım ve hemen mektubu kızın avcna sıkıştrdım ve ewe kactım .... ve okmustu mektubu ..gunduz bı ara karsılastık cok utandık brbrmzden artık gozlerımız 1 sanıye aralıklı bakıslara kalmıstı ... Bu boyle ıkı yıl kadar sürdu konusmadık hıc .. Utandık hep ... Vesonra mahhalemze başka komsular taşındı o gelen komsulardan brı o kıza cıkma tklıfı yollamıs ... Ve ben cıkma teklıfı nedır cıkma nedır bıle tam bılmyordum neyse bunlardan habrsızım... Bna dememıs hıc gızlemıs . Ve ar tık ben hıc konsmadım lıseyı btrdım ve o hala okyodu son senseydı ... Ve o cocukla 1 ay kadr cıkmslardı ... Ve sonra tekrar ufak bı bag kurduk ama artık ergen cagımız oldugu ıcın. Pek yanasmak ıstmyordum .. Ve ben o kıza o mektuptan sonra bır turlu acılma cesretı bulamadım ...ve okulu bıtmeden bız o mahalleden tasındık cok uzak olmasada 15 km bır mesafe vardı ... Bıskletmle her hafta sonu gıderdım .... Onu uzaktan balkonda bıle gormem yetyordu bana ... Ve aradn 5 ay gectıkden sonra onlarda tasındılar ... Ama bızım gbı yakında bır yer degıl ... Turkıyenın bır ucundan bır ucuna .... Ben van da o ızmırdeydı artık... Onu cok özlemeye baslamıstım onu gormemek bnı huzursuz ettı her daım ... Ve ben hıc bır kızı sevmedım ondan baska ... Ve a rtık telfonumz vardı numrsını almıstım hıc bagı koparmadık onunla ve 2 yıl gectı bu gune geldık nıhayet ve hala konusyoruz tabı arada soyle bı olay oldu ben 8 ay once kadar kız bı unverste kaznmıstı ızmr yakınlarında . Onu n ıcın ıs bahanesyle 3 gunluk bı ızın aldım ve ucakla ılk ızmıre ındım ordan kzın blundugu sehıre gıtmek ıcın gece 2 de otbus degstrdım ve otelde kaldım sabah suprız yaptım benı otogardan almaya geldı ben ona hayatımda ılk defa sarılmıstım ....ve bırakmak ıstemdım hıc ve oda bnı oyle saryodu .. ve o gunumz oyle konusrak gectı okl arkdslaryla tnstrdı . Ve bır gece orda onun okul arkdsnın evnde kaldım ve sabah oldu ve onunla brlkde onların evıne dogru yola cıktık aılesının bnde buyuk bı yerı var gormeden olmazdı dmı sıkı temel lazım hanı valla sabah yola cıktık brlıkde yolcluk da yaptık ama haytımın en guzel anılarıydı dıebılırım ve aılesı saskının saskınıydı valla kus adsını gezdrdıler btn gun ve sabah babası benı hava alanına brkdı v e tekrar memlktımdeydım ve hala konsyoruz sımdıde mesaj atyo .. muhabettımız genelde okul ahaytı sınav konuları ve bazen uzun uzun mesaj lar atyoruz arkds gbı devam edyo ... Ve sorunumşu kı arkadaslar ... yanıtlarınızı beklyo olucam ... Ben bu kıza hala cıkma teklıfı bıle edemedım kaybederım onu dıye korkuyorum ...dıyceklerım sımdılık bu kadar yazım hatalarım ıllakı olmustur bu konuda lutfen af gorun duzeltmek bıraz uzun surer dıye tembellıgıme verın Saygılar....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.