Şimdi Ara

***CDKeysHere*** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
16
Favori
88.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam battlefiled dışında mw2 keyde lazım blabilirmisin acaba ..? ayrıca hala elinde var dimi bf keyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

hocam battlefiled dışında mw2 keyde lazım blabilirmisin acaba ..? ayrıca hala elinde var dimi bf keyi?

BC2 sürekli mevcut, diğerlerini isteğe göre alıyorum ama en fazla 5 dk içinde o da elimde oluyor. PM attım bu konuda.
  • güven konusunda şüpheniz olmasın çok ilgili biri

teşekkürler.
  • Güvenilir bir satıcı =) Sağolsun hertürlü sorunumla ilgilendi oyunu kurmamda hesap açmama kadar ben beceremediğim kısımlara kadar ilgilendi.. Çok teşekkür ederim..
  • naz_eg aklımdayken sorayım da, cd'keyin üstünde olan rakamlar nedir?
  • 3 adet key almak istiyorum mevcutmu elinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHRoZeN

3 adet key almak istiyorum mevcutmu elinde ?

PM attım hocam. sürekli elimde key mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

naz_eg aklımdayken sorayım da, cd'keyin üstünde olan rakamlar nedir?

Sanırım oyunun kodu, barkod gibi birşey olsa gerek.
  • cd keylerimi aldım. ödeme yaptıktan sonra cd keyleri yollanması 5 dk yı bulmadı.dürüst bir satıcı.Bu yorumu yapmak gerçekten boynumun borcu cdkeyi aldıktan sonra bile yardımlarını esirgemedi.
  • Alınmış olan cd keylerin bir süre sonra başkalarına da satılmayacağı nasıl garanti ediliyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekint

Alınmış olan cd keylerin bir süre sonra başkalarına da satılmayacağı nasıl garanti ediliyor acaba ?

Şöyle garanti ediliyor hocam. Satılan cd keylerin aktivasyonu yapıldığında tamamen sizin e-mail adresinizie ve şifrenizie bağlanmış oluyor. Dolayısıyla sizin e-mailinzden başkası bu cd key i girip oynayamıyor, cd key already used hatası veriyor. Şu ana kadar da yaklaşık 300 key sattım, bi problem yaşamadık.
  • Çok güvenilir ve ilgili bir arkadaş kesinlikle BC2 keyi alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Hiçbir sorun yaşamadım cd keyi de dediği gibi kendi emailime kaydettirdim. Keyi de zaten alır almaz oyuna girdim. Nazmi Bey'e çok teşekkür ederim...
  • Bu akşam BC2 keyimi aldım,Nazmi arkadaşımız para transferinden,key girişine (regedit) kadar son derece güzel bir şekilde ilgilendi ve parayı hesabında görmeden güvenerek alışverişimizi tamamladık,insanlara bu kadar güvenen bir insanın,ne kadar güvenilir olduğunu sizde takdir edersiniz.
    Tekrar teşekkür ederim Nazmi bey..
  • Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Söylediğiniz gibi insanlar kime güveneceklerini şaşırdılar, hatta son 2 haftada paypal da dolandırıcılara 600$ kaptırdım ama yapanların yanına kar kalmayacağını bildiğim için Allah'a havale ettim, zaten günahımız çok bari günahlarımızı göndereceğimiz adamlar olsun . İşin şakası tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Çok güvenilir ve ilgili bir arkadaş kesinlikle BC2 keyi alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Hiçbir sorun yaşamadım cd keyi de dediği gibi kendi emailime kaydettirdim. Keyi de zaten alır almaz oyuna girdim. Nazmi Bey'e çok teşekkür ederim...

+1
    Bende kendisinden ac2 ve bc2 aldım oldukça memnunum
  • keyim az önce elime geçti gayet güvenilir ve ilgili bir satıcı bc2 keyi alacak arkadaşlara öneriyorum
  • Bugün kendisinden kredi kartı ile BF2 BC aldım , ilgisi için çok teşekkürler.
  • mrb hocam siz 30 tl ye satıyordunuz ya ne oldu ya dolarda düşüyor ama keylere zam mı geldı off yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

mrb hocam siz 30 tl ye satıyordunuz ya ne oldu ya dolarda düşüyor ama keylere zam mı geldı off yaa

Malesef aldığımız fiyatlar artınca biz de arttırmak zorunda kaldık, üzgünüm. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

quote:

Orijinalden alıntı: makovad

mrb hocam siz 30 tl ye satıyordunuz ya ne oldu ya dolarda düşüyor ama keylere zam mı geldı off yaa

Malesef aldığımız fiyatlar artınca biz de arttırmak zorunda kaldık, üzgünüm. :(

ok tşkler bıraz arastırma yapalım :D saygılar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.