Şimdi Ara

Ankara'da Yalnız Kalabileceğimiz Yer (Sevgiliyle)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Istanbuldan Ankaraya ogrencı olarak geldım.Bır sevgılım var o da Istanbuldan geldı tabı. Burada pek mekan bılmıyorum. Basbasa kalabılecegım, nezıh bır mekan var mıdır? Aklınıza kotu seyler gelmesın bu arada. Sadece sohbet ama yalnız kalmak ıstıyorum. Golbasındayız bız. Ogrencıyım bır de :)

Yazım hatası ıcın kusura bakmayın, telefondan baska carem yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Gizli Anlar İçin Yalnız Kalabileceğiniz Mekanlar

Ankara, sevgililer için özel ve romantik anlar geçirilebilecek birçok mekan sunmaktadır. İşte şehrin kalbinde sevgilinle baş başa kalabileceğiniz bazı gizli yerler:

• Harikalar Diyarı Parkı: Geniş bahçeleri, sakin gölleri ve tenha köşeleriyle park, keyifli yürüyüşler ve romantik piknikler için idealdir.
    • Seğmenler Parkı: Yemyeşil çim alanları, rengarenk çiçek bahçeleri ve sakin havuzlarıyla park, sevgililerin huzurlu ve romantik vakit geçirebileceği bir vahadır.
    • Gençlik Parkı: Lunaparkı, gölü ve piknik alanlarıyla park, eğlenceli ve romantik bir kaçamak için mükemmeldir.
    • Ankara Kalesi: Tarihi kalenin surları üzerinde el ele yürürken panoramik şehir manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.
    • Eymir Gölü: Şehrin eteklerinde yer alan göl, sakin suları, yemyeşil kıyıları ve huzurlu atmosferiyle sevgililer için romantik bir kaçış noktasıdır.

Bu mekanlar, sevgililerin özel anlarını gizlilik içinde geçirmeleri için tenha köşeler ve romantik ortamlar sunar. İster bir piknik, ister bir yürüyüş veya sadece sakin bir kaçamak arıyor olun, Ankara'da sevgilimle baş başa kalabileceğiniz yerler bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Olmaz mı ya

Nası bi mekan gece içinmi gündüz içinmi ?

Tuzlu mu olsun tuzsuz mu ?

Alkol olsun mu?

bunları bi bilelim önce
  • çinçin'e gidin yeterince yanlız kalırsın.
  • sadece sohbet etmek için tenha bi yer arıyorsun?

bende yedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizre

çinçin'e gidin yeterince yanlız kalırsın.

• Çinçin bağları...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunduz :) alkol yok. Cok fazla tuzlu olmasın. Beyler evet sohbet edebılecegımız bır yer arıyorum. Tavsıyelerınızı beklıyorum. Tekrar belırtıyorum ogrencıyız..

• Sohbet için yalnız kalıcaksan, güzel bir merdivene oturup bile konuşabilirsin. Ya da yemek yemelik bir yere. Hatta her yer olur tanıdık olmayan yer başbaşa bir sohbete uygundur. Amaç cidden sohbet mi? Hiç öyle gelmiyor da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life of Ra

Gunduz :) alkol yok. Cok fazla tuzlu olmasın. Beyler evet sohbet edebılecegımız bır yer arıyorum. Tavsıyelerınızı beklıyorum. Tekrar belırtıyorum ogrencıyız..

Vallahi alışveriş merkezlerine gidip, güzel bir cafeye falan oturup sohbet edebilirsiniz. Ha yalnız kalmazsınız pek ama olsun. ANKAmall, Antares falan olabilir. Veya Göksu Parkı'na falan da gidebilirsiniz. Hiç olmadı, oturduğunuz yer neresi söyleyin bildiğim güzel mekanlar varsa yardımcı olmaya çalışayım
  • Doğantepe , Çinçin
  • AOÇ
  • quote:

• Bentderesi
  • Lozan park ?
  • Ulasım olarak pek sorun cıkarmayacak yer olursa guzel olur Golbasındayım :)

Bahsettıgım konsept ıse sadece bıze ozel bır bolmenın oldugu sadece bızı sıparısler ıcın rahatsız edebıleceklerı bır yer :) Istanbulda vardı boyle mekanlar Ankarada da vardır dıye dusundum :)

• Çinçin'e beklerim hocam
  • quote:

• Ulus.Cebeci.Cankaya bu ucu meshurdur Ankarada birini sec ordan yardimci oluyum

• Batıkent tarafında Felsefe cafe mi ne var odalı mekan anlarsın ya :D Ben de istanbuldan yazıyorum nerden biliyosun dersen benim hatun oralarda oturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysrshn34

Batıkent tarafında Felsefe cafe mi ne var odalı mekan anlarsın ya :D Ben de istanbuldan yazıyorum nerden biliyosun dersen benim hatun oralarda oturuyor.

Sevgilin mi söyledi böyle bir mekan var diye?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.