Şimdi Ara

Polis tarafından arandım. (Dolandırıcı olabilir mi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiskinC -- 29 Ocak 2020; 5:50:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabi ki dolandırıcı,polis cep telinden mi arar,kapıya gelirler .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok net dolandirici. beni de aramislardi ayni sekilde yuzune kapattim. keske dalga gecseymisim kapatmak yerine

• Ulan su zamanda hala bunlara inanan saflarin olmasi cok ilginc

Günlerce haberlere cikti o kadar devlet uyardi hala bunlara inanan varsa dolandirilmasi müstehaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Ulan su zamanda hala bunlara inanan saflarin olmasi cok ilginc

Günlerce haberlere cikti o kadar devlet uyardi hala bunlara inanan varsa dolandirilmasi müstehaktir
    Para istese adamın kafası bu kadar karışmayacak.

• Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

tabi ki dolandırıcı,polis cep telinden mi arar,kapıya gelirler .

Beni aramisti bir kez ama olay yasadigim cocugun amcasiydi o yuzden oyle olmustu.Ben dolandirici sanip saglam sovmustum de allahtan yirttik.Oyle aranirsaniz kisisel telden adamdan polis numarasi tarzi bisey var onu isteyin sonra calistigi karakolu arayip sorgulatabiliyorsunuz.Gizli bilgi degilse karakolu arayip direkt ismini de sorabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Para istese adamın kafası bu kadar karışmayacak.

Alıntıları Göster
    Seker kardesim eninde sonunda paraya getirecek ya da illa cikari olan birseyler isteyecek

Polis asla sizi telefondan ARAMAZ

Suclu olan birisini gelir evinden alır bu kadar basit

Demek istedigim olay da bu bunlara hala inanan kusura bakmasin da neyse demiyeyim artik

• quote:

Seker kardesim eninde sonunda paraya getirecek ya da illa cikari olan birseyler isteyecek

Demek istedigim olay da bu bunlara hala inanan kusura bakmasin da neyse demiyeyim artik

Alıntıları Göster
    beni cep telden arayip, karakola cagirmisti. hatta ifade verdikten sonra komiserle selfie cekinmistik

• Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    Kabahatler kanununda olan suclar icin dedigin olabilir ama terör suclusu birisini polis arayip gel karakola ifade ver demez seker kardesim

• quote:

Kabahatler kanununda olan suclar icin dedigin olabilir ama terör suclusu birisini polis arayip gel karakola ifade ver demez seker kardesim
    dogrudur şeker hocam

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    yok öyle bir şey sallamayın.
    gayet telefondan arayıp karakola cagırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

yok öyle bir şey sallamayın.
    gayet telefondan arayıp karakola cagırabilirsin.
    Bunu ispatla o zaman

Terör sucu islemis birisini polis telefon edip ricami edecek bir zahmet karakola gel ifade ver diye

Bos bos konusmayin

Benim arkadasim var duvara sprey boya ile yazi yazarken sikayet edilmis aramislar yanlis hatirlamiyorsam 90 kusur lira ceza vermisler bu ayri ama terör sucu ayri

• quote:

Alıntıları Göster
    Bilmediğin konular hakkında atıp tutma. Polis gayet de telefondan arar. Ha bu arkadaşı arayan büyük ihtimalle dolandırıcı orası ayrı.

• Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    Teror sucu islemis birini polis asla aramaz git arastir bana ispatla

Daha hafif suclar icin ifadeye cagirir ya da birisi sikayet eder bunu bilgilendirmek icin arar eyvallah lakin terör örgutune para yardimi yapan birini telefonla aramaz gelir evinden alir

Misal fetoya ben para gonderdim bu olayda polise takildi ee beni telefonla arasa ben karakola gitme sürecinde olasi delilleri yok etme zamanina sahibim sence polis bunu yapar mi?

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Reise sormak lazım

• quote:

Teror sucu islemis birini polis asla aramaz git arastir bana ispatla

Daha hafif suclar icin ifadeye cagirir ya da birisi sikayet eder bunu bilgilendirmek icin arar eyvallah lakin terör örgutune para yardimi yapan birini telefonla aramaz gelir evinden alir

Misal fetoya ben para gonderdim bu olayda polise takildi ee beni telefonla arasa ben karakola gitme sürecinde olasi delilleri yok etme zamanina sahibim sence polis bunu yapar mi?
    Aynen şunu yazmışsın : Polis asla sizi telefondan ARAMAZ

Hiç terör merör kıvırtma.
  • Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    Valla birader sen nasil anlamak istiyorsan öyle anla konuda bahsi gecen olay teror orgutune para yardimi ve bende buna istinaden diyorum ki polis ispat isteyen suclar icin sizi asla aramaz hirsizlik uyusturucu gibi suclar dahil ama sen maddi hasarli trafik kazasindan dolayi ya da basit bir kavga icin sikayet edilmisindir buna lafim yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.