< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 7 Eylül 2021; 22:46:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Citroen C5 aircross magdurlarindan çağri (3. sayfa)

-
-
Yukarıda açıkladım
Mesele illa bayiye takas vermekte degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alın 50 bin TL yi geçin yaptırın aracı.Zaten herkes biliyor olayın neden kaynaklandığını.Hiçbir firmanın yapmayacağını yaptılar adamlar.Peugeot kuş pisliği diyor,Honda kendi kendine yamulan araçtan işçilik parası istedi diye hatırlıyorum.
Araç zaten tuttu,satarken 50 bin TL lik değer kaybı bile olmayacak belki.Takasa verdiğinde zaten öldürüyorlar,piyasa değerinin 20-30 bine yakın aşağı alıyorlar.
Yinede eski koşullar için hakkınızı arayın,bu şekilde durum kötü.
3008 kullanıcısıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 7 Eylül 2021; 23:0:28 >
Hiçbiriniz parası olsa bu şekilde boyanmış bir aravi almazsınız. Burada hikaye okuyorsunuz ancak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 10 Eylül 2021; 12:17:57 >
Standart bir teklif yok deniyor.....................................................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 10 Eylül 2021; 12:33:38 >
............
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 10 Eylül 2021; 12:34:19 >
pireyi deve yapıyorsunuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35Standart bir teklif yok deniyor.....................................................
Bildiğim kadarıyla 20-30 gibi rakamdan başladılar,50 bin sonradan çıktı.Şu durumdaki tepkinize hak veriyorum ama öncesinde adamlar kimsenin yapmayacağını yaptılar.Sesiniz gür çıkarsa geri adım atarlar.
Firma herkese 50 -60 bin felan da teklif etmemiş
Kimisine 10 kimine 20 kimine 50-60
Onu da alabilen var mi bilinmiyor .
Bu kadar göz onunde olan yanlışları da savunmayalim.
Bakalim sonuc ne çıkacak. Mağdurlar mücadele edecek yalnız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 9 Eylül 2021; 21:27:39 >
Neyi öpecekler alırım 50 + 10 bin TL mi atarım cebime. Tavanı da boya atmasına göre boyatırım veya boyatmam artık o atan boyanın durumuna bağlı sonuçta tavanı güneş yanığı olan sıfır aldığım aracı sattım 15 gün içinde 1-2 neyse kırdık birşey verdik, para aldığım gibi bakarım keyfim. Bedavadan para veriyor firma neyini almayayım. Aracın iki gün sonra başına birşey gelmeyeceği ne malum, sabah akşam araba ile yatacak kadar daha kafayı yemedim. Çocuğu çiziyor, birisi geliyor dokunduruyor aracın başına gelmeyen kalmıyor zaten bir süre sonra.
-
Ben elciyim
Benim citroen aracim yok
Süreci takip ediyorum .Firma tutarlı bir politika izlemedi şahsi fikrim .Bakalım ne olacak
Valla o zaman bul bi c5 50-60 bin altına alıp boyatıp 30 bin ucuza sat .Fırsatı kaçırma
Param olsa ve birisi teklif etse alırdım. 300 bin TL mi neydi bu arabalar çoğu kişi aldığında neyse işte o zaman ki dolar kuru ile artık bu aracın fiyatı. Aldıktan sonra firmadan da alırım 50 bin TL mi ohh mis.
-
ufak bir düzeltme yapalım
mağdurlar değil fırsatçılar*
-
Şunu belirteyim benim c5 aracim yok
Ama burada atıp tutan arkadaşların hiçbirisi temizi 450.000 olan tavani boyanmış halde ise 400 bin lira olan bir modele
400 bin verip almazlar.Birbirimizi biliyoruz .Ha yanlışsın diye varsa citroen mağdurlar sayfası var feyste. Uye olup 50 bin lira altına satın alıp boyatin 10 bin lira ucuza da sari siteye koyun kâr edin .Fırsatı kaçırmayın değil mi
Yaparsin yaparsin
Avrupa'da Amerika'da servise çağırır boyarlar tavanı gönderirler , kaldi ki fabrikada araç üretilirken 2-3 kez boyama hakları var bu yüzden bazı araçların mikron değeri yüksek çıkıyor
Expertiz diye birşeyde çıktı artık bırakın bu boya takıntısını , geçen sene boyasız diye bir Clio gittim binmeye kalksam 5 parça boyalı olacaktı adam hiç bir çiziği göçüğü yaptırmamış boyasız diye satıyor
Hakkini ariyor diye mi firsatci ?
Sizin gibileri görünce ülkenin haline şaşırmamak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: tenekekutuParam olsa ve birisi teklif etse alırdım. 300 bin TL mi neydi bu arabalar çoğu kişi aldığında neyse işte o zaman ki dolar kuru ile artık bu aracın fiyatı. Aldıktan sonra firmadan da alırım 50 bin TL mi ohh mis.
Mart ayında 350 bindi herhalde benzinli shine.Adam 1/7 sini vermiş birde yaptırmış,büyük ihtimalle bu konu ile ilgili yazıda vermişlerdir.
Bu olay ayyuka cikinca servise kayit actirdim. Sanirim 20 defa aranmisimdir genel merkezden. Hic birebir degisim teklif etmedim firmaya. Aracimi piyasa degerinde alin farkini odeyeyim yeni arac satin bana dedim kabul etmediler. Uzun gorusmelerden sonra boyatmam kosuluyla 50 bin teklif ettiler. Dedim ki boyamayin 30 bin verin olmaz dediler. Dedim ki sizden bir arac daha alayim bana indirim yapin ama arabami boyamayin olmaz dediler. Burada boyama istemememin en onemli sebebi ön cam bagaj kapagi ic tavan dosemesi tavan raylari ve cam tavan gibi donanimlarin sokuldugu soylentilerinin olmasiydi. Cunku firma boyama proseduruyle ilgili bilgi vermiyor. Neyse tamam dedim boyayin. Nasilsa arabanin adi cikti boyanmasa bile boyandi derler. Sonra onlar vazgecti.
Dedigim gibi benim asil istegim aracimin takasa alinmasiydi. Shine araci icin 300 bin civarinda takas teklifi alanlar oldu küfür gibi. Bu olay psa araclarinin genelinde var. Musteri olacaklarin bilgisi olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X