Şimdi Ara

Chevrolet Cruze 2.0 Diesel Ne kadar mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
6.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cruze ilanlarını incelerken 2.0 Diesel Cruze'lar gözüme çarptı.Fiyatına göre çok ideal bir arac'a benziyor.Ama malum cherolet Türkiye'den çekildi sizce 2.0 D Cruze almak ne kadar mantıklı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2.0-dizel-otomatik-sanruflu-fuul-hatasiz-168011051/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Cruze ilanlarını incelerken 2.0 Diesel Cruze'lar gözüme çarptı.Fiyatına göre çok ideal bir arac'a benziyor.Ama malum cherolet Türkiye'den çekildi sizce 2.0 D Cruze almak ne kadar mantıklı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2.0-dizel-otomatik-sanruflu-fuul-hatasiz-168011051/detay

Diesel nedir acaba ? Türk forumu değil mi burası?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç zaten benzinli kadar yakıyor, o kadar fazla vergi vermeye gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Araç zaten benzinli kadar yakıyor, o kadar fazla vergi vermeye gerek var mı?

Karma 7-8 lt bir tüketimi var 1.5 tonluk 2 lt 163 HP dizel otomatik bir araç için fazla değil diye düşünüyorum.Vergi olarak bir alt dilimden ödeniyor bu araçların vergisi yani 6 aylık 700 tl civarı.
  • ilhan555 kullanıcısına yanıt
    Manuel 1.4T tavsiye ederim.

Misalhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-cruze-1.4-sport-turbo-sedan-14o-hp-nisan-2014-cikisli-sifir-gibi-166617532/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 14 Haziran 2014; 14:38:40 >
  • quote:

Hocam o 2.0 Dizelden daha fazla yakıyor.Kullanıcıları 9-10 lt ortalamadan bahsediyorlar birde üzerine mazot ile benzindeki litre fiyatı eklenince fark dahada büyüyor Unutmadan söyleyeyim bundan önceki aracım Düz vites'di 6 sene düz vites kullandım artık otomatik bir araç almak istiyorum.
    Saygılar.
  • o fiyatlara alınmaz o araçlar. son sahibi olacaksın sonuçta. yarı fiyatına belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence mantıklı
  • quote:

Misalhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-cruze-1.4-sport-turbo-sedan-14o-hp-nisan-2014-cikisli-sifir-gibi-166617532/detay

İlandaki araç harbiden aklımı çelmeye başladı şu 1.4 T Cruze'ları biraz daha araştırmaya başlayayım ben tavsiye için teşekkürler.

• Bir ara bunlar sıfır KM 47.000 civarı satılmıyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

• diesel

• ilhan555 kullanıcısına yanıt
    1.4T'lerin motorları verimli ve kullanım tekniğini öğrendikten sonra az yakmak mümkün.
    2.0 dizelden daha seri ve kağıt üzerinde yakıtı daha az görünüyor.
    Bence ilandaki araç iyi bir pazarlıkla alınası bir araç.
  • Forumda kullanıcı incelemesi mevcut. Okumanızı tavsiye ederim.
  • urugakhina U kullanıcısına yanıt
    "son sahibi olmak"

kaya gibi araçlar neyimize bizim, şu zihniyet varken tenekeler harbiden müstehak bize.

şimdi para kolay kazanılmıyor diyebilirsiniz, ona da saygı duyarım ancak bizi 4 teker üzerinde getiren araçlarımızın yedek parçasından ve yakıtından önce (Allah korusun!) bir kazada ne kadar güvenlikli olabilir onu da düşünmeliyiz diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasadan çekilmesi nedeniyle chevrolet 2.elde çok değer kaybedecek. Cıvıc bakın.
  • Ileride almayı düşündüğüm bir araçtı. Ta ki Chevrolet cekilene kadar.35-36 bandinda manuel 2.0 dizel bulunabilir diye düşünüyorum.

• 2.0D cruze motoru için Chip işlemi uygulanabiliyor mu?

Uygulanırsa en fazla kaç beygir güç alınır?

Böyle keyifli az yakan bir motor olur mu? 320D gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

"son sahibi olmak"

kaya gibi araçlar neyimize bizim, şu zihniyet varken tenekeler harbiden müstehak bize.

şimdi para kolay kazanılmıyor diyebilirsiniz, ona da saygı duyarım ancak bizi 4 teker üzerinde getiren araçlarımızın yedek parçasından ve yakıtından önce (Allah korusun!) bir kazada ne kadar güvenlikli olabilir onu da düşünmeliyiz diye düşünüyorum.

ilandaki parayı verirsen kaya bu araçtan daha güvenli olup da piyasası olan araçlar da bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

quote:

"son sahibi olmak"

ilandaki parayı verirsen kaya bu araçtan daha güvenli olup da piyasası olan araçlar da bulabilirsin

üzgünüm bu paraya

- 2012 model ve dizel
    - yüksek güvenlikli
    - donanım olarak yüksek donanımlı
    - yüksek beygir güçlü

başka bir araç zor. piyasa çok yüksek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

quote:

"son sahibi olmak"

üzgünüm bu paraya

- 2012 model ve dizel
    - yüksek güvenlikli
    - donanım olarak yüksek donanımlı
    - yüksek beygir güçlü

başka bir araç zor. piyasa çok yüksek

benim cümle bi acayip olmuş.

hocam bizim insanımız anlamaz o işten. piyasası olmayan nice tank gibi araçlar var piyasada. alan arkadaş bir süre sonra satmak isteyince ne olacak sizce?

bu aracın güvenlik donaniminin lineadan ne farkı var veya?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.