Şimdi Ara

levent_yavuz TARAFINDAN MAĞDUR EDİLDİM ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi geceler arkadaşlar olay şu ilanda gerçekleşti:

http://forum.donanimhaber.com/m_26112578/mpage_1/key_//tm.htm#26115862

arkadaşa pm attım vgayı alıyorum diye fiyatta pazarlıkda yapmadım istediği fiyat olan 140ytlyi hemen vermeyi kabul etdim ve istanbul içi olması ve vgaya acil ihtiyacım olduğu için hemen almak için pmden görüştük neyse anlaşdık ben gelebilceğimi söyledim kişiye oda müsait olmadığını yarın alışverişin gerçekleşebilceğini söyledi onada eyvallah tamam dedik yarın oldu sabah 11de bana pm atmış(yani önceden kararını değiştirmiş) sonra ben nete saat 7-30gibi girdim işteydim çünkü sonra telimde işyerindeydi bana sms atmış sonra gördüm smsi hemen aradım kendisini
    vgayı veremiyeceğini bir arkadaşına verceğini söyledi işte araları çok iyimiş zorla pcden vgayı söküp almış telden böyle dedi bende bunu kabul etmedim onun sözüne güvendiğimi ve bugün olan 2.gün boşa geçtiğini ve ben kartı almak istediğimi söyledim işte üzgün vs olduğunu söyledi ...

tam konu açıyordum 8gibi tel açtı bana ve başka vga ayarlayabilceğini söyledi neyse sonra niyeti beni oyalamak arkadaşın hala vazgeçmemi bekliyor bu kişi ile alışverin yapanlar veya lafına güvenip yapcaklar dikket etsinler zaten forumda çoğu arkadaş beni tanır ve alışverişim olmuşdur çoğu kişi ile raferans listemde profilimde yazar ...

söz vermek çok önemlidir bugüne kadar yaptığım alışverişlerdeki refarans listem forumdaki 2.yılımdan sonra tutmaya başladım bukadar kişi ile sorunsuz alışverişim oldu çok iyi dostlar arkadaşlarda edindim halada görüşürüz belki utanırsın belki ...

@-ece-@Hiper @ozyoldas @mkoyuncu @bahadır_bado @$idikli @FATALIST @flava @centerland @erginates @R@ @Public_Enemy @economyst @h2o @hellmarch @esenlik @hhg @sermet_eren @hirO @g_guleryuz @mrrain @mahony99@ serkanzencefil @rommedahll @eko75 @alobar @bayteo @eren @cemo91 @can2004 @bibioy01 @dargmen_computer @reıko @Cihan.Yılmaz @yyk @Turgut @darknessbug @brtana @AbsoluteZero @kryeck @pegasus1881 @altwo @amddma @visualize @byramo @aliss @viperc @hovercraft @abdullahbjk @seso81 @sugarcocuk1 @fask_1984 @stat@ @cliorsi@ stevensons @ZEPHYR@ okko@ DATADOT@ @meryüzlü shaddack @Technics@ bitkinjön @tosunermc @snairs @Jacktripper @bytepire @Lepotan @adil07 @goofy17 @signomis @siradan @eagle_eagle @necropotance @19 @CoRaSpIRIN @ikista @madlive @pkart @***imp*** @S. YıLDıZ @sentanoo @RockmaN @ilidan @korci @GobliN @CyberKnigh @vaypcnet @qzwxec @darkreign @nastayashiTR @ikiekmekbisamsun @_vitaly_cl @orkemay @eppro @tiCCky @sQuDoomer @serper @örümcek3511 @halit61 @ercanwins @NEGA @o2lisu @m134 @{PeGaSuS} @icarus777 @tolgacem @leonist74 @2n4...4Life @ibrahimstar @menem
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 3 Eylül 2008; 0:34:12 >

• vay be yalan olmuş ekran kartı
  • DENEYIMLI UYE BİLE BUNU YAPİOSA ARTIK ....
  • Yapılan ticaret ahlakına uymuyor gerçekten.Burhan delirmemek elde değil
  • Hem söz ver hem de cay.Olmamış.Tam emin değilsen niye ilan verip milleti oyalıyorsun ki?

Neyse hocam boşver başka bulursun.
  • Hadi pazarlık yaptı sonra ucuza verdim diye düşündü diyeceğim de pazarlık bile yapmamışsınız...Yaptığı gerçekten ayıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Yapılan ticaret ahlakına uymuyor gerçekten.Burhan delirmemek elde değil

aynen çok doğru sölemişsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun hocam.Söz verdin mi tutacaksın
  • çok ayıp etmiş levent yavuz.

geçmiş olsun burhan.
  • insanların mesajlarına fiyat düşürmek için mesaj atan biri için alışılagelmiş bir durum olduğunu düşünüyorum.
  • ayıp olmuş burhan babaya...
    hani böle yeni düşmüş birine yapılsa eyvallah da...
    bilmiyorum...
    katılıyorum burhan pc'nin yazdıklarına...
    kanımca o referans listesi yapılana en iyi cevaptır...
  • Burhan hocam sen alışveriş esnasında ve sonrasında elinden geleni yapmışsın.Bırak artık gerisini o düşünsün.Böyle bir başlığın açılması çok şey kaybettirir karşı tarafa.
    Üzme sen canını başka bulursun yawww
  • söz weriosan baban alsa o kartı geri alıp söz werdiin kişiye wermen lzm
  • Böyle bir ayıp işlenmiş.

kimin tarafından işlendiğinde de belli - bundan sonra o şahıs ile yapılan alışverişlere dikkat edilir

geçmiş olsun tekrardan burhan.
  • Ortada birşey yokki adam satmaktan vazgeçmiş yada yan cizmiş bende dolandırdın birşey oldu zannettim. Kaç kişi forumda alacağım yada tamam satıyorum kart senindir diyor da vaz geçiyor almak isteyen gelir alır satmaka isteyen getirir satar şimdi bu konuyu açınca adamın adı otomatikman kötüye çıkacak ortada birşey yok bir ara visor içinde böyle bir topik açılmıştır. Kartı almadı isen alternatiflerine bakarsın ürün eline geçmeden ilanı kapatmazsın sen deneğimli üyesin foruma göre hareket etmen gerek bence senin boşluğuna gelmiş. Söz senet ifadesi çoktan değerine kaybetti ben ürün alacağım zaman ürün elime geçene kadar bekliyorum yada teslim edene kadar, alıcı yada satıcı her zaman cayabilir kimseye zorla birşey satamaz alamazsın ha karşı taraf dalgalı konuşuyorsa o onun zafiyeti iş yapmazsın refte kötü gösterirsin sorana söylersin ama fişlemek bence doğru değil çünkü ortada kayda değer birşey yok. Paran cebinde ürün adam da alışveriş gerçekleşmemiş..başkasının ipiyle kuyuya inme derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centerland -- 3 Eylül 2008; 0:32:05 >

• söz namustur ya verdiğin sözde durmalısın yada tutamıyacağın sözü vermemelisin
  • Ayıp etmiş zor birşey değil satıyorum yada satmıyorum demek oyalamak nedir
  • sözden dönmek için mazeret lazım ve mazeret yok. çok ayıp olmuş.
  • burhan beyi bu şekilde kartsız bıraktığım ve sözüme sadık kalamdığım için üzgünüm. hatalı olduğumu biliyorum. amacım kendimi su üstüne çıkarmak değil. herkes benim hakkımda istediğini düşünmekte serbesttir. beni tanıyanlar nasıl biri olduğumu zaten bilir.

bende olayı anlatayım;
    satılık ilanından önce 15 yıllık arkadaşıma kartı teklif ettim, artık benim kullanmayacağımı, oyunu sevdiği için alıp onun değerlendirmesini istedim. parayı mesele etti almadı. sonra ilan veridm. çok kısa sürede alıcılar çıktı. burhan beyle anlaştık. ertesi gün sabah arkadaşım aradı kartı istediğini söyledi. bende biriyle anlaştığımı ve veremeyeceğimi söyledim. çok ısrar etti henüz teslim etmediğim için. bende burhan beye durumu anlatıp iznini almak için pm olayı anlatan pm attım. cevap gelmeyince aradım birçak defa cebini açmadı. sonra mesaj attım durumu anlatan. akşam 6ya kadar kendisine ulaşamadım bi türlü. arkadaşımda eve kadar geldi kartı alacam diye tutturdu. laf dinletemedim. kasamdan aldı kartı. bunu yapmasının nedeni 15 yıllık dostum olması.
    o ana kadar burhan beyin anlaşına sığınırım ümidi ile kendise ulaşmaya çalıştım. belki konuşabilseydik arkadaşıda vaz geçirebilirdim ama olmadı. iftar saati öğrenmiş aradı. durumu anlatmaya çalıştım haklı olarak sinirliydi pek anlaşamadık. sonra özür dilemek için tekrar aradım. bu konuşmada kendisine başka kart ayarlamamı istedi bende elimden gelene yaparım dedim. ama teklif kendisine aitti.
    saat ondan sonra nete girdim ve kendisiye pm yoluyla mesajlaşmaya başladık. neden gts diye sordum. açıklama yaptı. gt olsa olmazmı dedim. lakayid bir tavırla
    quote:

aynı fiyata 8800gt ver alayım:)
    diye cevap verdi. ekrankartı arama konusunda kendisine yardım etmek istedim ama tavrı hoşuma gitmedi. sanki onun için araştırmaya mevburmuşum gibi tavırları vardı. kart konusunda bu kadar ısrarcı olması ihtiyacını gidermek değil ticaret yapmak olduğu kanısına vardım. kartlara bakmayı bıraktım. sonra msn cengiz diye bir arkadaşıda çağırıp beni ezmeye çalıştı.
    durum budur.

ben haksız olduğumu kabul ettim ve özrümü diledim. bunları söylemiş olmam burhan beyin maduriyetini gidermez biliyorum ama kendisi bu kartı hepimizden daha kolay bulabilecek bir çevreye sahip. bu kadar büyütülmüş olması iyi niyetli olmadığı kanısı oluşturdu bende.
    daha ılımlı yaklaşmış olsaydı üstüne para vererek kendisine kart almaya dahi razıydım. ama artık zor....

verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim...

• pazarlık yapıp ucuz olduğunu düşününce sözünden dönmek ne kadar etik
    nasıl bir yorumdur

quote:

Orjinalden alıntı: burak9006

Hadi pazarlık yaptı sonra ucuza verdim diye düşündü diyeceğim de pazarlık bile yapmamışsınız...Yaptığı gerçekten ayıp
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.