Şimdi Ara

Rotary Kulübü Hakkında(MASON İÇERİR)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşım Rotary başkanı olmuş.Yaşı 15.Ama Rotary gençlik tipi yani büyüklerde var tabi ama masonlukla bağlantısını duydum bu doğru mudur?

Orijinalden alıntı: ozgurcees

Arkadaşlar bir arkadaşım Rotary başkanı olmuş.Yaşı 15.Ama Rotary gençlik tipi yani büyüklerde var tabi ama masonlukla bağlantısını duydum bu doğru mudur?

15 yaşında başkan olunuyorsa zaten o kulüpten hayır gelmez.

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Arkadaşlar bir arkadaşım Rotary başkanı olmuş.Yaşı 15.Ama Rotary gençlik tipi yani büyüklerde var tabi ama masonlukla bağlantısını duydum bu doğru mudur?

15 yaşında başkan olunuyorsa zaten o kulüpten hayır gelmez.

Yok hocam gençlik konseyi gibi bi şey ama baya zengin olmak gerekiyormuş.Ben araştırdım biraz ,hayır kurumu falan diyolar ama her şey kendilerine kendi içlerinde bağlantılar var dünya çapında.

Staj yaptıgım yerın mudur bir bölgenın rotary muduruydu .

Orijinalden alıntı: Derin Millet

Soruyla reklam yapmak böyle bir şey.

Ne reklamı ya ne alaka?

Orijinalden alıntı: saf köylü

63 sıtayla rotari de geldi?

Masonluğu bitiren soru...
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bilmeden reklam yapmış oldun yani.

Ben fikir almak için açtım konuyu sen saçmalamışsın.

quote:

Arkadaşı boşver takma. Genelde herşeyin altında bir komplo arayan, çok gizli bilgiler bildiğini sanan birisi.

Ha o değilde arkadaşına bi sorarmısın özel üniversitede burslu okuyanlara burs veriyorlarmı.

Orijinalden alıntı: Sekobro

quote:

quote:

Arkadaşı boşver takma. Genelde herşeyin altında bir komplo arayan, çok gizli bilgiler bildiğini sanan birisi.

Ha o değilde arkadaşına bi sorarmısın özel üniversitede burslu okuyanlara burs veriyorlarmı.

Evet,her alanda burs var.Yurt dışına Abd' ye falan gönderiyorlarmış.Tüm burslar onlardan yani

• Masonlukla alakası yok... Her boku masonluğa bağlamayın.
  • Masonlukla alakası yoktur denmiş. Biz de de laf vardır biri bok biri kaka diye onun gibi bişey yani. Rotary kulüp, lions kulüp vs vs zengin kulüpleridir, senin benim gibi akşamları ailecek buram buram anadolu, adım adım trakya, yudum yudum Türkiye programları izleyenlerin yada ne bileyim Kayserili, Antepli, Konyalı vs vs muhavazakar anadolu kaplanı iş adamlarının itibar ettikleri yada girebildikleri kulüp değildir ama.

unutmuyorum sene 2003 eskişehirde üniversite zamanları, bilen bilir Hayal Kahvesinde fenerin maçını seyretmeye gittik. Eskişehir Rotary Kulübünün de orda toplantısı varmış, adamların biri böyle kovboy şapkalı böyle puro falan içiyorlar, parmaklarda kallavi yüzükler falan. Ön yargılıyım argadaş. Öyle sünnet şöleni organize etmekle olmaz bu işler, forza Musiad, inadına Müsiad
  • Kulubün ismi leo sanırım lions ve rotary ile organik bağı olmamıkla beraber ikisinin gençlik kulubü.Masonlukla alakası yok leo bir lüx yardım derneği katılmanın ilk koşulları zengin ve Atatürkçü olmaktır internet sitesindede yazıyor fakirler üye olamaz diye.Çok da konuyu açmama gerek yok zaten buradan kimse kolay üye olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 30 Temmuz 2013; 18:21:34 >
    Çevre Bileşenleri: Alienware AW2725DF - Keychron H2 HE - MChouse L7 Ultra - HyperX Cloud III Wireless - HyperX Solocast
    a.k.a. imribiy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.