Şimdi Ara

Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cities: Skylines - PlayStation 4 Edition

    Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Cities: Skylines - Playstation 4 Edition - Duyuru Fragmanı



    -

    Satış rekorları kıran ödüllü yönetim oyunu Cities: Skylines, artık PlayStation 4'te. Hayallerinin şehrini inşa et. Yol ağlarını, otobüs hatlarını ve parkları planla. İster dumanlarla dolu bir endüstri devrimi yap, ister yenilenebilir enerji kullanarak turistler için ideal bir sahil kasabası yarat. Her şey senin elinde!

    - Çok katmanlı ve zorlu bir simülasyon: Şehrinin başkanı olarak ekonominin yanı sıra eğitim, enerji, polis, itfaiyecilik ve diğer birçok konuyla yüzleşeceksin.
    - Kapsamlı yerel trafik simülasyonu: Toplu taşıma sistemlerini yönet - Otobüs, tren ve metroların yanında dikkatli bir yol düzenlemesi de yap.
    - Bölgeler ve politikalar: Sıradan bir belediye sorumlusundan daha büyük işler başar! Yoğun trafiğe engel ol, ücretsiz toplu taşıma yap veya kenar mahallelerdeki hayvanları yasakla.
    - After Dark ile şehrinin geceleri tamamen farklı bir yer olmasını sağla.


    -

    Çıkış Tarihi: 15 Ağustos 2017 (PS4) / 15 Şubat 2023 (PS5)
    Tür: Economic Simulation
    Dağıtıcı: Paradox Interactive
    Geliştirici: Colossal Order, Tantalus

    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/211825-cities-skylines-playstation-4-edition
    https://www.metacritic.com/game/playstation-4/cities-skylines---playstation-4-edition

    Resmi Site:https://www.paradoxinteractive.com/games/cities-skylines/about

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Şubat 2023; 20:52:55 >







  • Xbox'a duyurulduktan beri PS için gelip gelmeyeceğini bilmiyorduk ama sonunda Paradox açıklama yaptı ve geliyor PC de deliler gibi oynadığım oyun En iyi şehir kurma oyunları arasında bence, SimCity halt etmiş bunun yanında. Dev ekranda da oynaması daha zevkli olur umarım. Sabırsızlıkla bekliyorum.
  • İlk çıktığı günden beri xbox'ta oynadım. Konsollara çok iyi port etmişler oyunu bence. 80 lira idi fiyatı. Burada da bu fiyata gelir. Tavsiye ederim.
  • Guzel haber. Total War tarzi oyunlar da konsola gelse keske.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece 12 de çıkıyor, PlayStation 4'ün en büyük eksikliği de halledilmiş oluyor böylece. Heyecanla bekliyorum.
  • Steam'de bu oyuna sahibim ve resmen hastasıyım. 350 küsür saat oynamam var.

    Yalnız şunu merak ediyorum, Steam'deki mod desteği gibi bir şey olmayacak sanırım?
  • Yok mu bu oyunu oynayan? Ben PS4 PRO da oynuyorum. Oyunla ilgili bir iki bilgi vereyim:

    Bir kere oyun 60fps olarak çalışıyor hemde baya neredeyse sabit 60fps diyebilirim. Sadece çok yaklaştığınızda ve şehir kalabalık olmaya başlayınca kasmalar başlıyor ki PC de durum aynı :) İlk başta bunu DS4 ile oynar mıyım? diye çok düşündüm ama oynayınca fark ettim ki oynaması çok kolaymış. PC de saatlerce oynamama rağmen hiç yabancılık çekmedim kontroller açısından. Tabii başta biraz alışma süreci oluyor ama onu anladığınız zaman çok rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.

    Oyunun grafik konusuna gelince. PC gibi değil elbette, hatta draw distance biraz daha iyi yapmaları gerekiyor. Şehir kurmaya ilk başladığınızda bu biraz göze batıyor, özellikle trafik levhaların, ışıkların ve otobandaki trafiğin az oluşu iyi değil. Şehir büyüdükçe bunların çoğu yok oluyor. Trafikte artıyor haliyle.

    Şehir kurma türü oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu da mutlaka oynayın derim. Şimdiye kadarki çıkmış en iyi şehir kurma oyunudur :)




  • PC kaldırmıyordu bende bu versiyonu almayı düşünüyorum. Çok eğlenceli bir oyuna benziyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun pri hakkını satan olursa alabilirim.
  • Pampiş senin oyun hakkında yorumun yok mu çıktıgı günden beri oynuyorsun
  • Olmaz mi?!



    Oyun gercekten guzel. Kullanimi kolay. DS4 ile harika bi is cikartmis Paradox.



    Tycoon tarzi ve sehir kurma silumasyonu sevenler icin harika bir oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Oyun birde Türkçe olsa tadından yenmez .
  • Cities: Skylines - Mass Transit - Console Edition

  • Cities: Skylines | Industries Release Trailer | PS4

  • Oyun, PS Plus için indirmeye açıldı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Mayıs 2020; 20:26:52 >
  • Oyunun türkçe yaması var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkFtH D kullanıcısına yanıt
    Burası PS4 konusu hocam.
  • çok çok uzun zamandır hevesleniyordum bu oyunu oynamak için hep yayıncılardan izleyip geçiyordum hatta çoğu yayıncıdan izlerken sinir krizi geçiriyordum oraya öyle mi yapılır diye şu an indirip oynayacağım bakalım umarım kontrolleri zor değildir
  • Cities: Skylines - Airports Çıkış Fragmanı | PS4


    Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    Airports, a brand new expansion themed around the wonders and logistics of modern day air travel, hits PlayStation 4 today! The latest offering for the acclaimed city management title will allow architects to create and manage state of the art travel hubs to place in their pristine cities. Available now.
    https://www.youtube.com/watch?v=0flceDd6sI0
  • Cities: Skylines Remastered Yeni Nesil Konsollara Geliyor


    Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]

    Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Colossal Order tarafından oyunculara sunulacak olan şehir simülasyon oyunu Cities: Skylines'ın yeniden düzenlenmiş sürümü duyuruldu. PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmiş bir sürüm olan Cities: Skylines Remastered, 15 Şubat'ta 39,99 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.

     

    Ücretsiz yükseltme seçeneği sunulacak


    Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]

    15 Şubat tarihinde yayınlanacak olan Cities: Skylines'ın geliştirilmiş sürümü, orijinal oyun sahiplerine ücretsiz bir yükseltme şeklinde sunulacak. Halihazırda Cities: Skylines'a PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında sahip olan kullanıcılar, Remastered sürümüne ve "Airports" genişletmesine ücretsiz olarak ulaşabilecek. Ek paketin önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

     

    Cities: Skylines Remastered, yeni nesil konsollar için optimize edilmiş bir yapı ile karşımıza çıkmayı planlıyor. Bu sürüm içerisinde daha büyük şehirler oluşturabilecek, yapıları geliştirmek ve dikmek için ek içeriklerden yararlanabilecek ve dilediğimiz yere bu yapıları kurabileceğiz. Birçok yükseltme seçeneğini içerisinde barındıran bu oyunda oyuncular, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'de daha iyi performans alabilecek.

     

    Remastered sürümünü yeni nesil konsollarda oynamanın yanı sıra kullanıcılar bu oyunu PlayStation 4 veya Xbox One'a indirebilir. 

     

    Cities: Skylines Remastered duyuru fragmanı


    Cities: Skylines Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]Cities: Skylinesyoutube
    Introducing an enhanced player experience for PlayStation®5 players and Xbox Series X|S players🎮 -25 buildable tiles! -Quick selection tool -UX Improvements (such as precision placements, distance indicator and updated snapping options) -New environmental controls panel (adjust things like time of day, rain, fog, and environment coloring) -Map editor And an overall graphic performance increase for the bigger city builders! Releasing 15th February, 2023. ---------------------------------------------------------------------- Be sure to subscribe for more Cities: Skylines content! https://pdxint.at/Subscribe Official Channels https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?forums/cities-skylines.859/ https://www.facebook.com/CitiesSkylines https://www.twitter.com/CitiesSkylines https://www.instagram.com/CitiesSkylines Community Channels https://www.reddit.com/r/CitiesSkylines/ https://steamcommunity.com/app/255710/workshop/
    https://www.youtube.com/watch?v=sXAn3RuwQOw


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Cities_Skylines_Remastered_Yeni_Nesil_Konsollara_Geliyor-116685.htm





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.