Şimdi Ara

Citroen C5 aircross magdurlarindan çağri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
245
Cevap
1
Favori
32.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Citroen C5 aircross magdurlarindan çağri
    Citroen C5 aircross magdurlarindan çağri

C5 aircroslardaki tavan sorunu yasayanlarin çağrısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 10 Eylül 2021; 15:4:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• citroen adamların ayağına gelip 40-50 bin tl'lik resmen bingo teklif etti, adamlar ''eeeh olmaz en az 100 bin olmalı, işte şöyle böyle tavanı boyalı arabayı satamam bana 0 shine bold paket ateşleyin vs vs.'' diye şikayette bulundular.

bana kalırsa citroen çok iyi yapmış hatta ben yerlerinde olsam full servisi falanda kaldırırım sadece kaplama veririm
    Bilirkişi 27 bin ila 35 bin tl arası değer kaybı dedi. Citroën hiç uğraştırmadan 50 bin tl + çeşitli hediyeler verdi toplamda 60 bin tl yi buldu telafileri. Bizimkiler ne yaptı peki, her yerde markayı karaladilar daha fazla versinler diye.

Bu sorun tüm psa da var. 3008, 5008 lerde de var, Peugeot bırakın değer kaybını, onarım bile yapmadı, yapmıyor. Psa nın Peugeot'su aynı sorun karşısında müşterisinin yüzüne bile bakmazken psa nın Citroën i 60 bin tl verdi.

Bizzat tanıdığım bildiğim kişiler var, adam aracını ötv indirimli 140 bine almış 60 bin değer kaybına hayır diyor, ne yapsınlar parmak kadar boya kalktı diye araç beleşe mi gelsin?

Ben Citroën in yerinde olsam Bilirkişi raporunu, yaptığım 60 binlik teklifi ve şahsın sosyal medyadaki karalamalarini aynı dosyaya koyup karşı dava açardım.

Citroën Honda gibi Peugeot gibi davranmadığı için kötü oldu.

Bir tutturmuşsun mağdur da mağdur, iyi bari fabrikayı üstüne yapsın. Kanun nizam zaten boşuna var onlara ne gerek var ki? Niye almayacak satıldı diyorum sana ya işte, yıllardır otomobil piyasanı bilen birisiyim satılmayacak araç yoktur. Tavanı boyalı Citroeni koy bakalım 50 bin TL altına hatta 60 bin TL'yi buluyor verdikleri neyi satılmıyor.

Hatta söyle yap tamam ben tavanın boyanmasını istemiyorum imza atarım buna 50 bin TL'yi verin deyin, sonra da aracı piyasa değerinin 50 bin TL altına sonuçta bu parayı aldınız ilana koyun bakalım satılır mı satılmaz mı.

Firma hangi şartta almıyor bilmiyorum ama 50 bin TL değer kaybını verip üstüne bir de piyasa değerinden almasını istiyorsanız ben olsam ben de almam. 50 bin TL size kaybınız var diye veriliyor, piyasa şartına satın + 50 bin TL daha kazanın diye değil.

@Jocker35

Yapay Zekanın Yanıtı

Citroën C5 Aircross Mağdurlarından Çağrı

Citroën C5 Aircross sahipleri, araçlarında karşılaşılan kronik sorunlar nedeniyle bir araya gelerek mağduriyetlerini dile getirmektedirler.

Bu sorunlar arasında en sıkça karşılaşılanlar;

• Tavan Boya Atması: Aracın tavanında, kısa süreli kullanımdan sonra boya atmaları ve dökülmeleri yaşanmaktadır.
    • Kronik Sorunlar: Araçlarda, elektronik aksamdan mekanik aksamına kadar çeşitli kronik sorunlar mevcuttur ve bu sorunlar tekrarlayıcı niteliktedir.

C5 Aircross mağdurları, yetkili servislere başvurmalarına rağmen sorunlarının çözüme kavuşturulmadığını ifade etmektedirler. Bu durum, araç sahiplerinin mağduriyetine ve güven kaybına yol açmıştır.

Mağdurlar, çözüm için bir araya gelerek konuyu kamuoyuna ve yetkili mercilere taşıma kararı almışlardır. Sosyal medya platformları ve tüketici dernekleri aracılığıyla, yaşanan sorunların duyurulması ve çözüm talep edilmesi hedeflenmektedir.

C5 Aircross sahiplerinin başlattığı bu girişim, araçlarda kronik sorunların çözümü ve mağduriyetlerin giderilmesi için önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. Ayrıca, tüketici haklarının korunması ve otomotiv sektöründe şeffaflığın sağlanması açısından da örnek teşkil etmektedir.

Konuyla ilgili en güncel gelişmeler ve alınan kararlar, ilgili platformlar ve tüketici dernekleri aracılığıyla duyurulmaya devam edecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cidden bu kadar cok sorunlu arac var mi ? Uzucu..

• umarım ulusal düzeyde ses getirir ve marka yaptuıklarından geri adım atar. resmen alay etmişler müşteriler ile...

• Benim anlamadığım bu uluslararası bir sorun değil mi neden kararı Citroen Türkiye veriyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çayla Simit İyi Gider Ç kullanıcısına yanıt

Boyayı Turkiyeden başka takan var mi ki

• Olaya bak ya,
    Gözümde Citroen ve DS markası artık sıfır…..
    Elimi sürmem, bilgilendirme için ayruca teşekkürler..
    Yakınlardan birisi alırsa da bu konuyu tanıdıgım herkes ile paylaşırım hiç üşenmeden…
    Araç sahiplerine geçmiş olsun hakkınızı arayın arkadaşlar…

• Olayın detaylarını bilmediğiniz için Citroën e kızabilirsiniz ama marka burada yerden göğe kadar haklı, az bile yapmışlar. İyi sabrettiler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen c3 aircross klima
    4 ay önce açıldı
    Citroen C5 & Opel Insigna
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C5 aircross a yatirim yapin beyler
    Civic de gocuyordu Herkes elinden cikarmaya calisiyordu suan hepsi unutuldu fiyatlari 3 e katladi

• Konu boya ise pimpirikli türk halkının talepleri bitmez diyorum. Detayı bilmiyorum bu arada. Ama boyaya bu kadar takan başka bir millet yoktur sanırım.

• citroen adamların ayağına gelip 40-50 bin tl'lik resmen bingo teklif etti, adamlar ''eeeh olmaz en az 100 bin olmalı, işte şöyle böyle tavanı boyalı arabayı satamam bana 0 shine bold paket ateşleyin vs vs.'' diye şikayette bulundular.

bana kalırsa citroen çok iyi yapmış hatta ben yerlerinde olsam full servisi falanda kaldırırım sadece kaplama veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 8 Eylül 2021; 19:10:37 >
  • cam tavanli modellerinde de ayni sorun varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde 2020 model shine paket tavanı atan c5 airim vardı. citroene tavan boyası için kayıt açtırdım adamlar 1 hafta sonra arayıp aracınızın tavanını yeniden boyayalım 50 bin lira değer kaybı verelim dedi, bende kabul ettim, iyiki de kabul etmişim yoksa nelere kadir kalacaktım...

• weycell1905 W kullanıcısına yanıt

Ne konuda hakli marka ?

Olayin ic yuzu fabrika hatalı tavan boyasının kalkmasi .

Buyurun aydınlatın bizi

• Mitokondri Kristası kullanıcısına yanıt

Birisi vardi grupta .Sonra arayıp deger kaybi vermiyoruz mahkemeye gidin demişler. Detayları bilemiyoruz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 9 Eylül 2021; 21:23:17 >
  • mordawey M kullanıcısına yanıt

Verdiler mi peki paranızı?

• Olayın gelişimini bilmiyorum ama bitmek bilmeyen isteklerin sonucu firmanın bu kararı aldığını düşünüyorum arkadaşların dediği gibi. Firmalar müşteri memnuniyeti adına birşeyler yapmak istedikçe taleplerin sonu gelmiyor. Birşeyler vererek müşteri memnuniyeti sağlanmayacağını zor yoldan Citroen öğrenmiş oldu.

Ayrıca uzun ve yorucu mahkeme süreci diye birşey de gerçekçi değil. En az 3-4 dava yakın zamanda biliyorum. Siz mahkemeye başvuruyorsunuz, mahkeme bilirkişi atıyor, zaten boya atmış ve boyanması gerekiyor ise aynen mahkeme bu kararı tek celsede veriyor, değer kaybı ise aynen kaza yaptığınız zaman nasıl hesaplanıyor ise o şekilde hesaplanıp aracın boyanması + değer kaybı miktarı şeklinde dava bitiyor. Bir tavan içinde 50 bin TL değer kaybı verileceğini hiç zannetmiyorum ayrıca. Tahminim 15-20 bin TL birşey çıkar en fazla.

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt

verildi, zaten anlaşma yapmıştım vermemezlik edemezlerdi

• tenekekutu kullanıcısına yanıt

Tavanini boyamayı kabul edip 50 bin aldığınızı düşünün

Citrone bu araci geri satmaya çalıştığınızda "biz tavanı boyalı araci prensip olarak almiyoruz"demisler.İlginç değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 10 Eylül 2021; 12:31:35 >
  • mordawey M kullanıcısına yanıt

Tavanini boyattuginiz araci citroene satmayi veya takas vermeyi denediniz mi?

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt

aracı 2 yıl daha kullanmayı düşünüyorum bu sebepten ötürü bu seçenekler radarımda değil.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.