Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BİRİ MSN ŞİFREMİ ÇALMIŞ degiştirdim hemen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar biri şifremi çalmış eger o kişi size kufut ettiyse ozurdiliyom o ben degildim şifreyi ogrenmiş nası ogrenmişsse ogrenmiş basmış kufuru onun için herkesden osurdiliyom jankat arkadaşımsa biras kufretmiş ondanda çok çok osur diliyom lutfen bosulmasın bana darılmasın hepsi bukadar

• bu forumdan biriside benim adsl şifremi çaldı kim olduğunuda biliyorum ama karaktersiz insandan cevap gelmedi.
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
  • arkadaşım adsl şifreni bilmiyorsan telekom data santraline(440375 e değil)bağlı bulunduğun santrale telefon et onlar sana birkaç soru sorar ve şifreni öğrenirsin benimde başıma geldi ordan biliyorum öğrendikten sonra adsl kota sitesin den heme değiştir ve tabii modemdende değiştir ve birdaha kimseyede sakın söyleme benden sana tavsiye
    bi şerefsizin biriside aynısını bana yapmıştı deneme yapacam dedi hatırından çıkamadık adam şifreyi değiştirmiş ertesi günü nete bağlanamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

bu forumdan biriside benim adsl şifremi çaldı kim olduğunuda biliyorum ama karaktersiz insandan cevap gelmedi.

Bu Millet Esir Olmaktansa, Yok Olsun! M. Kemal Atatürk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.