Şimdi Ara

[CİDDİ]kızı seviyorum ancak o [CİDDİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlarım konum gerçekten çok ciddi.Arkadaşlar ben bir kıza aşık oldum(Doğal olarak).Ancak kız beni ne tanıyor ne seviyor.Durum şöyle lütfen okuyun:

Kızı instagram'da gördüm sevdim.Daha sonra fotoğraflarına yorumlar yazdım seni çok seviyorum diye falan.Netten güzel sözler yazdım biraz değiştirerek.Ardından kız bir süre sonra benim bir fotoğrafımı beğenip bir de yorum attı.Kızın telefonu Iphone biliyorum.Benimki de android.Kız boş yorum atmış olamaz denedim çünkü olmuyor.Mutlaka bişiy yazmış ve yoruma atmış.Ancak yorumda sadece ismi var baska bisiy yok.Bilgisayardan baktım uzunlamasına dikdörtgen çıktı.
    Herneyse ben kıza 3-4 haftadır aşk mesajları yazıp özelden mesajlar falan atıyorum.Ancak ne özeldeki mesajları ne de yorumları okuyor.Özeldekini görmüyor bile görse yanında tick işareti çıkardı.Ama işaret falan yok.

Herneyse ben bu kıza tutuldum aşıgım işte bildiğiniz onun için ölmeye bile hazırım kafayı yiycem artık onu çok seviyorum ama o bunu bilmiyor.Nereye baksam onu görüyorum alakasız şeylerde bile.Örneğin yemekteyim televizyonda reklam çıkıyo o geliyo gözümün önüne.Dersteyim bi bakmışım gözümün onunde o!
    Sizce bu durumda ne yapmam lazım?

Not:Kız türk yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-840F2A90D -- 16 Mart 2014; 1:04:04 >

• Kızı instagram'da gördüm sevdim.

Sonrasını okumadım bile. Kız beni rahatsız ediyor diye şikayette bulunsa ceza alırsın. İlgilenmiyor, boşa uğraşma, sonra pişman olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüztüze tanımadığın biri için, bak aşk maşk demiyorum daha başlangıç olarak yüzyüze tanımadığın için kendini hırpalama arkadaşım, mantıklı hareket et, bir noktadan sonra senin aşırı hayranlığın onun egosunu tatmin etmekten öteye gitmez dikkatli olun hocam

AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özgüvenin benimkinden kat kat fazla ama fazla özgüven de iyi değil be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 16 Mart 2014; 4:22:43 >

Orijinalden alıntı: SolidStar

Dostlarım konum gerçekten çok ciddi.Arkadaşlar ben bir kıza aşık oldum(Doğal olarak).Ancak kız beni ne tanıyor ne seviyor.Durum şöyle lütfen okuyun:

Kızı instagram'da gördüm sevdim.Daha sonra fotoğraflarına yorumlar yazdım seni çok seviyorum diye falan.Netten güzel sözler yazdım biraz değiştirerek.Ardından kız bir süre sonra benim bir fotoğrafımı beğenip bir de yorum attı.Kızın telefonu Iphone biliyorum.Benimki de android.Kız boş yorum atmış olamaz denedim çünkü olmuyor.Mutlaka bişiy yazmış ve yoruma atmış.Ancak yorumda sadece ismi var baska bisiy yok.Bilgisayardan baktım uzunlamasına dikdörtgen çıktı.
    Herneyse ben kıza 3-4 haftadır aşk mesajları yazıp özelden mesajlar falan atıyorum.Ancak ne özeldeki mesajları ne de yorumları okuyor.Özeldekini görmüyor bile görse yanında tick işareti çıkardı.Ama işaret falan yok.

Herneyse ben bu kıza tutuldum aşıgım işte bildiğiniz onun için ölmeye bile hazırım kafayı yiycem artık onu çok seviyorum ama o bunu bilmiyor.Nereye baksam onu görüyorum alakasız şeylerde bile.Örneğin yemekteyim televizyonda reklam çıkıyo o geliyo gözümün önüne.Dersteyim bi bakmışım gözümün onunde o!
    Sizce bu durumda ne yapmam lazım?

Not:Kız türk yani

Sizin kafa yapisindaki insanlar gercek mi diyordum, harbiden gercekmis. Bu adamin oyu da 1 sayilicak hale bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O duyguyu bilirim. Sokakta gördüğün her kızı birden ona benzetiyorsun ama sonradan farkediyorsun ki alakası bile yok

SONY XPERIA™ Z5 | White
  • Arkadaşlar haklısınız ancak yani nasıl desem pff ben onu tanıyorum yani iyi birisi sokakta görmüşlüğüm yüz yüze gelmişliğim yok ama tanıyorum işte tv ye filan çıkıyor... Ya anlayyın işte ünlü gibi bişey bnden 15yaş büyük :D :D yani benim amacım zaten sev olmak deyil onunla tanışmak onu tanımak falan yani.

Bu arada kız s..a.k.en de aklına geliyormu

Bizde aşık olduk ortaokulda iken büyüklerimize normaldir.

Orijinalden alıntı: T.Edison

Ortaokullu değilse adam değilim

Bizde aşık olduk ortaokulda iken büyüklerimize normaldir.

Liseliyim hocam :D
    lise 3 :D :D

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Ne diyor lan bu sevgili olmak değilmiş niyeti ama aşk mesajları atıyormuş

hoccam o kısmı biraz acayip bende biliyom da yani nasıl desem hani benim büyüğüm ya bi dikkatini çekem dedim şimdi özelden resimlerini çizip yolluyom
  • Bloklamak için girmiştim. Tahminim doğruymuş, blokladım. Çıkıyorum.
  • Sen aşık olmamışsın bela olmuşsun gibi geldi. Şu sıcak bunaltıcı yaz aylarında birde sen bunaltma kızcağızı ya doğru dürüst iletişim kurmak istediğini anlatan bir mesaj at ya da sokağa çık bi hava al kendine gel. Böyle bi yere varamazsın

Not: kızın tel iphone senin android de bunu niye yazma ihtiyacı duydun kardeşim çok merak ettim bide burdan ios vs android çıkarsa konu dadından yinmez

intel core i7 3770k - asus geforce gtx 670 - asus p8z77 - 3tb hdd - 8gb ram

Yalnızca KONU DIŞI/ÖZEL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.