Şimdi Ara

Kız arkadaşım ciddi düşünüyor fakat ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Universitedeyiz aynı yurtta ve sınıfdayız. Temmuzda tanisdik . Ağustos da birlikte olmaya basladik ve aynı bölümü kazandık . yaklaşık 5 buçuk aylık bir iliskimiz var. Herşey yolunda fakat kendisi son 1 aydır benimle sürekli evlilik konuşmak istiyor. Ailesiyle tanıştırdı.Samimi olduğu bir kız var bugün gece 1 gibi aradım . ne konusuyorsunuz acaba dedim anlattım neler düşündüğünü merak ediyorum falan dedim. Kız çok iyi niyetli bi kız gidip soylemiyecegini biliyorum . işte bi muhabbet açıldığında benim basım bağlı falan diyormus. Vucudumda 4 tane dövme var. Babam çok kızar damatta dövme olmasına falan diyormuş. Simdi ben bu kızı cok seviyorum ama sonucda erkeğim ve bu yaşlarda ask ile hoslanti arasindaki farkı anlamak zor. 5-6 ay sonra belki suanki ask kalmicak bende daha önce çok oldu çünkü. Fakat kiz çok iyi biri ve ben onu üzmek istemiyorum. Niyetimi nasıl belli etmeliyim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Aramizin bozulmasini istemem fakat annesi bile whatsapp dan benimle konusuyor. Erkek kardeşi var oda ayni şekilde. Damat gözüyle görüyorlar beni. Tamam samimiyet iyi hoş fakat bu kadar yakın olmak istemiyorum . çünkü ne mal olduğumu bildiğim için onu ileride üzmek istemiyorum. Akraba dugunune bile davet ettiler. Hatta gelemem deyince annesi falan beni aradı neden gelemiyorsun dedi. Ablamla anlastik telefona verdim ablam çok rahatsizim evde sadece mehmet var annemgil yok o bakıyor bana falan dedi anca kabul ettiler. Bazen iliskimizin ilk aylarını bile özler oldum çok daha rahattım . annemle tanisdirdim zorla. Annemle içeride konuşuyoruz bu kiz neden hic gulmuyor dedi annem disinde tel var dedim. Duymuş kendisi bunu simdi diyorki tel sokulsun direk annenin yanina gidelim falan. Hayır dedim gerek yok ben seni boyle seviyorum. Ama ailende onemli ilerisi için sonucda benim annem babam sayılır falan diyor. Cidden çok sıkıntılı bir durumdayım . bu saatte sakasina birşeyler yazayım diye yazmadım lütfen büyük abilerimden veya ayni durumu yasayan üyelerden yardim bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timberman -- 22 Kasım 2014; 4:47:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Intel Core i7 3770k @4.4GHz - Cooler Master Hyper 212 Evo - MSI Z77 MPower - Gigabyte GTX970 G1 Gaming 4GB - Corsair Vengeance 4x4 1866MHz CL9 16GB - Corsair Carbide 400R - Corsair RM 850 - Corsair 240GB Force GS SSD - Seagate Barracuda Surveillance 2TB - Asus 23.6" VN247H (1ms) - Logitech G710 - Logitech G600 - Logitech G230

• Madem ne mal olduğunu biliyosun bence kızla bir an önce konuş en azından böyle şeyler için erken olduğunu söyle.

• Sakın akrabalarının olduğu ortamlara girme mesele iyice ciddileşir

• zamanla soğur aliesine pek yakın durma gerci bunları baştan yapmasaydın daha mantıklıydı. İlişkiyi normal devam ettir davranislarindan soğur zamanla . Baskiya almislar seni bildiğin ailenin namusu olmuşsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 888888888888999*9

Sakın akrabalarının olduğu ortamlara girme mesele iyice ciddileşir
    @SkogensHjärta
    hocam öyle bir anda söylersem kalbini kırarım . başka türlü anlatmam lazım . neyse bulucam artık gece 2 den beri bu konuyu düşünüyorum şuan başım ağrıyor artık düşünemiyorum uyumam lazım.

@DaYWaLkeR
    hocam mesele kızda değil . fakat dediğim gibi aşıkmıyım hoşlantı mı anlamıyorum . diyelim üniversite bitti evlendik . bende o eski aşk kalmazsa ayrılmak zorunda kalırım. dediğim gibi onu üzmek istemiyorum . daha öncede 2-3 tane ilişkim oldu ve hepsi en az 1.5-2şer yıllıktı fakat ortaya hiç aile , evlilik gibi konular girmemişti .
    Intel Core i7 3770k @4.4GHz - Cooler Master Hyper 212 Evo - MSI Z77 MPower - Gigabyte GTX970 G1 Gaming 4GB - Corsair Vengeance 4x4 1866MHz CL9 16GB - Corsair Carbide 400R - Corsair RM 850 - Corsair 240GB Force GS SSD - Seagate Barracuda Surveillance 2TB - Asus 23.6" VN247H (1ms) - Logitech G710 - Logitech G600 - Logitech G230

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

zamanla soğur aliesine pek yakın durma gerci bunları baştan yapmasaydın daha mantıklıydı. İlişkiyi normal devam ettir davranislarindan soğur zamanla . Baskiya almislar seni bildiğin ailenin namusu olmuşsun :)
    Korkma ve ilişkini devam ettir. Eğer biterse emin ol yok annesiyle tanıştırmış falan yalan olur hep. He baktın iyi gidiyor kafalarınız uyuştu sen de olur diyorsun neden olmasın? Sen şimdi tepki tarzı birşey koyarsan belki gerçekten iyi bir eşi kaybetmiş olabilirsin.

Kısaca tanımaya çalış eğer sıkıntı olmazsa sen de düşünmeye başla sonuçta bu işler artık böyle. Geleceksin 25-26 yaşına iş güç derken iyi bir kız bulup evlenmek daha zor olacak. Yavaştan sevgili diye düşündüğün kızlara evlenmelik mi gibisinden bakmaya başlamalısın bence.

Orijinalden alıntı: Krayir

Korkma ve ilişkini devam ettir. Eğer biterse emin ol yok annesiyle tanıştırmış falan yalan olur hep. He baktın iyi gidiyor kafalarınız uyuştu sen de olur diyorsun neden olmasın? Sen şimdi tepki tarzı birşey koyarsan belki gerçekten iyi bir eşi kaybetmiş olabilirsin.

Kısaca tanımaya çalış eğer sıkıntı olmazsa sen de düşünmeye başla sonuçta bu işler artık böyle. Geleceksin 25-26 yaşına iş güç derken iyi bir kız bulup evlenmek daha zor olacak. Yavaştan sevgili diye düşündüğün kızlara evlenmelik mi gibisinden bakmaya başlamalısın bence.

kesinlikle katılıyorum hocam fakat daha bu sene evinden ayrılan biriyim . ne ara bu konuları düşünecek kadar büyümüşüm . daha geçen sene evinde pc oynayan evin en küçük çocuğuydum ben . bu kadar sorumluluk almaktan korkuyorum işin açıkcası . annem durumu biliyor fakat babam bilmiyor. babam bu dünyada örnek aldığım tek insandır . fikirleri olsun , yaptıkları olsun . acaba onunla konuşsam mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Düğün ne zaman?Davetiyeler hazır mı?Benim davetiyem fındıklı olsun.

Hem giresunlusunlusun hem findikli istiyon. Bikmadinmi findiktan

Orijinalden alıntı: Timberman

quote:

kesinlikle katılıyorum hocam fakat daha bu sene evinden ayrılan biriyim . ne ara bu konuları düşünecek kadar büyümüşüm . daha geçen sene evinde pc oynayan evin en küçük çocuğuydum ben . bu kadar sorumluluk almaktan korkuyorum işin açıkcası . annem durumu biliyor fakat babam bilmiyor. babam bu dünyada örnek aldığım tek insandır . fikirleri olsun , yaptıkları olsun . acaba onunla konuşsam mı ?

Babanla konuşursan tahmin ediyorum kafanı çok rahatlatır. Ve demiyorum ki sana evlilik düşün hemen. Sen normal bir şekilde bu konulara kafanı takmadan ilerle ne kızı üz ne de kendi kafanda farklı şeyler kur. Normal bir ilişki yaşa. Eğer güzel gidiyorsa düşünürsün. Evden ayrılmak zor tabi ama alışacaksın sorumluluk almaya. Ve korkma o kadar da zor birşey değil. Dediğim gibi ilişkiyi devam ettir daha evlilik muhabbetine çok var o zamana kadar anlarsın zaten ne olabileceğinizi. Gerçekten emin olmadan kızla bu konuyu konuşma derim. Biraz tadını çıkarmaya bak. Olayları akışına bırak

• quote:

Orijinalden alıntı: Arno Dorian

quote:

Alıntıları Göster
    ooo aksana bak, ben şok.

• quote:

quote:

quote:

Babanla konuşursan tahmin ediyorum kafanı çok rahatlatır. Ve demiyorum ki sana evlilik düşün hemen. Sen normal bir şekilde bu konulara kafanı takmadan ilerle ne kızı üz ne de kendi kafanda farklı şeyler kur. Normal bir ilişki yaşa. Eğer güzel gidiyorsa düşünürsün. Evden ayrılmak zor tabi ama alışacaksın sorumluluk almaya. Ve korkma o kadar da zor birşey değil. Dediğim gibi ilişkiyi devam ettir daha evlilik muhabbetine çok var o zamana kadar anlarsın zaten ne olabileceğinizi. Gerçekten emin olmadan kızla bu konuyu konuşma derim. Biraz tadını çıkarmaya bak. Olayları akışına bırak

teşekkürler hocam bu saatte yardımcı olduğunuz için . iyi sabahlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

ooo aksana bak, ben şok.

anlamadım hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

ooo aksana bak, ben şok.

anlamadım hocam?

Alıntıları Göster
    üniversitede böyle kızlar kaldımı ya keşke bizede denk gelse

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditoreDF

quote:

Hayır

quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditoreDF

quote:

Hayır

Iyi nediyim afiyet olsun :D

• Bu arada konu sahibi, sen ciddi dusunmuyorsan Babana soyleme fircayi yersin :)

Universitedeyiz aynı yurtta ve sınıfdayız. Temmuzda tanisdik . Ağustos da birlikte olmaya basladik ve aynı bölümü kazandık . yaklaşık 5 buçuk aylık bir iliskimiz var. Herşey yolunda fakat kendisi son 1 aydır benimle sürekli evlilik konuşmak istiyor. Ailesiyle tanıştırdı.Samimi olduğu bir kız var bugün gece 1 gibi aradım . ne konusuyorsunuz acaba dedim anlattım neler düşündüğünü merak ediyorum falan dedim. Kız çok iyi niyetli bi kız gidip soylemiyecegini biliyorum . işte bi muhabbet açıldığında benim basım bağlı falan diyormus. Vucudumda 4 tane dövme var. Babam çok kızar damatta dövme olmasına falan diyormuş. Simdi ben bu kızı cok seviyorum ama sonucda erkeğim ve bu yaşlarda ask ile hoslanti arasindaki farkı anlamak zor. 5-6 ay sonra belki suanki ask kalmicak bende daha önce çok oldu çünkü. Fakat kiz çok iyi biri ve ben onu üzmek istemiyorum. Niyetimi nasıl belli etmeliyim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Aramizin bozulmasini istemem fakat annesi bile whatsapp dan benimle konusuyor. Erkek kardeşi var oda ayni şekilde. Damat gözüyle görüyorlar beni. Tamam samimiyet iyi hoş fakat bu kadar yakın olmak istemiyorum . çünkü ne mal olduğumu bildiğim için onu ileride üzmek istemiyorum. Akraba dugunune bile davet ettiler. Hatta gelemem deyince annesi falan beni aradı neden gelemiyorsun dedi. Ablamla anlastik telefona verdim ablam çok rahatsizim evde sadece mehmet var annemgil yok o bakıyor bana falan dedi anca kabul ettiler. Bazen iliskimizin ilk aylarını bile özler oldum çok daha rahattım . annemle tanisdirdim zorla. Annemle içeride konuşuyoruz bu kiz neden hic gulmuyor dedi annem disinde tel var dedim. Duymuş kendisi bunu simdi diyorki tel sokulsun direk annenin yanina gidelim falan. Hayır dedim gerek yok ben seni boyle seviyorum. Ama ailende onemli ilerisi için sonucda benim annem babam sayılır falan diyor. Cidden çok sıkıntılı bir durumdayım . bu saatte sakasina birşeyler yazayım diye yazmadım lütfen büyük abilerimden veya ayni durumu yasayan üyelerden yardim bekliyorum...

Aşıkmıyım değilmiim diye düşünüyorsan zaten kesinlikle aşıl değilsin kız daha fazla hayal kurup daha fazla sana bağlanmadan yol ver bence

• Boyle kizlar varmiymis hakikaten ya . Bize hic dekkelmez.

Bence devam et hocam. Boyle kizi bulmussun

Ayrica yanlis anlama da dovmeden ne gibi zevk aliyorsunuz. Abdest olmuyor o zaman diye biliyorum. Oyle gezmekte pek iyi degil

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.