< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 4 Nisan 2025; 19:18:44 > |
Chery Bayisi Tarafından Darp Edilmem

-
-
Şöyle ağız dolusu küfürler yazmak isterdim de olmuyor.
Çok geçmiş olsun. Umarım davalar sonunda sizden daha çok canları yanar ve hapis yatarlar. Kamera kayıtları da umarım duruyordur. Bu konuyu ekşisözlükte de açabilirseniz ya da birileri açarsa çok daha etkili olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 29 Mart 2025; 12:9:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkede adalet olsa size hakaret ve küfür edenlerin ne söyledilerse hepsini kendi ana bacı ve kız kardeşlerine yaparlardı.
Adalet yok firmalar bunu güzel kullanıyor.
Merak etmeyin olaylar dediğiniz gibi geliştiyse haklı davanızda en sonunda kazanırsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnanılmaz neymiş bu ya ? Komple hepsinin ceza alması lazım
Şunu bıraktım gelişmiş ülke, myanmarda yap o servisi benzin döküp yakarlar
Çok geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 29 Mart 2025; 13:31:46 >
Ekşisözlükte maalesef çaylak olduğum için başlık açamıyorum ancak konuyu oraya da taşıyacak birileri olursa minnettar olurum.
Herkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim.
-
Ağzım açık okudum çok geçmiş olsun. Umarım dava lehinize sonuçlanır.
geçmiş olsun,cherry düşünen arkadaşlar daha iyi düşünsün artık
-
Çin, japon, kore filan uzakdoğu menşeili hiç bir aracın zaten mekanik olarakta güvenlik olarakta bir iddası yok.
Bir de böyle pazarlama konusunda vukuatları olunca ıyk hiç alınmaz.
Sizi darp etme sebepleri teslim tutanağına şerh düşmeniz mi? Başka bir sebep yok mu?
Çok geçmiş olsun marka özelinden ziyade malesef insan kalitemiz böyle ahlak saygı diye birşey kalmamış şu forumda bile okuyan yazan kesim var diyoruz ama durum ortada
Geçmiş olsun hocam.
-
Görünürde başka bir sebep yok, ancak karakola rica için gelen firma sahibi Serkan Bey far meselesinden haberi olmadığını söylemişti. Daha sonrasında avukatımla görüşürken çalışanların farı kimseye söylemeden kendi ceplerinden karşıladığını söylemiş. Muhtemelen gerginliklerinin asıl sebebi bu.
-
Ülkede ne düzgün ki? Belli ki seni arkasız gördüklerinden üzerine çullanmışlar. Yukarıdan bir denetimde olmayınca ve devlet de vatandaşını korumayınca ne yazık ki orman kanunları devreye giriyor. O itleri köşede kenarda sıkıştırsan sana abi çekip yalvaracaklarına eminim. Çok geçmiş olsun. Yerinizde olsam Cherry'e de güçlü bir tazminat davası açardım. O bayiiden bayilik lisansı iptali içinde dava açmak lazım. Normal bir hukuk ülkesinde böyle olaylar olmaz olursa da öttürürler ama söz konusu bizim ülke olunca ne yazık ki her şey olabiliyor.
Bir müşteri olarak ben en fazla ne yapmış olabilirim ki? Kardeşim hepimiz işimizde gücümüzde kendi halinde insanlarız. Gerçekten soruyorum sana bir müşteri olarak bu muameleyi hak edecek ne yapmış olabilirim? Varsayalım küfür etmiş olayım ki etmedim, toplarsın delilini açarsın davanı; diyelim ki tehdit etmiş olayım ki etmedim, yine gidersin açarsın davanı. Soruyorum tekrar, sürü halinde ortaya alınıp saldırılacak ne yapmış olabilir bir müşteri?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstolunay -- 29 Mart 2025; 14:2:22 > -
Dürüst ol, belli ki bir şey yapmışsın. Yoksa bu kadar adam organize olarak linçe kalkmaz..ağır küfür ettin herhalde sinirlenip
-
Sebebi ne olursa olsun, ister haklı ister haksız olun , yaşadıklarınız için gerçekten üzüldüm ve şok oldum.
Bunu herkese yapamazlar ama.
Bu kadar personel var o bayide .1 tane bile mi aklıselim adam çıkıpta siz ne yapıyorsunuz diyememiş. Allah belalarını versin.Bakın tekrar söylüyorum, haksız bile olsanız yapılanların haddi hesabı yok. Resmen cinnet geçirmiş gibi linç girişiminde bulunmuşlar. Şu yaşatılanlar için bu bayinin bir daha günyüzü görmemesi lazım.
Küfür eden bir adam değilim hocam. Meselelerimi bağırıp çağırıp, küfretmek yerine konuşarak ve hukuken çözmek isterim hep. Bir de 30 tane sanayide yetişmiş adamın çalıştığı yerde küfredecek kadar ahmak bir adam değilim kardeşim ;)
Dediğim gibi baktım sesler yükseliyor çıkıp gitmek istedim, buna engel olarak üstüme çullandı Kadir isimli şahıs. Filmin tam olarak koptuğu nokta ise benim polis çağırmam oldu. Bak altını çiziyorum normalde karşındakinin polisten korkup sakinleşmesini beklersin değil mi? Yok işte adamlar o kadar pervasız ki “Allah'ını, kitabını s...kerim, polisi de s...kerim, savcıyı da, mahkemeyi de” diye daha çok saldırmaya başladılar.
Kamera kayıtları dosyaya eklenince burada paylaşacağım zaten göreceksiniz kardeşim olaylar nasıl başlamış nasıl ilerlemiş, kim ne demiş.
bu adana ve doğusunda neden allaha kitaba küfür etme olayı var bilen var mı ? bir şey olunca direkt allahını s.... kitabını s... diye başlıyorlar . ne pis adam lan bunlar. |
Evine aldığı Çin malı su ısıtıcıyla, kasabasindaki 1milyoncu ile otomobil kıyaslayan insanlar var, böyle bir eğitim düzeyi gerçekten hiçbir platformda yok.
Yaşadığınız ülkeyi tanıyın,. tüketiciyi insan yerine koyan firma bir elin parmağını geçmez, hatta firma değil bayi diyelim sadece. Genel olarak hiçbir firma Turk tüketicisini kaale almaz geçistirir gönderir. Bizleri koruyacak olan firmalar degil devlettir, firmalar ne olursa olsun kâr amacı güder, senin sorunun benim sorunum her zaman 2. plandadır sermaye için https://eksisozluk.com/28-mart-2025-bmw-ozgorkey-rezaleti--7960896?a=popular Buyrun bunu da evinizdeki Alman mali tost makinesiyle kiyaslayin |
Chery fanboyları ve esnafları basmış konuyu. Firmayı değilde personeli kötületme derdindeler. Kendilerini kandırıyorlar. Prestij derdi olmayan bu tip markalardan alışveriş yapmamak için ilk mesajı okudum bana yetti. |
Konuyu öne çıkardım ama karakolda şikayetçi olmadıktan sonra burada sosyal medya adaleti aramak ve marka üst yönetimini zorlamak bana garip geldi. Yaşananlar korkunç tabii ama adli süreci bırakıp sosyal medya sürecine başlamak puan kırdı bende. Bu arada şaşırtıcı bir şey yok. Chery Ford FIAT VW şu bu. Hemen her ilde bu markaların bayiliğini alabilecek, servisini vs işletip showroom'a 10-15 araba koyabilecekler belli başlı kalantorlar. Bu kalantorların ayak takımları da servisteki, fabrikadaki, dükkandaki işçiler, ustalar, ameleler işte. Öyle smokinli, fötr şapkalı Muhteşem Gatsby tadında iş adamları yok. En ufak sıkıntıda iş buralara düşüyor. Geçmiş olsun. |
Hocam kusura bakmayın da ellerinizden öper 1 yaşında bir kızım var, o yüzden böyle bir çapulcu sürüsü yüzünden neden öleyim, neden evladımı babasız büyümek zorunda bırakayım? Devamında karakolda şikayetçi olmadık evet, çünkü o sırada hem dışarda bekleyen kendi adamları vardı hem adamlar beni evimle ailemle tehdit ettiler olay anında, ev adresim falan ellerinde var zaten. Şikayetçi olmadan önce ailemi güvene almak istedim. Siz bütün bunlara korkaklık diyorsanız canınız sağolsun. Hocam bir de adamlar it sürüsü gibi üzerime saldırdı, ben işinde gücünde normal, düz bir adamım nasıl karşı koyabilirim? Hadi diyelim öfkeyle, o anın adrenalini ile elime geçeni aralarından birinin kafasına vurdum ve yine varsayalım ki adam öldü. Öleni adam yerine koyar beni hapse atarlar. Al sana kızımı babasız büyümek zorunda bırakacak bir senaryo daha. Servise gitmek zorunda olmasam muhatap olmayacak olduğum adamlar yüzünden niye çocuğumun ilk adımlarını, ilk sözlerini kaçırayım? Evladı olanlar beni çok iyi anlayacaktır. Chery'nin üst yönetimindeki Ahu Hanım, İlkay Bey, Mehmet Vardal vs. de benim gibi düz, normal, sıradan birer vatandaş; birer beyaz yaka aslına bakarsanız. Her gün işinden evine, evinden işine gidip gelen, çocuk büyüten insanlar. Sanmam ki böyle mafya bozuntuları ile, şehir eşkıyaları ile kendi hayatlarında muhatap olmak istesinler. |
Olay firmanın tabelası altında olmuşken nasıl olacak da firmadan bağımsız değerlendireceksin? Şöyle düşün bir Burger King restoranına gittin ve burada yediğin yemekten zehirlendin. Gittiğin restoranın işletmecisi Burger King restoranı işletme hakkını almış XYZ adlı bir firma olsun. Böyle bir durumda ben Burger King'de mi zehirlendim dersin yoksa XYZ firmasında mı zehirlendim dersin? Bak aynı dükkanda, geri kalan her şeyi aynı bırakıp sadece Burger King tabelasını XYZ ile değiştirsek gitmezsin oraya, çünkü sana güven veren markanın kendisi. Kaldı ki adam anlatmış zaten 2-3 gün Chery'den kimse dönüş yapmamış adama, konuyu sadece servise yıkmakla olmaz. Hadi diyelim senin dediğin gibi sadece ama sadece servisten kaynaklansın durum. Bugün Chery, Nissan, KIA dediğin firmalar milyar dolarlık şirketler; kime bayilik verdiklerini çok iyi araştıracaklar öyle sırf parası var diye eşkıyaya, mafyaya bayilik verirsen ve senin tabelan altında bir suç işlenirse sen de sorumlu olursun bu suçtan. Ben arkadaşın yerinde olsam sadece Chery ile yetinmem Nissan ve KIA'ya da dava açarım. |
Ortada hakaret, darp, tehdit, mala zarar verme, hırsızlık, alıkoyma beyanları mevcutken şüphelilerin az yaptığı anlamına açılır şekilde - ben o bayi sahibi olamam anlamıyla - benim elim ağırdır diye yazmanız sizce ne manaya geliyor? Yönetici meslektaşım size gayet makul şekilde uyarıda bulunmuş. Anladığınız dil/tarz eğer buysa hesabınızı hemen kapatabiliriz de. "Ağır elin" hiç de marifet olmadığını böylece birinci elden sanaldan deneyimlemiş olursunuz. Elim ağırdır deyince boy uzamıyor. Böyle sözlerle adam olunmuyor. Zaten "kardeşiniz" olmayan her yönetici size karşı bu kadar anlayışlı olmayabilir. |
Problem cherryde değil, esnaf olarak edep ve adap bilmeyen insanımızda , görende babalarının markası sanacak, tutun tutanağınızı işlemlerinizi yapın aynı aracın emsali ile değişimi müşteriye sunun, her türlü mahkemede aracın ayıplı olduğu ortaya çıkacak zaten, burdaki amaç müşteriyi süründürmekse eğer bu olumsuz imajlarla zararlı çıkan servis olacak, bu Gaziantep servisine kim gidecek şimdi ? |
Benzer içerikler
- ds7 alınır mı
- arabada p****
- kuş pisliği yanığı giderme
- mercedes serileri
- mobil radar nedir
- seat arona en dolu paketi hangisi
- elantra n
- mg zs benzinli yorum
- hyundai i20 sıfır fiyat
- skoda elroq menzil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X