Şimdi Ara

***CDKeysHere*** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
16
Favori
88.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya benim kartım veya sanal kartım yok ama almak ıstıyorum bi çozüm varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

Ya benim kartım veya sanal kartım yok ama almak ıstıyorum bi çozüm varmı?

Nakit paran varsa, gider banka'dan veya atm'den havale yaparsın.
  • Havale ıcın karta gerek yokmu? ben kart lasım dıye bılıodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

Havale ıcın karta gerek yokmu? ben kart lasım dıye bılıodum

bazı bankalarda kartsız havale yapılabiliyo atm den.garanti ve akbank var bildiğim.akbank 5lira alıyo.garantiyi bilmiyorum
  • tamam teşekkurler yardımcı oldular zaten
  • arkadaşlar bende aldım 2 tane bad company 2 arkadas guvenılır korkmayın parayı gonderdıgım gıbı keyler geldi
  • İyi oyunlar hocam, hayırlı olsun. Bu arada yoğun istek üzerine PTT'de hesap açtırdım. Sanırım 30 TL'ye de 1.50 TL alıyormuş PTT. Buradan almak isteyenler için hesap no: 6145057

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 11 Nisan 2010; 6:54:36 >
  • Çok güzel kardeşim bir sorum olucaktı?
    Ben Cod 6 (mw2) almak istiyorum gittigidiyorda rusça cd key 38 39 tl arası değişiyor benim kredi kartım olmadığı için alamıyorum acaba satan tanıdğın vs.. varmı yada sen satıyor musun? şimdiden tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

Çok güzel kardeşim bir sorum olucaktı?
    Ben Cod 6 (mw2) almak istiyorum gittigidiyorda rusça cd key 38 39 tl arası değişiyor benim kredi kartım olmadığı için alamıyorum acaba satan tanıdğın vs.. varmı yada sen satıyor musun? şimdiden tşkler.

Tabiki satıyorum hocam, istediğiniz hangi oyun olursa. PM atıyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 11 Nisan 2010; 6:54:55 >
  • Selam, sonunda dayanamayıp sanırım key almaya niyetlendim. Paypal kabul ediyorsunuz hala değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 2 Nisan 2010; 18:26:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

Selam, sonunda dayanamayıp sanırım key almaya niyetlendim. Paypal kabul ediyorsunuz hala değil mi?

Tabiki hocam, paypal adresini PM atıyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 11 Nisan 2010; 6:55:36 >
  • Buraya mesaj göndermem ve cd keyi alıp oyuna girmem arasında sadece 10dk. geçti. Fazla diyecek birşey yok, key almak isteyenlerin içleri rahat olabilir.

Teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 2 Nisan 2010; 18:52:53 >
  • Ben teşekkür ediyorum hocam, hayırlı olsun, iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 11 Nisan 2010; 6:55:44 >
  • çok güzel bir alışveriş oldu, güvenilir bir kardeşimiz bad company 2 aldım sorunsuz , teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 3 Nisan 2010; 17:36:12 >
  • İş Bankası yoluyla 1 adet Assassin's Creed II CD-Key almış bulunmaktayım.Teşekkürler, Hayırlı işler...
  • valla anında teslim verdiğim paraya deydi helalı hoş olsun
  • Hayırlı olsun arkadaşlar, ben teşekkür ediyorum asıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 11 Nisan 2010; 6:55:27 >
  • 2. cd keyide aldım tşkler hiç aksaklık yok anında geldi cd key.
  • Mesajim bulunsun2 ay sonra alirim
  • command & conquer 4 key aldım eft geçtiği anda geldi sorunsuz güvenilir bi arkadaşımızdır
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.