Bu süreci uzaktan takip ediyorum. Haklı haksız konusuna girmeyeceğim. Ben de C3 AC sahibi olarak boyadan şikayetçiyim. En ufak dokunma olsa boya atıyor. Boya inanılmaz ince. Bunun dışında arabadan çok memnunum. |
Citroen C5 aircross magdurlarindan çağri (5. sayfa)

-
-
(nisan 2020 çıkışlı) Citroen C5 aircross siyah tavan boya atması mevcut olan aracım için Haziran sonunda kayıt açtırdım
Grupta gördüğümüz şu 8/2020 sonra olanlar zaten kuş pisliği kullanıcı hatası deniliyor
Bana 50.000+2 bakım ücretsiz 2 yıl garanti uzatma verdiler ben kabul ettim 1 hafta sonra teyit için aradılar
Tekrar kabul ettim
Sonra 1 hafta sonra para teklifi ve diğerleri iptal
Sadece kaplama ve 3 yıl ( 2 yıl garanti vardı toplam 5 yıl) servis uzatıp teklif ettiler
Gene 50.000 anlaşıp kendi şehrinde servis olmadığı için başka şehre gidip anlaşma iptal olan arkadaşlar var
Kısaca başınıza sorun gelseydi ya kullanıcı hatasından dolayı olacaktı (8/2020 sonra) ya 50.000 teklif alacaktıniz özellikle 6 aydan oyaladilar oyaladilar sonra iptal oldu diyeceklerdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasadan 30-40 bin ucuza verilen boya sorunu serviste yapılmış bir C5 ikinci elde niye satilmasin anlamadım , bu araç takla mi atmış ki, bence değer kaybı alınıp durum izah edilip daha uyguna satılabilir. Ben alırım şahsen. Kazalı muamelesi yapana da aracı satmam.
Tavan boyası attı diye 50 bin neden değer kaybı olsun ben sarı sitede değerinden 5 bin ucuz ilan bile görmedim
hollandadan 6 yiyen milli takım ve onun hocası gibi ne biçim çarpık bi ülke bu anlamadım. citroen sahipleri aircorsslarıyla lüx içinde dolaşır, mendil satan çocuklara pencerelerini kapatırken, varoşlardan, işsiz sapsız dolaşan yayaların yanından geçerken acaba hiç düşündü mü bir adaletsizlik var mi bu işin içinde ? senin tavanın boyası atınca meydanlarda toplan hemen, bi de adalet ara. ikiyüzlü ve parası kadar itibarı olanlar çok ülkede.
-
hiçbir şekilde haksız bulmuyorum citroeni forumda okudum adama gel tavanı boyuyalım üstüne 50 bin değer kaybı ve bakım hediyesi verilmiş kabul etmemiş 100 bin 150 bin talep edenler vardı.
-
aynı mesajı kaç kere daha tekrar edeceksiniz, merak ettim...
-
Citroen haklı.
Kabul edip ödemesini alıp tavanı boyatanlar var hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfır araç almak da büyük risk oldu ülkede. Boyalı, ayıplı malı satıyorlar, ayıplı mala sahip çıkmıyorlar. Garip garip olaylar.
Bu vergilerle elim gitmiyor zaten sıfır araç almaya. En iyisi elinde tanıdığın, bildiğin, bindiğin araç artık.
-
Öncelikle haklısınız ama en çok duyduğum hala da duymaya devam ettiğim Citroen teklif etmiş kabul etmeyenler var Citroen haklı abarttıniz vs vs
Citroen firması 50.000 teklif için dosyayı açtık ilgili yer haber bekliyoruz teyit alıyoruz vs vs süreci uzatarak çoğu kimseyi oyaladı ve 3 yıl full servis ve kaplama teklif etti şimdi derseniz ki firma gene teklif yapmis ve haklı
diğer arkadaşlardan duyduğum Citroen bazı bayileri takasa almadı
Benim bugün kendi ilimde olan 3 yıl full servis ve kaplama yapılmış olması halinde aracı sahibinden bakınca kabaca 40.000 TL altına takasa alırız
Benim sorum şu benim ne burda ne suçum var niçin Citroen haklı oluyor
Daha önceleri demiyorum yarın siyah tavan boya atması olan bir kişide birinci ihtimal kullanıcı hatası oluyor ikinci ihtimal 3 yıl full servis+ kaplama yaptırınca neden 40.000 TL aşağisina iniyor
Benim gördüğüm şu başına gelmeyince abarttilar aracı kötülemek için yer arıyorlar Citroen haklı vs
Başa gelince olay değişiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Peki şimdi 50 bin tl kabul ettiğiniz halde niye vermediklerini söylemediler mi? İlla ses kaydı veya bir yazışma vardır ortada. Mahkemesiz vermeyecekler mi yani kabul edenlere ilk yaptıkları teklifi?
İlk teklif de tavan boyama olacaktı ondan dolayı değer kaybı 50.000 olacakmış
Şuan ki teklif de boyama olmadığı için sadece kaplama olduğu için ana merkeze göre değer kaybı olmuyor
Kaplama olunca değer kaybı veya satmada zorluk pratik hayatta olur mu olmaz mı sizin görüşünüze bırakıyorum
400 bin liralık arabaya 50 bin lira değer kaybı teklif etmişler. Tabii ki de kabul ederdim. Satarken ne sıkıntı olacak fabrikasyon kusurdan dolayı yetkili serviste boyanmış, hasar kaydı yok, kaza yok, değişen yok. Bunun için 50 bin düşüğe gitmez. Bir de servis yazılı kağıt verirse mis gibi daha ne isteyeyim ki?
-
Ondan sonra aynı mesajı kaç kez yazacaksınız diyorsunuz
Şuan 50 000 teklif edilen kişilerden çok azı yaptırdı
Diğer teklif alanları ise süreci uzattılar şuan 50.000 değil 5000 bile vermiyorlar
50.000 kabul ettim Teyit için aradılar gene kabul ettim sonra kaplama olacak para yok 3 yıl full servis verdiler
Bugün kaplama olup 3 yıl full servis garantisi olacak şekilde olan aracıma piyasaya göre kabaca 40.000 TL aşağisina takas için teklif verdiler
Kısaca 50.000 teklif alan 10 kişiden 2-3 kişi yaptırdı
Geri kalan 7-8 kişiyi onay bekliyoruz ilgili yer vs vs derken biranda iptal ettiler
Bir arkadas ustte 60.000 aldım demiş.Magdurlar buna inanmıyor. İspatlamasi gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 10 Eylül 2021; 12:36:4 >
quote:
Orijinalden alıntı: anyhillumarım ulusal düzeyde ses getirir ve marka yaptuıklarından geri adım atar. resmen alay etmişler müşteriler ile...
Konunun netini bilmeden ilk mesaja göre bir yöneticinin bu şekilde yorum yapması da çok manidar olmuş.
Vay zavallı DH nereden nerelere geldik, yöneticiler bile artık konuları okumadan direk yorum yapıp geçiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zqrzqrOndan sonra aynı mesajı kaç kez yazacaksınız diyorsunuz
Şuan 50 000 teklif edilen kişilerden çok azı yaptırdı
Diğer teklif alanları ise süreci uzattılar şuan 50.000 değil 5000 bile vermiyorlar
50.000 kabul ettim Teyit için aradılar gene kabul ettim sonra kaplama olacak para yok 3 yıl full servis verdiler
Bugün kaplama olup 3 yıl full servis garantisi olacak şekilde olan aracıma piyasaya göre kabaca 40.000 TL aşağisina takas için teklif verdiler
Kısaca 50.000 teklif alan 10 kişiden 2-3 kişi yaptırdı
Geri kalan 7-8 kişiyi onay bekliyoruz ilgili yer vs vs derken biranda iptal ettiler
İşte bu durum olduğunda da Citroen haksız oluyor. Konuyu tam bilmek lazım.
-
Doğrudur hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X