Onbaşı
07 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 1)
Gönderileri
evet beyler pek balık tüketen biri değilim, o yüzden direk balık yağı tüketmeyi düşünüyorum fakat hangisini alsam bilmiyorum. F/P açısından önerilerinizi almak istiyorum.

Turbo hocam sen de bilirsin bu işleri önerini bekliyorum
Merhaba arkadaşlar, 2500-2600 lira civarı bir bilgisayar toplamak istiyorum. Kendimce bir şeyler hazırladım ama soracak birkaç sorum var.

Sistem:
AMD fx x8 8320
Gskill 8gb(2x4) ripjaws 1600mhz ddr3 cl9 1.5
sapphire r9 280x tri-oc
gigabyte 970a-ud3p am+3
viewsonic 21".5 va2245a
wd 3.5" 1tb caviar black sata 3.0 64mb 7200
asus drw-24f1st 24x
cooler master rc-k350 600w midtower
Cooler master hyper t4 soğutucu

Şimdi hazırladığım sistem buydu ama bazı arkadaşlar itiraz etti, çok ses yapar, 600 watt kaldırmaz +80 değil dedi(ki değilmiş), dvd sürücüden hard diskten kıs dedi. Ne yapsam bilemiyorum, sorularım şunlar:

1) Amd fx x8 8320 ile 6300 arasındaki farklar nelerdir? 2 sanal çekirdek farkı var diye duymuştum ama detaylı olarak bilemiyorum nedir ne değildir. Bu bilgisayarı kullanabildiğim kadar kullanmak istiyorum(önceki bilgisiyarlarımı da 7-8 sene kullanmışlığım var, yani very low'da kasarak oynatana kadar). İşlemciden kısmamı önerdiler ama bilemiyorum, sizce oyun performansına aşırı bir etkisi olur mu?
2)Kasa olarak GIGABYTE IF-233 700W MidT'ı mı yoksa CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W 'i mi tercih etmeliyim? İkisi de +80. (ileride tekrardan kasa almak istemiyorum).
3)İşlemci soğutucusu olarak COOLER MASTER BLIZZARD T2 MINI mi tercih edeyim yoksa COOLER MASTER HYPER T4 mü? İkisi arasında ne gibi farklılıklar var ve 8320/6300'a hangisi daha uygun? 8320'yi blizzard soğutabilir mi?
4)Anakart olarak ASUS M5A97 EVO R2.0'ı mı yoksa benim seçtiğim Gigabyte 970a-ud3p'yi mi seçmeliyim? Fiyat farkı yok aralarında, sadece merak ediyorum kimileri asus kimileri gigabyte diyor.
5)İşlemciden düşmesem de, dvd writer ve hard diskten fiyat düşürmeli miyim? Zaten dvd ile pek işimiz olmaz, ama hard diskimin ileride elimde kalmasını istemiyorum(ki seagate harici de yaşadım bu durumu).
6) Ekrana dokunmayın, gariban kaldı orada 1080p yapacak bir şey yok :) Alışacağız artık

Not: Vatandan almayı düşünüyorum. Ayrıca fiyat olarak 2500-2600 olmadı 2650 yaparım ama daha da ilerlemek istemiyorum arkadaşlar. Teknoloji bu sonuçta her zaman daha iyisini alabilirsiniz ama öğrenci halimle 2600 yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Yorumlarınızı buna göre yaparsanız sevinirim.
.
Saat 5 oldu nasılsınız neler yapıyorsunuz bu saatte? :)
Proterstrasse den baglaniyorum sorularinizi cevaplayabilirim
Gül gül öldüm ya ben bu tür safsatalara bir tek bizim salaklar kanar sanıyordum meğer bizden de aptalları varmış.
Bu adamın konferansına en ucuz bilet 390 zl yani 250 liraya tekabül ediyor bizde 150 tl alıyorlar en azından

Diyorlar ki bak bu adam çalıştı kazandı oldu milyoner, e kardeşim ben de kişi başı 250 tl'den 10.000 kişiye konferans versem ben de milyoner olurum ne var bunda

http://www.autorytety.com.pl/?utm_source=300x250&utm_medium=NF_BR&utm_campaign=Bigram&gclid=CLTI9eLGlL4CFScHwwodjSMApg

Buna inananlara sadece acıyorum
Sağlıkla ilgili ciddi bir sorunum var ve maalesef şu an doktora gidemem. Daha önce internette dolaşırken gördüğüm bir site vardı, foruma benzer bir yapıda, hastalar soruları soruyor doktorlar cevaplıyordu fakat üye olmayanlar cevabı göremiyordu. O siteyi bileniniz varsa lütfen buraya yazın. 20 dakikadır arıyorum ama bulamadım :(
Evet beyler bekliyorum
Evet arkadaslar hepinize mutlu noeller her ne kadar kar da yagmamis olsa hava gunesli de olsa keyifli bir noel gecirmis olmaniz dilegiyle. ho ho ho. buraya yazan ilk 3 kisiye stramden oyun dagitacagim, noel babanin mallari bunlar
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
LG
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.255
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.935 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 272 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.