Şimdi Ara

Assassin’s Creed Embers ( 2011 ) | Ezio ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Assassin’s Creed Embers ( 2011 ) | Ezio ..
     Assassin’s Creed Embers ( 2011 ) | Ezio ..

Ezio’nun suikastçi olmayı bıraktıktan sonraki hayatını, hayatında yaşamadığı duygulardan dolayı oluşan pişmanlığını, geç de olsa kurduğu ailesini geçmişi ile tehlikeye atmasını konu alan animasyon filmi Assassin’s Creed Embers, AC: Revelations’u ön sipariş edenlere ya da Collector’s Edition alanlara özel verilecek. Ayrıca oyunu ön sipariş edenlere özel Türk Assassin Kıyafeti de gelecek.

Not : Video ve Resimler bana aitdir.Malum yerlerde blueray olarak çıkmıştır.Arşivlik bir animasyon .

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ - SoTe - W7K2D - █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
    Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011

• paylaştığın için sağol hocam ama anime olduğuna eminmisin bana animasyon muş gibi geldi

Orijinalden alıntı: dasdacik

paylaştığın için sağol hocam ama anime olduğuna eminmisin bana animasyon muş gibi geldi

Animasyon filmi demiş.

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam
  • Var olduğunu bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu, izlerim belki bir ara.

Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011
  • Ben ACR COLLECTOR EDİTİON aldım içinden çıktı izledim.Gerçekten çok anlamlı sözler söylüyor izlemenizi tavsiye ederim.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İhtiyarlaraYerYok

Ben ACR COLLECTOR EDİTİON aldım içinden çıktı izledim.Gerçekten çok anlamlı sözler söylüyor izlemenizi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.