Şimdi Ara

Cypher ın Asas ları nereye kayboldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kendimi tanıtayım Ben cypher da oynuyorum 1sene kadar 60lvl master warrior um var Cz de en cok korktugum karakter asaslar dı 2ay kadar öncesine kadar ama Bişey oldu ve Cypher daki asasian lar bi anda Yok oldu adamlar ac li 890defansım olmasına ragmen 1400 asılıyodu bana .. Ama bu kişilere ne oldugunu cok mrk ediyorum Bunlara mottatoni de dahil Beraber takılıyolardı Bu asasianlara örnek :

1-LaZ_ve_Gaz
    2-Mottatoni
    3-DarkFataL
    4-PaTHeoN (bunu 1hafta önce gördüm) :D
    5-Stuner
    Bilenler görüşlerini yazarlarsa sevinirim.....

• Bı yere gıttıklerını sanmıorum.ozellıklede Mottatonimerak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Bı yere gıttıklerını sanmıorum.ozellıklede Mottatonimerak etme
    ßiyere gitmemişlerdir.Kendi çaplarında eğleniyorlardır...1 Veya 2 Ay geçsin yine 1400 AsılAcaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Bı yere gıttıklerını sanmıorum.ozellıklede Mottatonimerak etme
    ben laz ve gaz charım ban yedi şimdi areste +70 olarak devam ediyorum cyhperdede osmanlı yorunu ama item para vs hiç bişi yok sadece suyu çıktı ta seni hatırlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanane_

ben laz ve gaz charım ban yedi şimdi areste +70 olarak devam ediyorum cyhperdede osmanlı yorunu ama item para vs hiç bişi yok sadece suyu çıktı ta seni hatırlayamadım

Alıntıları Göster
    Mottatoni yi tanıyordum adam gerçekten bi harika
    Laz_Ve_Gaz ise 1500 buff 300 ac olmasına rağmen canım 2700 defans 750 idi bi ara laz ve gaz dan tek yemiştim
    bu sayede assas ların neler yapabileceğini öğrenip hemen bir asas açtım suan %40 kaldı 62 olmaya

Bu arada görebildiğim ikissyoudie var
    Mymphis var ama su aralar pek göremiyorum sanırım karkaterler isim değişimi yapmış olabilirler

ama sanırım humanların asasları daha sağlam örnek bosbos dan çok çekiniyorum çunku dd si ve sağlam itemleri var zaten herkezde dd ve md +8 shard +8 var ne iş anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: KiLL4YoU

Laz_Ve_Gaz ise 1500 buff 300 ac olmasına rağmen canım 2700 defans 750 idi bi ara laz ve gaz dan tek yemiştim
    bu sayede assas ların neler yapabileceğini öğrenip hemen bir asas açtım suan %40 kaldı 62 olmaya

Mymphis var ama su aralar pek göremiyorum sanırım karkaterler isim değişimi yapmış olabilirler

ama sanırım humanların asasları daha sağlam örnek bosbos dan çok çekiniyorum çunku dd si ve sağlam itemleri var zaten herkezde dd ve md +8 shard +8 var ne iş anlamadım

Alıntıları Göster
    bosbos hacklendi dün...Neden hacklendin dedim.O da iyi bir cevap verdi''işi biten olayın cezalandırmasını yapmam ama,
    bu charı hackliyeni 2 gün sonra bulup işi biten olayın cezanlandırmasını yapacagım''dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

bosbos hacklendi dün...Neden hacklendin dedim.O da iyi bir cevap verdi''işi biten olayın cezalandırmasını yapmam ama,
    bu charı hackliyeni 2 gün sonra bulup işi biten olayın cezanlandırmasını yapacagım''dedi

Alıntıları Göster
    çok merak ediyorum sanırım bosbos u birçok kişi hackledi senin konuştuğun bosbos nerede otruyordu oyun oynarken bizim merkezde cafede görmüşler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLL4YoU

çok merak ediyorum sanırım bosbos u birçok kişi hackledi senin konuştuğun bosbos nerede otruyordu oyun oynarken bizim merkezde cafede görmüşler

Alıntıları Göster
    Benim gibi bir çoğu ya oyunu bıraktı yada server değiştirdi serverda kalanlarda ncs yaptı bazıları ile edanada görüştüm bir kısmıda olimpiada benim gibi bırakanlarda yeni server bekliyor bi nevi nadas tayız

• quote:

Orijinalden alıntı: aspo

Benim gibi bir çoğu ya oyunu bıraktı yada server değiştirdi serverda kalanlarda ncs yaptı bazıları ile edanada görüştüm bir kısmıda olimpiada benim gibi bırakanlarda yeni server bekliyor bi nevi nadas tayız

Alıntıları Göster
    quote:

sende kimsin beni kesmişin laz_ve_gaz 6 aydır banlı nerde buldunda kestin rüyandamı

• tatile gitmişlerdir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_a_v_u_z_12

tatile gitmişlerdir bence
    adam seni kestiğini söylememiş ki
    senin onu 1 vuruşta öldürdüğünü söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kombucha

adam seni kestiğini söylememiş ki
    senin onu 1 vuruşta öldürdüğünü söylemiş

Alıntıları Göster
    mottotoni karuslara geçti laz ve gaz da ban yedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOGAZIN_YARGICI

mottotoni karuslara geçti laz ve gaz da ban yedi

Alıntıları Göster
    laz_ve_gaz neden yediki odamı KOXP cu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_intro

laz_ve_gaz neden yediki odamı KOXP cu

Alıntıları Göster
    stuner hacklendi lvl düşürüldü enson roll back attırmaya çalışıyodu şu an ne durumda bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: McNeO

stuner hacklendi lvl düşürüldü enson roll back attırmaya çalışıyodu şu an ne durumda bilmiyorum

Alıntıları Göster
    hey onlar kim bilinmeyen biri arenadda kesti kaç kişi yi 3 kişiyi kesti 4 çüye daldı 70 lik varrir or kenara kaçtı resimi koyamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TR_TR

hey onlar kim bilinmeyen biri arenadda kesti kaç kişi yi 3 kişiyi kesti 4 çüye daldı 70 lik varrir or kenara kaçtı resimi koyamıyorum

Alıntıları Göster
    kosp yada düpeden yemedim bende bilmiyorum bi gün açtım ve ban vardı bende anlmadım koya mail çektim cevap bile vermediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @MER_A.G

kosp yada düpeden yemedim bende bilmiyorum bi gün açtım ve ban vardı bende anlmadım koya mail çektim cevap bile vermediler.

Alıntıları Göster
    ban yemıslerdır normaldır artıst olduklarını sanıyolar kendılerini ama ölede yalan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: peka

ban yemıslerdır normaldır artıst olduklarını sanıyolar kendılerini ama ölede yalan yok

Alıntıları Göster
    birisinin bana tek çakabilmesi için bana 1716 vurması lazım bide buflu oldumu söylüyor lütfen arkadaşlar resimdeki bufsuz halime ve wolfsuz ap me komik olma sende tek çakan arkadaşım lütfen oturdun verden item üretip tek çakıyorum deme

• quote:

Orijinalden alıntı: sanane_

birisinin bana tek çakabilmesi için bana 1716 vurması lazım bide buflu oldumu söylüyor lütfen arkadaşlar resimdeki bufsuz halime ve wolfsuz ap me komik olma sende tek çakan arkadaşım lütfen oturdun verden item üretip tek çakıyorum deme

Alıntıları Göster
    hepsi koxpla kasıldğı için hepsi banlanmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrlol

hepsi koxpla kasıldğı için hepsi banlanmıştır

Alıntıları Göster
    stuner en son hack lenmişti ne oldu bilmiorum

motta dewam edio(karus olarak)

lazvegaz la lvl kasmıstık bi ara ama oyunu bırakalı 4-5 ay oldugu icin bilemicem su an ne yaptıgını
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.