Şimdi Ara

PS3 oyunlarını PS4 te oynamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konu hakkında birkaç konu buldum okudum ama net, güncel bir bilgi alamadım.

2 gün sonra dükkan kiralıyorum ps4 cafe açmak için fakat bu kısmını hiç düşünmemiştim ve şuan çıkmaza girdim.

Burada oynanan %99 oranında PES. PES 2014 te çıkmak üzere.

PES PS4 için bu yıl oyun çıkarmıyacak gözüken o ki.

Benim için en önemli soruyu sormak istiyorum.

PS3 için çıkan PES 2014 oyunu PS4 te çalışacakmı.

Teşekkürler bilgilerinizi bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS3 Oyunlarını PS4'te Oynama Kılavuzu

Giriş:

PlayStation 3 (PS3) oyunlarını PlayStation 4 (PS4) konsolunda oynamak mümkün mü diye merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu kılavuz, PS3 oyunlarını PS4'te oynama konusundaki tüm bilgileri sağlayacaktır.

Doğrudan Oynatma Desteği Yok:

Ne yazık ki, PS3 oyunları doğrudan PS4 konsolunda oynatılamaz. PS3 ve PS4, farklı mimarilere sahip olduğu için bu mümkün değildir.

Bulut Oyun Hizmetleri:

Ancak, PS Now gibi bulut oyun hizmetlerini kullanarak PS3 oyunlarını PS4'te oynayabilirsiniz. PS Now, bir abonelik hizmetidir ve oyunları PS3'ten yayınlayarak PS4'te oynamanıza olanak tanır.

PS3 Klasikleri:

Sony, bazı popüler PS3 oyunlarını PS4 için yeniden yayınladı. Bu oyunlar "PS3 Klasikleri" olarak bilinir ve PlayStation Store'dan satın alınabilir. PES 2013 dahil olmak üzere bazı PS3 oyunları PS4'te PS3 Klasikleri olarak oynanabilir.

PS4 de PES 2013 Oynanır mı?

Evet, PES 2013, PS4'te PS3 Klasikleri olarak oynanabilir. PS4 konsolunda PlayStation Store'u açarak ve PES 2013'ü arayarak oyunu satın alabilirsiniz.

Diğer Seçenekler:

• PES 2013 PlayStation 4 sürümünü satın almak: PES 2013'ün PS4 için özel olarak geliştirilmiş bir sürümü bulunmaktadır.
    • Oynanabilirliği sağlayan cihazlar kullanmak: PS3 oyunlarını PS4'te oynamanıza izin veren üçüncü taraf cihazlar mevcuttur. Ancak, bu cihazların kullanımı yasa dışı olabilir ve konsolunuza zarar verebilir.

Önemli Notlar:

• PS Now aboneliği gerektirir ve tüm PS3 oyunları bu hizmette mevcut değildir.
    • PS3 Klasikleri yalnızca dijital olarak satın alınabilir ve fiziksel kopyaları yoktur.
    • PS4'te oynadığınız PS3 oyunlarının çevrimiçi çok oyunculu özellikleri olmayabilir.

Bu kılavuzu izleyerek PS3 oyunlarını PS4'te oynayabilir, nostaljik oyun deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben de bunu merak ediyorum.blu ray ile çalışmayacak ama digital ortam ile pes çıkar mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 18 Eylül 2013; 2:47:53 >
  • her iki makine aynı dilden konuşmuyor bildiğim.donanım yapısı tamamen değişti.dolayısıyla çalışmayacaktır.ancak emu gibi birşey çıkarırlarsa belki olabilir.onca güzel oyun ve akan para da boşa gitmez iyi olur.belki ilerde psn plus üyeleri aldıkları oyunun ps4 versiyonu çıkarsa ücretsiz erişebilir.ortada alacak ps4 yokken bu olasılıkları öğrenemeyeceğiz sanırım.heleki dünyada preorderlar tükenmişken tr ye ne zaman kaça düşer Allah bilir.6 ay sonra anca bize düşer gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk çıkan ps3'lerde geriye uyumluluk vardı ancak ps4'te olmayacak sadece bulut sistemiyle yani online olarak olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

ilk çıkan ps3'lerde geriye uyumluluk vardı ancak ps4'te olmayacak sadece bulut sistemiyle yani online olarak olacak.

bulut sistemiyle pes gelmez mi.ya da last of us,heavy rain
  • Emir kullanıcısına yanıt
    ps4 çıktıktan sonra gelebilir. en garantisi iki cihaza da sahip olmak:)
  • Eski oyunlar PS4 de oynanmayacak. Yeni çıkan oyunlar PS4 uyumlu değil. Ne oynanacak bu cihazda ilk zamanlarda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Oyun
    8 yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.