Şimdi Ara

Charım Soyuldu . forumdan birisi olabilir. kim soydu la bu charı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Simdi benim ephesusta asas charım vardı bunla işte ticaret yapıp pek değerli olmasada bir kaç parça item yaptım.

itemlerde warrior 8 shel set , raptor , 4 gb para , valkery , old takılar bu kadar yani.

sonra jumpla warrior yaptım 73 lv sırf bakın sırf karus warrior shelleri çok yakısıyor diye warrior actım hep merakım olmustur karus warriora.

hatta human charı Düşbaz bilir @Düşbaz

hep human oynadım sımdıye kadar o yüzden.

sonra öğrendim ki bir IP den 2 char acılmıyor bende ko bölümünde ki ...... adlı üyeye ıd pass verip işte sen chara gır ben sana ıtemlerı vereyim dedım oda bana butun charlarıma gırıyor senın chara gırınce dc verıyor dedi.sonra human asas charımın sıfresınıde verdım buna gır dedım cevap yazmadı.

bakın bu üyelerede pm attım guvendıgım ıcın ama bırısı oyunu sılmıs bırakmıs bırısıde dedıgımı anlamadı @W7K2D @Haplo

iyi dedim iş başa düştü sonra kendi çabamla itemleri aktardım o günler gerçekten çok mesguldum sıfreyı değiştirmek aklımın ucundan bıle gecmedı dedım adam güvenilir yapmaz etmez iyi charla bdw gırdım 3-4 gün ıyı kötü oynadık

hatta oyunda JaSoN_ la bile konustuk. @JaSoN_

ben sımdıye kadar hıc soyulmadım Allaha sukur hıc hacklenmedim dikkat ettim o kadar.

ben hala ınanmıyorum forumdaki ...... adlı üyenin itemlerini aldığını

bugün chardan cıktım bu saatlerde tekrar gıreyım dedm baktım ıtemler alınmıs char folk village de

benım asıl anlamadığım nokta forumdaki ... adlı üye madem warrioru soydu asası neden soymadı.

hadi pc virüs girdi asas char neden soyulmadı.

ha kaldık mı ortada kım soydu la bu charı.

ınanın bana ben ınanmıyorum forumdaki .... adlı üyenin soyduğuna ama bı yandanda baska ıhtımalde yok gibime geliyor.

isim vermiyorum ona simdi pm attım bakalım ne cevap verecek

eğer baskası soyduysa ondan çok çok özür dilerim

simdi siz olsanız kım yaptı dersiniz ?

teşekkürler.

• Neden inanmıyorsun niye soymasın adamlar ? Kardeş kardeşe hainlik ediyor forumdaş olmak neyi değiştirecek ?
    Allahdan korkmayan adamın soymaması için hiçbir sebep yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Neden inanmıyorsun niye soymasın adamlar ? Kardeş kardeşe hainlik ediyor forumdaş olmak neyi değiştirecek ?

Peki ya asas char ?
  • Bence şifreyi vermek ile hata yapmışsın.
    Benim asasım vardı soyuldu,yan char itemli mage soyulmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Neden inanmıyorsun niye soymasın adamlar ? Kardeş kardeşe hainlik ediyor forumdaş olmak neyi değiştirecek ?

Peki ya asas char ?

Merhaba

Dostum şahsım adına üzüldüm. Emeklerini bir saniye de çöpe gitmiş zira güvenmenin ne kadar zor olduğunu şimdi daha iyi anlamanı sağlamıştır. Şifreyi kimlere verdiysen hepsinden şüphelen aksini kimse iddaa edemez. Empati kurucak olursak'da itemlerin geri gelme şansı %0 . Zira çalan kişi ortaya çıkması pek tatlı olmaz. Geçmiş olsun :(
  • Geçmiş olsun kardeş. Keşke kimseye vermeseydin şifreyi. İnternet cafeye gidip yan yana iki bilgisayardan birbirine aktarsaydın. Ya da benim zamanımda letter olayı vardı, letter'den item yada para gönderebiliyordun diğer üyeliklere. Kaldırdılar mı onu? 2008'den beri oynamadım. Şirketler değişmiş, birkaç defa level jump olayı falan yapmışlar; garipsedim. 4-5 sene oynadım, şimdiye kadar hiç 63 leveli geçen karakterim olmamıştı. Çok kasıntıydı level atlamak. Her şeyi sattım, oyunu bıraktım. Sen de en iyisi ne var ne yok sat, oyunu bırak. Kendini hafiflemiş hissedeceksin.
  • ...... Diye bahsettiğin kişi benim sanırım, nickimi saklamana gerek yok hocam ben buradayım yapmadığım bir şey için de saklanmama gerek yok zaten, konuyu da PM atabilirdin, yada beni de haberdar edebilirdin.

Şimdi olayı anlatayım.

Bu arkadaş bana PM attı, aktarma işlemi için, benden daha önce de forumdan pek çok kişi bu konuda yardım istemiştir gerek aktarım konusunda gerekse alışveriş yapan arkadaşlara yardımcı olmak konusunda ben bu tarz şeylere pek sıcak bakmıyorum arkadaşıda nazikçe reddettim. Tekrar rica etti tekrar söyledim işini bi' int kafede hallet dedim. Arkadaş yine ısrar etti, size güveniyorum vs. dedi asılında insanlar bana güveniyor da ben insanlara güvenemiyordum bu durumlarda korktuğum da başıma geldi böylece, her neyse forumda az çok görüyorum bu arkadaşı bende uzatmamak için kabul ettim, evde değildim zaten eve gittiğimde halledeyim dedim.
    Neyse eve geldim, arkadaşın hesabına girmeye çalıştım, oyuna girer girmez karakter DC veriyordu, sebebini anlayamadım bu durumun, benim hiç bir hesabımda bu türlü bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar yani 1 saniye bile oyunda kalmıyordu, ben karakterin içindeki itemları bile görmedim.
    Söyledim buna böyle böyle DC veriyor diye. Başka bir Bende bu arada sıkıntının sebebini araştırıyorum internette bir şey de bulamadım zaten, daha sonra bana PM attı işim çıktı daha sonra hallederiz, şifreleri değiştirmiyorum diye.
    Ben DC sıkıntısını çözmedim arkadaşa da yazdım böyle böyle kusura bakma diye. Cevabı: "Tamam hocam düsünmen yeter itemleri aktardım çok sağol." oldu.
    4 gün sonra ise warrior charım soyuldu diye mesaj attı. Benim yapmadığımı söyledim.
    Bu konuyu da forumda gezerken gördüm.

Ben uzun zamandır bu forumdayım, sayısız referansım da var arkadaşımda, ayrıca NTT Game gibi pek çok oyun firması ile ortak çalışmaktayım, bilen biliyor tanıyan tanıyor. Zamanında bu oyundan çok para kazandım bu işi yaparken de kimsenin kalbini kırmadım, canını yakmadım, beş kuruşuna tenezzül etmedim, ayrıca canımdan çok sevdiğim kardeşim dediğim can dostumu da bu oyun sayesinde kazandım ben. Soyulan karakterlerinizdeki itemları geri alın diye saatlerce emek verip konu hazırladım ben, o da KO bölümündeki üst konularımdan birisi.
    Forumda her zaman herkese yardımcı olmaya çalışmışımdır, kimseyi kırmamaya özen göstermişimdir, iyi niyetli birisi olduğumu düşünüyorum zaten ne geldiyse başıma iyi niyetimden geliyor ya. Kısacası tenezzül bile etmem böyle bir şeye.

Arkadaş bana 4 gün önce itemleri aktardım çok sağol diye PM attı şimdi de soyuldu diyor, ben bu durumu anlayamadım açıkçası. itemlarını aktardığın hesap nasıl oluyor da soyuluyor? Ayrıca ticket gönderip item restorasyonundan belki yararlanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 28 Kasım 2013; 14:42:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buda benim charım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hani illa seni soydu etti diyen yok özür dilerim ben yinede.

Bak ephesusta 2 charım var bırı human bırısı karus

human charda pazar yaptım işte bir kaç parça item felan yaptım

sadece warrior itemlerini human chardan karus chara aktardım yani human charın ıtemlerı duruyor.

İşte 4 gün felan oldu chara gırdım bdw dır exp tir felan filan yaptım çıktım chardan char soyulmus sheller raptor valkery 4 gb alınmıs.

Benim anlamadıgım nokta eğer virüs varsa human charın ıtemlerı neden gıtmedı virüs yapacak download yapmadım pc ile. @S
  • S. Yani Serkan yapmaz öyle şey, ben kefilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynamasamda ara ara girer okurum forumu.S uzun süredir buralarda.Çok uzun süredir hemde.Yapacağını düşünmüyorum.Şurada uzun zamandır gördüğüm nadir kişilerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FnL -- 29 Kasım 2013; 8:41:15 >
  • Gecmiş olsun.Fazla itemin yokmus yeniden dizersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asastayken elektirikler kesildi ya.
  • @Mishakal

Bende zaten beni zanlı ilan ettiğini söylemiyorum, charın soyulmuş zor durumdasın anlıyorum, fakat böyle bir konuda böyle bir olayda suçlu olmasam bile adımın geçmesi beni üzüyor.

@Sánchez @FnL

Sizlere de ayrı ayrı teşekkür ederim :)
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    Geçen bir haber vardı belki duymuşsundur :) Sana haberin linkini veriyorum seninkide bu hesap bence :)

HABERİ OKUMAK İSTERSEN
  • S. yani serkana kefil olan Sánchez'e ben keflilim.
  • Serkanı forumdan tanırım , kendisine hertürlü kefil olurum ,
    sana yardım etmeye çalışan birine böyle saçma sapan bir yazı ile karalamanı açıkçası yakıştıramadım , resmen bu arkadaş yapmış olabilir şeklinde yazı olmuş

bende seni tanımıyorum hatta bunu sırf küçük düşürmek hatta '' S '' i forumda adını karalamak için yaptığını düşünüyorum elimde delilim varmı yok ama seninde yok , ve olmamasına rağmen böyle konu açılmaz ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

Serkanı forumdan tanırım , kendisine hertürlü kefil olurum ,
    sana yardım etmeye çalışan birine böyle saçma sapan bir yazı ile karalamanı açıkçası yakıştıramadım , resmen bu arkadaş yapmış olabilir şeklinde yazı olmuş

bende seni tanımıyorum hatta bunu sırf küçük düşürmek hatta '' S '' i forumda adını karalamak için yaptığını düşünüyorum elimde delilim varmı yok ama seninde yok , ve olmamasına rağmen böyle konu açılmaz ,

manyak mısın ?

karalamak için olsa adamın nickini gözüne gözüne sokmazmıyım ?

sinirlendirdin beni ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

Serkanı forumdan tanırım , kendisine hertürlü kefil olurum ,

manyak mısın ?

karalamak için olsa adamın nickini gözüne gözüne sokmazmıyım ?

sinirlendirdin beni ya

yaşın kaç bilmiyorum ama laflarına dikkat et

ayrıca bu olayı yaşadığım kişi forumdan birisi diyorsun , bu kadar yazı döşedikten sonra kimliğini açıklamayacağınımı sanıyorsun , ben sadece bahsi geçen kişinin bu bölümde senden daha güvenilirdir bunu söylüyorum , ve elinde delilin yokken bu şekilde yazmaman gerektiğini söylüyorum bu konuları özelden yazışıp halledebilirdin burada açıkça yazmanın amacı nedir onu anlayamadım

• No ss No güven :D
  • quote:

Evet beyler hemen anlatıyorum.

Simdi benim ephesusta asas charım vardı bunla işte ticaret yapıp pek değerli olmasada bir kaç parça item yaptım.

itemlerde warrior 8 shel set , raptor , 4 gb para , valkery , old takılar bu kadar yani.

sonra jumpla warrior yaptım 73 lv sırf bakın sırf karus warrior shelleri çok yakısıyor diye warrior actım hep merakım olmustur karus warriora.

hatta human charı Düşbaz bilir @Düşbaz

hep human oynadım sımdıye kadar o yüzden.

sonra öğrendim ki bir IP den 2 char acılmıyor bende ko bölümünde ki ...... adlı üyeye ıd pass verip işte sen chara gır ben sana ıtemlerı vereyim dedım oda bana butun charlarıma gırıyor senın chara gırınce dc verıyor dedi.sonra human asas charımın sıfresınıde verdım buna gır dedım cevap yazmadı.

bakın bu üyelerede pm attım guvendıgım ıcın ama bırısı oyunu sılmıs bırakmıs bırısıde dedıgımı anlamadı @W7K2D @Haplo

iyi dedim iş başa düştü sonra kendi çabamla itemleri aktardım o günler gerçekten çok mesguldum sıfreyı değiştirmek aklımın ucundan bıle gecmedı dedım adam güvenilir yapmaz etmez iyi charla bdw gırdım 3-4 gün ıyı kötü oynadık

hatta oyunda JaSoN_ la bile konustuk. @JaSoN_

ben sımdıye kadar hıc soyulmadım Allaha sukur hıc hacklenmedim dikkat ettim o kadar.

ben hala ınanmıyorum forumdaki ...... adlı üyenin itemlerini aldığını

bugün chardan cıktım bu saatlerde tekrar gıreyım dedm baktım ıtemler alınmıs char folk village de

benım asıl anlamadığım nokta forumdaki ... adlı üye madem warrioru soydu asası neden soymadı.

hadi pc virüs girdi asas char neden soyulmadı.

ha kaldık mı ortada kım soydu la bu charı.

ınanın bana ben ınanmıyorum forumdaki .... adlı üyenin soyduğuna ama bı yandanda baska ıhtımalde yok gibime geliyor.

isim vermiyorum ona simdi pm attım bakalım ne cevap verecek

eğer baskası soyduysa ondan çok çok özür dilerim

simdi siz olsanız kım yaptı dersiniz ?

teşekkürler.

Öncelikle çok geçmiş olsun , forumda ceza olduğu için konuya yazamamıştım.
    Birazda ateşe bile bile yaklaşmışsın gibi geldi buda bizim gibi saf insanların başına geliyor hep. Bende en son tekrar soyuldum bu 4. soyulmam diyebilirim ama buraya kadar artık akıllandık. Emek hırsızlığı yapmadan kimseye kin beslemeden oyuna devam edeceğim ama artık pür dikkat.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.