Şimdi Ara

Citroen C5 aircross magdurlarindan çağri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
34.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilirkişi 27 bin ila 35 bin tl arası değer kaybı dedi. Citroën hiç uğraştırmadan 50 bin tl + çeşitli hediyeler verdi toplamda 60 bin tl yi buldu telafileri. Bizimkiler ne yaptı peki, her yerde markayı karaladilar daha fazla versinler diye.

Bu sorun tüm psa da var. 3008, 5008 lerde de var, Peugeot bırakın değer kaybını, onarım bile yapmadı, yapmıyor. Psa nın Peugeot'su aynı sorun karşısında müşterisinin yüzüne bile bakmazken psa nın Citroën i 60 bin tl verdi.

Bizzat tanıdığım bildiğim kişiler var, adam aracını ötv indirimli 140 bine almış 60 bin değer kaybına hayır diyor, ne yapsınlar parmak kadar boya kalktı diye araç beleşe mi gelsin?

Ben Citroën in yerinde olsam Bilirkişi raporunu, yaptığım 60 binlik teklifi ve şahsın sosyal medyadaki karalamalarini aynı dosyaya koyup karşı dava açardım.

Citroën Honda gibi Peugeot gibi davranmadığı için kötü oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mordawey M kullanıcısına yanıt

Şayet gitseydiniz alırlar miydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 9 Eylül 2021; 21:24:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weycell1905 W kullanıcısına yanıt

Sorun şu

Citroen tavanini onardigi değer kaybı verdigi aracini niçin takasta kabul etmiyor ?

Var mi böyle birsey ?

Bence burada firma hatalı

Bakalım nereye dayanacak sonu

Tavani boyalı araci siz 50 bin düşük fiyata alir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 7 Eylül 2021; 21:54:25 >
  • Tüketici suçlu demedim, kanunların izin verdiği ölçü de iş yapabilir, hakkını arayabilirsin. Garanti ve kanunlar bunun için var zaten. Garanti adı üstünde üretimden kaynaklanan sorunları gidermek için vardır. Sıfır hata ile üretilen bir ürün daha olmadı.

Amerika'da her 10 davanın 8 tanesi anlaşma yolu ile çözülüyor. Yani 100 bin dolar talep ediyorsan 50-60 bin dolar gibi bir rakam da anlaşarak çözülüyor. Beğensen de beğenmesen de sistem bu. Yok ben bunu kabul etmiyorum dersen ki iş anladığım kadarı ile buna dönmüş, firma da demiş ki iyi olan kazansın, mahkeme ne karar verir ise ona ben razıyım.

Ayrıca şu da var, tavanı boyalı bu aracı yarın öbürgün istediğin fiyata satmayacağını garantisi ne? Son 6 ay içinde komple boyalı ve sadece tavanı boyalı 6-7 yaşında 100 bin km altında iki aracın piyasa değerine çok yakın satıldığını gözüm ile gördüm. Şimdi bu iki araç Citroen olsa ve 50 bin TL almış olsa siz gidip ben istediğim fiyata sattım aldığım değer kaybı yaşamadım deyip aldığını parayı geri firmaya mı vereceksiniz peki?

@Jocker35

• Yıllardır çözemediler boya sorunlarını PSA. Hata böyle dandik arabaları alanlarda. Salaklıktan başka birşey değil. (Citroen ve Peugeot sahibiyim.)

• tenekekutu kullanıcısına yanıt

Yav niye iade etsin adam deger kaybini.Zaten magdur olan kendisi ve muhtemelen dağa cok magdur olacak

Almazlar bu ülkede tavani boyalı araci

Koyun siteye görelim

Hatta c5 sahibi birisinin vardi tavanda boya atmadi var diye satamadı kaldırdı ilanını

Herseyi geçtim firma tavanini boyadigi araci takasta niye almıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 7 Eylül 2021; 21:58:12 >
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Alır almaz kendileri bilir.

Ben şöyle sorayım, Türkiyede 2-3 cm boya kalktı diye hiç uğraştırmadan 60 bin tl verecek 1 tane marka var mıdır?

• Bir tutturmuşsun mağdur da mağdur, iyi bari fabrikayı üstüne yapsın. Kanun nizam zaten boşuna var onlara ne gerek var ki? Niye almayacak satıldı diyorum sana ya işte, yıllardır otomobil piyasanı bilen birisiyim satılmayacak araç yoktur. Tavanı boyalı Citroeni koy bakalım 50 bin TL altına hatta 60 bin TL'yi buluyor verdikleri neyi satılmıyor.

Hatta söyle yap tamam ben tavanın boyanmasını istemiyorum imza atarım buna 50 bin TL'yi verin deyin, sonra da aracı piyasa değerinin 50 bin TL altına sonuçta bu parayı aldınız ilana koyun bakalım satılır mı satılmaz mı.

Firma hangi şartta almıyor bilmiyorum ama 50 bin TL değer kaybını verip üstüne bir de piyasa değerinden almasını istiyorsanız ben olsam ben de almam. 50 bin TL size kaybınız var diye veriliyor, piyasa şartına satın + 50 bin TL daha kazanın diye değil.

@Jocker35

Yoktur .

Tesellimiz bu mu şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 10 Eylül 2021; 12:32:43 >
  • Ya anlamıyorsun ya ben Türkçe yazmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 9 Eylül 2021; 21:25:31 >
    Citroën milleti enayi yerine koymadığı için millet Citroën i enayi yerine koymaya çalıştı, olayın özeti budur. Hayırlı geceler...

Vallahi bizim millete ne yapılsa hak gercekten

Bu kafayla daha çok öperler zaten

Olayin özeti de budur .

Ben citroen sahibi de değilim bu arada

ben illa citroene satacam arabamı diyormuş gibi konuşuyorsun

sanki citroenden başka araba alıcısı yok

• Mitokondri Kristası kullanıcısına yanıt

Garip olan bu degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 10 Eylül 2021; 12:17:29 >

tamam öyleyse öyle olsun boş verin firmayı. alın 60 bin değer kaybını koyun sahibindene 30 bin tl altına, bal gibi alıcı bulursunuz. zaten sorun bilinen bir sorun alacak adam bunu bilerek alır. aha kaldı mı size 30 bin tl güle güle harcayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 7 Eylül 2021; 22:21:26 >
  • Mitokondri Kristası kullanıcısına yanıt

Turkiyede yasamiyormus gibi konuşuyorsunuz

Tavani boyalı araci kim alır yahu

üstad tavanı merdiven altında bir yer boyamayacak ki?? citroenin yetkili servisi boyayacak yanınadada sertifika verirler. alacak adama gösterirsin sertifikayı satarsın arabayı.

sanki 83 milyonun 83 milyonuda tavanı boyalı araba almaz gibi konuşmayın.

• Bu olay aslında müşterilere dolaylı olarak hizmet ediyor. Tavan boya atması sorununun bilinirliği toplumda yaygınlaştıkça kişilerin araçlarını satmaları kolaylaşacaktır. Elinde güzel çekilmiş resmin varsa ve serviste boyandığına dair kanıtın da varsa çok da sorun olmaz satışta diye düşünüyorum. Alan kişi boyanın kaza sonucu olmadığını bilecek ve piyasa fiyatının daha altına alacak aracı. Satıcı da zaten değer kaybı aldıysa sorun yok, abartmaya da gerek yok. Ama anlaşılan bizim halkımız değer kaybı istemenin bokunu çıkarmış…
    Bu arada firma eğer 50 bin tl değer kaybı vermişse o aracı normalde alacağı fiyatın 50 bin tl altına alması lazımdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bayiye takasa verme merakı niye bu kadar? Adamlar zaten fiyatı öldürüp takasa alıyor kendin satsan daha iyi. Niye takıldınız bu kadar?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.