Öncelikle kendimi tanıtayım Ben cypher da oynuyorum 1sene kadar 60lvl master warrior um var Cz de en cok korktugum karakter asaslar dı 2ay kadar öncesine kadar ama Bişey oldu ve Cypher daki asasian lar bi anda Yok oldu adamlar ac li 890defansım olmasına ragmen 1400 asılıyodu bana .. Ama bu kişilere ne oldugunu cok mrk ediyorum Bunlara mottatoni de dahil Beraber takılıyolardı Bu asasianlara örnek :
Bı yere gıttıklerını sanmıorum.ozellıklede Mottatonimerak etme
quote:
Orijinalden alıntı: CThirty
ßiyere gitmemişlerdir.Kendi çaplarında eğleniyorlardır...1 Veya 2 Ay geçsin yine 1400 AsılAcaklar...
quote:
Orijinalden alıntı: CThirty
ben laz ve gaz charım ban yedi şimdi areste +70 olarak devam ediyorum cyhperdede osmanlı yorunu ama item para vs hiç bişi yok sadece suyu çıktı ta seni hatırlayamadım
quote:
Orijinalden alıntı: sanane_
ben laz ve gaz charım ban yedi şimdi areste +70 olarak devam ediyorum cyhperdede osmanlı yorunu ama item para vs hiç bişi yok sadece suyu çıktı ta seni hatırlayamadım
Alıntıları Göster
Mottatoni yi tanıyordum adam gerçekten bi harika Laz_Ve_Gaz ise 1500 buff 300 ac olmasına rağmen canım 2700 defans 750 idi bi ara laz ve gaz dan tek yemiştim bu sayede assas ların neler yapabileceğini öğrenip hemen bir asas açtım suan %40 kaldı 62 olmaya
Bu arada görebildiğim ikissyoudie var Mymphis var ama su aralar pek göremiyorum sanırım karkaterler isim değişimi yapmış olabilirler
ama sanırım humanların asasları daha sağlam örnek bosbos dan çok çekiniyorum çunku dd si ve sağlam itemleri var zaten herkezde dd ve md +8 shard +8 var ne iş anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: KiLL4YoU
Mottatoni yi tanıyordum adam gerçekten bi harika Laz_Ve_Gaz ise 1500 buff 300 ac olmasına rağmen canım 2700 defans 750 idi bi ara laz ve gaz dan tek yemiştim bu sayede assas ların neler yapabileceğini öğrenip hemen bir asas açtım suan %40 kaldı 62 olmaya
Bu arada görebildiğim ikissyoudie var Mymphis var ama su aralar pek göremiyorum sanırım karkaterler isim değişimi yapmış olabilirler
ama sanırım humanların asasları daha sağlam örnek bosbos dan çok çekiniyorum çunku dd si ve sağlam itemleri var zaten herkezde dd ve md +8 shard +8 var ne iş anlamadım
Alıntıları Göster
bosbos hacklendi dün...Neden hacklendin dedim.O da iyi bir cevap verdi''işi biten olayın cezalandırmasını yapmam ama, bu charı hackliyeni 2 gün sonra bulup işi biten olayın cezanlandırmasını yapacagım''dedi
quote:
Orijinalden alıntı: ForeverMetal
bosbos hacklendi dün...Neden hacklendin dedim.O da iyi bir cevap verdi''işi biten olayın cezalandırmasını yapmam ama, bu charı hackliyeni 2 gün sonra bulup işi biten olayın cezanlandırmasını yapacagım''dedi
Alıntıları Göster
çok merak ediyorum sanırım bosbos u birçok kişi hackledi senin konuştuğun bosbos nerede otruyordu oyun oynarken bizim merkezde cafede görmüşler
çok merak ediyorum sanırım bosbos u birçok kişi hackledi senin konuştuğun bosbos nerede otruyordu oyun oynarken bizim merkezde cafede görmüşler
Alıntıları Göster
Benim gibi bir çoğu ya oyunu bıraktı yada server değiştirdi serverda kalanlarda ncs yaptı bazıları ile edanada görüştüm bir kısmıda olimpiada benim gibi bırakanlarda yeni server bekliyor bi nevi nadas tayız
quote:
Orijinalden alıntı: aspo
Benim gibi bir çoğu ya oyunu bıraktı yada server değiştirdi serverda kalanlarda ncs yaptı bazıları ile edanada görüştüm bir kısmıda olimpiada benim gibi bırakanlarda yeni server bekliyor bi nevi nadas tayız
Alıntıları Göster
quote:
adam seni kestiğini söylememiş ki senin onu 1 vuruşta öldürdüğünü söylemiş
quote:
Orijinalden alıntı: Kombucha
adam seni kestiğini söylememiş ki senin onu 1 vuruşta öldürdüğünü söylemiş
Alıntıları Göster
mottotoni karuslara geçti laz ve gaz da ban yedi
quote:
Orijinalden alıntı: BOGAZIN_YARGICI
mottotoni karuslara geçti laz ve gaz da ban yedi
Alıntıları Göster
laz_ve_gaz neden yediki odamı KOXP cu
quote:
Orijinalden alıntı: rap_intro
laz_ve_gaz neden yediki odamı KOXP cu
Alıntıları Göster
stuner hacklendi lvl düşürüldü enson roll back attırmaya çalışıyodu şu an ne durumda bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: McNeO
stuner hacklendi lvl düşürüldü enson roll back attırmaya çalışıyodu şu an ne durumda bilmiyorum
Alıntıları Göster
hey onlar kim bilinmeyen biri arenadda kesti kaç kişi yi 3 kişiyi kesti 4 çüye daldı 70 lik varrir or kenara kaçtı resimi koyamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: _TR_TR
hey onlar kim bilinmeyen biri arenadda kesti kaç kişi yi 3 kişiyi kesti 4 çüye daldı 70 lik varrir or kenara kaçtı resimi koyamıyorum
Alıntıları Göster
kosp yada düpeden yemedim bende bilmiyorum bi gün açtım ve ban vardı bende anlmadım koya mail çektim cevap bile vermediler.
quote:
Orijinalden alıntı: @MER_A.G
kosp yada düpeden yemedim bende bilmiyorum bi gün açtım ve ban vardı bende anlmadım koya mail çektim cevap bile vermediler.
Alıntıları Göster
ban yemıslerdır normaldır artıst olduklarını sanıyolar kendılerini ama ölede yalan yok
quote:
Orijinalden alıntı: peka
ban yemıslerdır normaldır artıst olduklarını sanıyolar kendılerini ama ölede yalan yok
Alıntıları Göster
birisinin bana tek çakabilmesi için bana 1716 vurması lazım bide buflu oldumu söylüyor lütfen arkadaşlar resimdeki bufsuz halime ve wolfsuz ap me komik olma sende tek çakan arkadaşım lütfen oturdun verden item üretip tek çakıyorum deme
quote:
Orijinalden alıntı: sanane_
birisinin bana tek çakabilmesi için bana 1716 vurması lazım bide buflu oldumu söylüyor lütfen arkadaşlar resimdeki bufsuz halime ve wolfsuz ap me komik olma sende tek çakan arkadaşım lütfen oturdun verden item üretip tek çakıyorum deme
Alıntıları Göster
hepsi koxpla kasıldğı için hepsi banlanmıştır
quote:
Orijinalden alıntı: Mrlol
hepsi koxpla kasıldğı için hepsi banlanmıştır
Alıntıları Göster
stuner en son hack lenmişti ne oldu bilmiorum
motta dewam edio(karus olarak)
lazvegaz la lvl kasmıstık bi ara ama oyunu bırakalı 4-5 ay oldugu icin bilemicem su an ne yaptıgını