Şimdi Ara

Cep telefonlarına %50 ÖTV yetkisi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
13.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
135 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamza5806

El kadar arkasina ab abdyi almis uydu devlet gurcistanla 80 milyonluk ulkeyi kiyasliyorsunuz ya pes

https://tr.tradingeconomics.com/georgia/current-account-to-gdp

Bu ekonomik verileri Türkiye ile oranla bu ulke 99 parcaya bölünür ne ordu kalır ne devlet ne millet 1 karış toprak kalmaz her yeri alirlar

Alıntıları Göster
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 16 Şubat 2019; 15:59:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

---

Alıntıları Göster
    Haksiz vergi alinmasina zenginden vergi alınamamasına ben de karşıyım

Suistimalcilere yonelik bir mesaj yazdım niye herkes bu kadar cildirdi anlamadım

Bence 100.000lik bir arabayi yil icinde 1den fazla alabilen

2000+ bir telefonu yine yilda 1den fazla alabilen

Zaten vergiden ondan bundan sikayet etmemeli ve olusturdugu acigi kapatmali bundan bahsediyorum

Yoksa haksiz vergi ve uygulamalari basta icki olmak üzere yaz yaz bitiremeyiz millet icki vergisinden uyuşturucuya yonelir oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çözüm basit 3. dünya savaşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackrz

Çok güzel yazmışsınız emeğinize sağlık fakat bir vatandaş olarak artık ülkeyi biz düşünmekten yılmadık mı ? Vatandaş ülkeyi, ülkenin vatandaşı düşündüğünden daha çok mu düşünmeli gerçekten. Alım gücü olan insanları durduramazlar. Adam 10 binken alıyorsa 13 binken de alacaksa zaten alır. Bu bir cayrıcılık değil. Hükümet bunun farkında olduğu için diyor ki, zaten bunlar alacağını alıyor 25 zam koysak yine alırlar yapıştıralım geçelim. Bunlar temelden yanlış şeyler fakat ne yazık ki hiçbirşeui değiştiremiyoruz. Sağlıcakla kalmak lazım.
    Asil suc zaten önce devletin sonra milletin

Bir devlet bu bilgi caginda kendini refah sinirinin ustune alamiyorsa yanlis yönetiliyordur ornekleri malum japonya guney kore almanya adamlar 0dan nerelere geldi

Ama devleti yonetenleri secen halk halk yanlis adamlari sectigi icin suan sadece insaatla gecinen zayif bir ulkeyiz ve kaymak tabaka yani yilda birden fazla 100000den pahali araba 2000den pahali telefon alan tabaka bunun bedelini odemeli

Ulkeyi en cok garibanlar gecindiriyor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Neyse başa gelen çekilir hayırlı olsun diyelim
    Güldüm ama yapmayın böyle paylaşımlar boş yere ceza vermesinler. Onun yerine şu uçak daha masum olur.

Cep telefonlarına %50 ÖTV yetkisi!
  • quote:

Haksiz vergi alinmasina zenginden vergi alınamamasına ben de karşıyım

Suistimalcilere yonelik bir mesaj yazdım niye herkes bu kadar cildirdi anlamadım

Bence 100.000lik bir arabayi yil icinde 1den fazla alabilen

2000+ bir telefonu yine yilda 1den fazla alabilen

Zaten vergiden ondan bundan sikayet etmemeli ve olusturdugu acigi kapatmali bundan bahsediyorum

Yoksa haksiz vergi ve uygulamalari basta icki olmak üzere yaz yaz bitiremeyiz millet icki vergisinden uyuşturucuya yonelir oldu

Alıntıları Göster
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 16 Şubat 2019; 16:0:6 >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Gayet beyefendice yazdığımı düşünüyorum 58 li filan nickim yok çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

---

Alıntıları Göster
    Hala anlatamadim

Amac tuketimi sinirlandirmak degil herkes isini ihtiyacini gorsun bir sey diyen yok

AMAC:Daldan dala atlayan maymun istahli gorgusuzlerin cari aciga verdiği zararı yine onlardan tahsil etmek

• quote:

Hala anlatamadim

Amac tuketimi sinirlandirmak degil herkes isini ihtiyacini gorsun bir sey diyen yok

AMAC:Daldan dala atlayan maymun istahli gorgusuzlerin cari aciga verdiği zararı yine onlardan tahsil etmek

Alıntıları Göster
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 16 Şubat 2019; 16:0:19 >
  • Hurda indirimi yapsalar bari zaten araba fiyatına yaklaştılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazMabel

Gayet beyefendice yazdığımı düşünüyorum 58 li filan nickim yok çok şükür
    Uzulme ahlakin o kadarmis demek ki

O mesaj yüzünden dava acsam en az 3 aylik para cezasi odemen garanti topluluk icinde halka acik yerde ve 3ten fazla sahit onunde... Tck 125e bak

Hele bu mesajinda 58den kastin sivaslilarsa anayasal suc işledin haberin olsun

Blok yazilmis mesaja da hala laf yetiştirmen hakkinda fikir veriyor

Blok again

• Otomotiv ve elektronik sektörüde olmasa ne yapardık bilmem resmen ordan dönüyor çark

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Yav almasina yasak koyalim mi yazıyorum ben

Daldan dala atlayanlar bedelini odesin diyorum

Bu sekilde yilda 20 araba da alsalar devletin isine gelmis olur

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    50 asgari ücrete araba mı kaldı 1.0 motor bisiklete mi binsin millet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar takım tutar gibi parti tuttuğu sürece bizim işimiz çok zor bu ülkede.
    Takım tutar gibi parti tutulduğundan Algılama,düşünme,değerlendirme yetisini kaybedilmiş durumda...
    Allah sonumuzu hayır etsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 14 Şubat 2019; 15:33:57 >
  • NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    elimizdeki telefonu 4 yıl kullanırsak sevınıyoruz hocam
  • DURMAK YOK POMPAYA DEVAMMMM ooooooouuuuuwwww yeaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: ali.kose

elimizdeki telefonu 4 yıl kullanırsak sevınıyoruz hocam
    Aynen öyle ama bu duruö çok kötü teknoleji çok hızlı ilerliyor ve buna eyvallah ayak uydurmak çok maliyetli ancak yinede ulaşılabilir olması gerekiyor.Şuanda bu zamlarla vergilerle imkansızın imkansızı olacak.Şuan 15bin liraya çocuğunu okutan bir sürü aile var düşünsene bu ailedeki sadece bir birey İphone istese anne ve babanın düşecrği durumu,yazık bize yazık.

• NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    işte yeni nesil bunun farkında olduğu için onlar evlenınce çocuk yapma sayısını mınımumda tutacaklar ve turkıyenın nufusu bellı bır noktadan sonra bu sekılde yukselmez bır daha
  • Akp liler sabah uyanıp her şeye zam geldiğini gördüklerinde ne diyorlar merak ediyorum :)

bir akp linin bir günü diye belgesel çekilmeli bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.