|
1.5lt motor araba 1.200.000tl, ütopik bir ülkede yaşıyoruz artık.
|
reisin acı reçetesi bu olsa gerek |
adamlar range rover duster yapmışlar.
|
Range rover discovery sport; 1.5 hibrit 1.044.000 tl iken vergisiz fiyatı 491 bin tl 2.0 dizel 1.087.000 tl iken vergisiz fiyatı 368 bin tl evet devlet hiç acımamış, markalar melek. |
Klasik yorumlardan birini yapacağım, lütfen laf etmeyin...
İngiltere'de asgari ücretin saatlik karşılığı 8.91 pound'muş. Yani günde 8 saat, haftada 6 gün çalışan biri ayda 1853 pound kazanabiliyor. Bu arabanın baz versiyonu İngiltere'de 36.850 pound. Yani 20 aylık asgari ücret, ama 807.963 Lira Türkiye'de tamı tamına 286 aylık asgari ücrete karşılık geliyor. Neredeyse 24 yıl ama adamlar iki yıllık asgari ücretini biriktirip alsa üste para kalıyor. Bilemiyorum, hatalı bir hesaplama yaptım diye tekrar tekrar kontrol ettim ama hayır. ( Küsuratlar atılmıştır ) Yazık bize yaaa!!! |
çok ucuzmuş kaptım 2 tane |
birader, range rover de bu aracı nispeten gelir düzeyi düşük olan da alsın satışlar artsın diye alıyor işte tam da bu noktada reis çarpanı devreye giriyor. yoksa proper range rover vouge ile bu aracı bir tutmanın bir alemi yok. nasıl 1 serisi ile 7 serisi bmw bir değilse bu da değil ama bu en alt seviyedeki araçların fiyatının bu kadar yüksek olmasını açıklamaya yetmez. |
3 silindir 1.5 motor 1.2 milyon tl. Teşekkürler akp teşekkürler reis!
|
|
reisin acı reçetesi bu olsa gerek |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkes alacak diye bir zorunluluk yok.Serbest piyasa. |
araçları maymun ettiler resmen.. 1.5 range desen bundan 10 yıl önce birine dalga geçme derdi.. şimdi ise komedi sahne almış..( dahası bununla birine kafa tutmaya kalksan her uzvuna verip veriştiriler.. madara olursun.. |
Range'lerin motorlarında kronik sorun vardı. Ne oldu, düzelttiler mi? |
|
Bu paralara araç alacak olsam yeni 4.20 alır yazılım atıp gezerim.Lakin bence bu paralara araç alınmamalı. |
Sazan avı bir araç olmuş yine. Arabadan ve mekanikten bir gram anlayıp helal para kazanan bir kişi almaz bunu bu fiyatlara. 180g/km CO2 karbon salınımı yakıt tüketiminin buradan bile yalan olduğunu anlayabilirsiniz. 11-12 litrenin altına düşmez ve önden çeker olması ayrı bir saçmalık olmuş. Gerçekten yıllar geçtikçe firmalarda saçmalıyor diyeceğim de, yurt dışında 40.000€ civarına satılacak, orada ki adam çok umursamaz market arabası niyetine kullanır. |
|
birader, range rover de bu aracı nispeten gelir düzeyi düşük olan da alsın satışlar artsın diye alıyor işte tam da bu noktada reis çarpanı devreye giriyor. yoksa proper range rover vouge ile bu aracı bir tutmanın bir alemi yok. nasıl 1 serisi ile 7 serisi bmw bir değilse bu da değil ama bu en alt seviyedeki araçların fiyatının bu kadar yüksek olmasını açıklamaya yetmez. |
Range rover discovery sport; 1.5 hibrit 1.044.000 tl iken vergisiz fiyatı 491 bin tl 2.0 dizel 1.087.000 tl iken vergisiz fiyatı 368 bin tl evet devlet hiç acımamış, markalar melek. |