Şimdi Ara

Eski sevgilimi unutamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yaz bi çocukla tanışmıştım. Hayatımda ilk defa birinden hoşlandım. İlk kez bi sevgilim oldu. Böyle şeyleri ilk kez yaşıyodum ve her şeyin çok iyi olmasını istiyodum. Ona karşı olan bu hoşlanmam gittikçe aşka ve çok derin bi sevgiye dönüştü. Hatta sevgiden de fazlası takıntılılık ayrı bi bağlılıktı bu sağlıklı olmayan bi boyuttaydı. Belki de normaldi davranışlarım ama o benim sorunlu olduğumu her seferinde hissettirdi bana. Çok kıskançtım fazlasıyla kafaya takıyodum her şeyi. Onun rastgele söylediği bi cümle yaptığı en ufak bi hareket bile tüm günümün kötü geçmesine sebep oluyodu. Kıskanç ve takıntılı olan bi bendim tabi o bu davranışlarımı garipsiyodu yaptıklarını normal buluyodu. Hep kavga ederdik. Benim için bu kavgaların hatta yaptıklarının da bi yere kadar hiçbir önemi yoktu çünkü onu çok seviyodum ve gerçekten onun yanında hiç olmadığım kadar mutluydum. Sonra affedemeceğim bazı şeyler yaptığını fark ettim bunları kaldıramadım hiç istemesem de ayrıldım. Başta o da istemedi ama sonra vazgeçti benden. Biraz zaman sonra bi mallık yapıp ona yazdım. Çok özlemiştim ve tek istediğim oydu onla biraz daha zaman geçirmek. Başta o da özlemiş gibiydi güzel güzel konuşuyoduk ama sonra yine bazı kavgalar başladı ilişki konusu açıldığında artık olmaz beni engelle gibi şeyler söyledi. Sonra instagramında eskiden rahatsız olduğum çıkarttırdığım bi kız arkadaşını eklediğini fark ettim. Anılarımızı hiçe sayıp o kız yüzünden olan kavgalarımızı unutup nasıl da kolayca ekleyebilmiş. Konuştuğumuz süreçte bunu ona defalarca söyledim. Çok üzülmüştüm tüm duygularımı paylaştım onunla ama hiçbir şey yapmadı o kızı tutmaya devam etti ve zaten arkadaşımdı ve biz de ayrıldık gibi şeyler söyledi. Bilmiyorum ben ayrıldıktan sonra kimseyi eklemedim ki öyle uzun bi zaman da geçmedi. Onun eskiden rahatsız olduğu erkeklerle de hala konuşmam hala eklemem. Çünkü hala onu seviyorum ve hala anılarımıza saygım var. O nasıl bu kadar kolay unutup da bunu yapabiliyor peki nasıl beni unutup barışmak için bi çaba göstermiyo. Bana beni engelle diyip durdu engellemedim onun engellemesini söyledim ama engellemem seni dedi. Neden engellemiyo ama engelle diyo. Neden?neden o kızı tutuyor?onca şey dememe rağmen?

• elififif kullanıcısına yanıt
    Mahmut abi sen misin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Mahmut değil Harun diyorlar..

Ben ALMAN isimlerini seviyorum ama. Adolf, Randolph, Tristan, Heinrich, Maximilian, Friedrich, Wilhelm, Rudolf, favorilerim. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Mayıs 2025; 9:49:6 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Ben onu hep karistiriyorum ya ahahah

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    En sevdigin ama Adilf degil mi :d

Adolf en sevdiğim isim tabii ki. Listeye Hermann'ı da ekleyelim.   

Kadın isimlerinde ise, Greta, Gertrud, Hildegard, Gudrun bunlar çok güzel isimler kesinlikle.   

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilimi unutamıyorum.
    4 hafta önce açıldı
    Eski sevgilimi çok özledim .
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.