< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ev telefonu neyinize yetmiyor
|
Ülkeyi gariban vatandaşın ithal aldığı mal mı çökertecek
![]() Tüketim manyağı olan bizler değiliz , saraya git israfın dibine vurduklarını görürsün.Kimin parasıyla? İşte bu toplanan vergilerle yapılıyor.Sen burda hala savunma yapa dur onlar çatur çutur yesin |
Cep telefonu taşıma ruhsatı yasası gelsin. Ruhsatsız kimse telefon taşımasın harçlar yıllık 120 Tl olsun. Taşıma ruhsatı zamanında ödemiyenin imeisi bloke olsun
|
Neyse başa gelen çekilir hayırlı olsun diyelim
|
Senin dediğin mantığa bakarsak ilkel insanlar mağarada yaşıyormuş sende oturduğun evden çık,mağara neyine yetmiyor ?
|
Yeni mi8 lite aldım, reis Hakkın rahmetine kavuşana kadar kullanırım
![]() |
Peki sana soru
İhtiyaci olan nasil alacak ? Boyle duz mantik mi var. Cilgin tuketiciler alamasin. Eeeee ihtiyac sahipleri ? Onlarda almasin bosver di mi. Ankesore donelim hatta tuketim cilginligi yapilmasin diye. |
---
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 14 Şubat 2019; 16:14:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 16 Şubat 2019; 15:59:46 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flap-jack -- 14 Şubat 2019; 13:36:48 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |