Şimdi Ara

CHP - DEM ve İyip Uyutma Önerisine Karşı Çıkarken Gelecek Partisi Tarafsız Kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır insanlar köpek saldırısından ölüyor, onca trafik kazası yasandı, bazı semtlerde gece dışarı çıkılamıyor, kuryeler buyuk sorunlar yaşıyor. Hjyen ve temizlik sorunları yasanıyor. Bu ülke 21 yyda hala kuduz endemik bölgesi her yıl binlerce kuduz aşısı vuruluyor.


    Buna rağmen halkın yasadığı acıyı ve sıkıntıyı görmezden gelen partiler halktan kopmuşlardır. Ben artık çözümszlğe çözüm deyip 20 yılda hayvan sayısını 10 milyonun üzerine çıkaran, pratikte uygulanamaz akıldışı yasalar ile topluma zarar verip ardından zarar görenlere kulağını tıkayan bu partilere yanıt verilmesi gerektiğini düşünüyorum.


    Biz hayvan sürüleri ile yasamak zorunda değiliz. Halkın can güvenliği birilerinin duygusal masturbasyonuna kurban edilemez. Bu halkın çektiği sıkıntıyı göz ardı eden partilerin gerekli yanıtı görmesi gerek fe bizde artık tepki göstermeliyiz!


    O kadar çok hayvan seviyorlarsa sokaklara yiyecek boşaltıp ardından sitelerdeki evlerine dönmezler alıp İNSAN gibi SORUMLULUĞUNU üstlenerek bu hayvanlara bakarlar. Sorumluluğunu akmadıgı hayvanı topluma bela etmek hiç kimsenin hakkı değildir.


    bbc news türkçe
    Sokak hayvanları tartışması Meclis gündemine taşındı, muhalefet 'uyutma' önerisine karşı - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/articles/cxeelpznnd2o



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 22 Mayıs 2024; 22:59:31 >







  • Amerika Hastalık Önleme Merkezi 2021 yılında kuduz vakalarında artış nedeniyle Türkiye'den canlı evcil hayvan girişini yasakladı.


    Kuduz diyorum, bu hastalık bazı uygar ülkelerde 400 yıl önce diğerlerinde 100 yıl önce yokedildi. Bizde ise sürekli karantina uygulanıyor orada burada. Yarın deprem olduguna ne olacak neden kimse düşünmüyor! Neden insan hayatı bu kadar önemsiz!

    Özal'ın meşhur bir sözü var ya.


    Bir iş yapacağım zaman Chp ne tepki veriyor diye bakarım.


    İtiraz etmiyorsa o işi iptal ederim.


    Az itiraz ediyorsa değiştirir öyle yaparım.


    Çok itiraz ediyorsa o zaman yaparım.


    Chp gene şaşırtmadı. Faydalı olup olmaması, Türk halkının sokaklarda parçalanıp öldürülmesi falan umurunda mı? Geçen seçime kadar sığınmacıları savunuyorlardı, baktılar oy kaybettiriyor şimdi yarım ağız bir şeyler geveliyorlar.


    Hdp ne alaka onu anlamadım. İğneyle öldürülmelerine mi karşılar? Zira HDP'nin 1. çıktığı yerlerde hayvanlar genelde başka türlü istismar ediliyor. Sanırım öldürmeyin bize verin karşı çıkması bu.


    Ulan Akp gider ayak bu işi gerçekten bitirir de öyle giderse bak söz veriyorum arkalarından çok sövmicem. İlk 1 2 ay sonra tamam dicem. Sırf şu rezilliği bitirsin yeter.


    Kendi evime hava karardıktan sonra yolu değişerek gidiyorum yıllardır. Gündüz kuzu gibiler, mama bile aldım, olmadı gidip sakatat aldım, haşladım verdim, gündüz sevimli hayvanlar hava kararınca kurt güdüleri mi çıkıyor ortaya nedir resmen 4 5 tane birden saldırıyor. Yolun ucundan bakıyorum, o taraftalarsa taaa aşağıdan dolanıp sokağın öteki ucundan giriyorum. 2024 yılında, İzmir'in göbeğinde resmen evime güvenle gidemiyorum. Kızın birini ısırdılar, belediye geldi aldı bunları ohh kurtulduk diye sevinirken kapısında yattıkları kokona gidip geri getirdi.

  • mhpye bi 10 yıl önce mi ne oy vermiştim o oyumun hakkını verdiler bari  

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Amerika Hastalık Önleme Merkezi 2021 yılında kuduz vakalarında artış nedeniyle Türkiye'den canlı evcil hayvan girişini yasakladı.


    Kuduz diyorum, bu hastalık bazı uygar ülkelerde 400 yıl önce diğerlerinde 100 yıl önce yokedildi. Bizde ise sürekli karantina uygulanıyor orada burada. Yarın deprem olduguna ne olacak neden kimse düşünmüyor! Neden insan hayatı bu kadar önemsiz!

  • Periah kullanıcısına yanıt
    Zp ne diyor bu ise
  • En iyisi bu ulkeden gitmek bune ya

    Biktik kopeklerden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Mayıs 2024; 23:8:42 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

    Şu an Türkiye'de uygulanan hayvan yasası Hindistan'da uygulanan ile aynı ve orada da sokak hayvanı saldırıları i krize dönüşmüş durumda. Burada da aynısı. İki yabani ülke iki akıldışı hayvan yasası sonuç ikisinde de insanlar zarar görüyor.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 22 Mayıs 2024; 23:18:43 >




  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    ZP kçpekler itlaf edilmesin diyor. Ümit Özdağ'ın benim kafamı karıştıran en önemli iki tavrı ; bir bu köpek meselesindeki olan tavrı , diğeriyse LGBT hakkında olumlu demeçler vermesi.
  • muhalefetin ülkenin vatandaşın sorunlarından bi haber olduğunu burdan anlayın, sokaklarda insan parçalayan yaratıklar dolaşıyor çocuklar parçalanarak öldürülüyor ama bizi muhalefetin umurunda bile değil sonra çık oy iste oy alamayınca da milleti suçla kendileri evliya.

  • kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt
    Yanlış yapiyür
  • Şaşırtmadı. CHP neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil.
  • Chp budur. İnsan odaklı bir parti kesinlikle   Her şeyden önce insan.

  • Muhalefet olmak iktidarın yaptığı her şeye itiraz etmek değildir,itiraz edilmesi gerekli olanlara itiraz etmektir :) Eyt eyt diye öttü gandi kemal,iktidar da baktı oy kaybediyor,çıkarttı eyt'yi.Sonuç,hali hazırda çoğunluğu zaten çalışan bir kesim ikinci maaşı da alarak ekonomik olarak rahatladı ama parasal genişlemeden dolayı ortaya çıkan enflasyonun bedelini geriye kalan bizler ödedi ve ödemeye de devam ediyor.Memur geçinemiyor aç geziyormuş dedi muhalefetimiz :) yine oy kaygısıyla iktidarımız şak diye 8 bin seyyanen zammı çaktı.(O zaman asgari ücret 8500 lira idi) Yani neredeyse 1 asgari ücret havadan artış.Sonuç yine parasal genişleme ve enflasyon.Şimdi de başıboş it mevzusunda aynı yoldalar.Resmen ülke menfaatine zarar veren bir muhalefet anlayışımız var,yazık.

  • Bİ KERE DE ŞAŞIRT BE CEHAPE

  • Chp her işte olduğu gibi yine halkın zararına çalışıyor. Büyük istikrar var bu tiplerde bakıyorlar burada halka zarar var hemen demle birlikte atlıyorlar. Cacık olmaz bunlardan
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Ümit Hocaya saygım büyüktür küresel çetenin baskılarına rağmen mülteci meselesine konuşan tek yürekli adamdır ama yurt dışı görmüş profesör nasıl itlafa karşı çıkar aklım almıyor ya.


    Mama lobisinden para da almıyor büyük ihtimal alsa eyvallah diycem adamın finansman sıkıntıları var.

  • Oy vermedim zerre sorumluluk hissetmiyorum bir daha da vermemeye devam edeceğim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.