Xbox Controller Şarj Kiti Şarj Olmuyor
merhabalar yakın zamanda xbox 9. nesil controller aldım şarj kiti ile beraber birkaç defa bilgisayardan ve adaptörden şarj edebildim ama 2 gündür hiçbir şekilde şarj edemiyorum bilgisayar usb noktasına da uyumlu şarj cihazına da taktığımda ilk başta titriyor fakat sonra şarj etmiyor ne yapabilirim
Lenovo IP Gaming 3 Touchpad Sorunu
merhabalar dün internet üzerinden lenovo ideapad gaming 3 model bir laptop aldım amd ryzen 5 6600h işlemeli freedos olarak geldi win 11 pro yüklemesi yaptım önce lenovo sitesinden sonra windows update üzerinden driverları ve güncelleştirmeleri yükledim fakat touchpadimde ciddi bir donma/takılma ve kendi kendine tıklama gibi problemler mevcut internet üzerindeki hemen hemen tüm yöntemleri denedim aygıtlardan sürücüleri kaldırıp geri yükledim hatta sıfırdan temiz windows falan da kurdum ama sorunu çözemedim linux yüklediğimde aynı problemi yaşamadım sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum yardımcı olabilen çıkarsa çok mutlu olurum
Midea Klima Enerji Tüketimi
merhabalar yakın zamanda 12000 btu bir midea klima aldım 1+1 bir evde adana'da yaşıyorum ve hava sıcaklığının yanı sıra çok yüksek nemli bir bölge olduğu için klimadan eco moddayken (24 derece otomatik fan) verim alamıyorum fakat dry modda kullanmaya başladığımdan beri 25-26 derecelerde bile çok etkili verim alabiliyorum
aklıma takılan ise aşağıdaki şu video oldu normalde araştırdığımda dry modun daha az enerji tükettiğini söylüyor herkes ama bu videoda soğutma moduna göre dry mod neredeyse 2 kat enerji tüketimi yapıyor (dry mod anlık 440-470 watt soğutma mod anlık 180-240 watt) sizce enerji tüketimi ve doğru soğutma için ne yapmalıyım? adana eylül ayına kadar ortalama 35 derece sıcaklık %80-85 nem olan bir şehir bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim :)
bahsettiğim ilgili video linki
Yenilenmiş s21 FE Ekran Değişimi
merhabalar geçenlerde hbbilişimden yenilenmiş a kalite galaxy s21 fe 5g telefonu aldım yanında gelen belgesinde ekran değişimi yapıldığı yazıyordu sadece ekranın orijinal bir ekranla değişip değişmediğini nasıl öğrenebilirim? veya orijinal olmasa bile aynı kalitede bana sorun çıkarmayacak bir ekran olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? bazı yenilenmiş telefonlarda bir süre sonra dokunmatiğin bozulup ekran kalitesinin düştüğünü öğrendim duruma göre iade yapabilirim
Modem GPON Problemi
merhabalar çarşamba günü türk telekom üzerinden fiber internet bağlattım gelip kurulumu yaptılar dün geceye kadar sorunsuz kullanıyordum gece birkaç saniyelik bir elektrik kesintisi yaşadım elektrik geri geldikten sonra modemimde GPON ışığı yanıp sönmeye Internet ışığı ise kırmızı yanmaya başladı ve internete erişemiyorum şu anda modemi 2-3 defa kapatıp açtım ama durum düzelmedi müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı oluşturdular fakat teknik servis pazartesinden önce gelmeyecekmiş benim yapabileceğim önerebileceğiniz bir şey var mı acaba?
Askerlik Kilo Muafiyeti
arkadaşlar herkese merhaba bugün 31 aralık 2021 tarihine kadar yoklama yaptırmam gerektiğine dair bir mesaj aldım normalde yüksek lisans öğrencisiydim fakat 4 dönem kuralından dolayı kaydım silindi yani aslında lisans mezunu olarak görünüyorum bu sebeple tecil hakkım da olmadığı için yoklamamı yaptırıp muayeneye gireceğim sanırım
boyum 183 kilom 135 boy kilo endeksim de 40.3 gibi bir şey araştırdığım kadarıyla şu an askerliğe elverişli değilim ve bildiğim kadarıyla önce aile hekimine gidip oradan hastaneye sevk alacağım orada da heyet bu duruma karar verecek bununla alakalı birkaç sorum var bilgili arkadaşlar yanıtlayabilirse çok sevinirim
öncelikle boy kilo durumuma göre askere gitmek gibi bir durumum yok gözüküyor yine de böyle bir ihtimal var mı emin olmak istiyorum
boy kilo endeksi 41 ve üstü olanlar sanırım direkt muaf oluyormuş bu doğru mu ve gerçekleşme ihtimali var mı? diğer türlü sanırım 1 yıl erteleme tarzı veya 3 ay sonra tekrar muayene tarzı bir şey oluyormuş ama tam bir bilgi bulamadım maalesef
bazı kişilerden bu muafiyetin askerliğin acemilik döneminde verildiğini duydum böyle bir şey var mı? yani birliğe teslim olduktan sonra mı gerçekleşecek bu süreç yoksa aile hekiminden sonra direkt yaşadığım şehirdeki sevk edildiğim hastanede tamamlanacak mı?
FIFA 21 Xbox Series S Spiker Sesi Problemi
arkadaşlar merhaba bugün ultimate game pass aldım ve ücretsiz olarak FIFA 21'in Series S versiyonunu indirip kurdum oyunun menüsünde ve maç içinde tüm sesleri alabiliyorum (müzik, tezahürat, tribün vs) fakat maç başladığında spiker sesi alamıyorum ayarlardan baktığımda spiker sesinin açık ve ingilizce olduğunu gördüm son ses de açık gözüküyordu fakat problemi çözemedim
oyun dosyalarını eksik indirmiş olabilir mi? oyunu silip tekrar mı yüklemem gerekiyor acaba?
açıkçası bu problem kafamı karıştırdı daha yeni series s almıştım umarım başka oyunlarda da bu tarz problemlerle karşılaşmam şimdi nba 2k22'yi indiriyorum onu da test edeceğim
Playstation 4 HDD Yükseltme ve Bakım (Mersin)
|
Playstation 4 Dikey Stand
|
Silinen Başlıkla İlgili Yardım
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.137
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 16.628 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 688 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun