Yüzbaşı
24 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 73 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar sonunda telefonu root etmeyi başardım öncelikle cihaza avusturya firmware yüklüyoruz bunu nasıl yapacağınız forumda yazıyor zaten yükledikten sonra linkteki dosyayı indirip sd kartımıza atıyoruz "http://www.mega upload.com/?d=YGWZ6MA0" telefonumuzu bataryayı çıkartarak tamamen kapıyoruz ve açarken de ses açma ve güç düğmesine basarak recovery mode da açıyoruz buradan update from sd seçeneğini seçerek sd kartta indiriğimiz dosyayı seçiyoruz bu kadar telefonunuz artık root olmuştur.
Arkadaşlar oyunu oynayacak zamanım olmadığı için satıyorum lich king ekli içerisinde
karakter olarak ufak tefek 20-30 lvl karakterler var sağlam bişi yok
fiyatı 60 tl sadece lich king pakedinin bile 80-90 lira olduğunu düşünürseniz fiyat çok iyi

ilgilenenler pm atsın lütfen
Arkadaşlar oyunu oynayacak vaktim olmadığından oyunu satıyorum kutulu 28 kasım a kadar aktif kahrun serverinde 23lvl assasin ve 21 lvl gladiator ve toplam 700.000 kinah var
almak isteyenler için süper fırsat

fiyat sadece 50 TL

takas vs. teklif etmeyiniz
Ankara içi elden Ankara dışı kargo alıcıya aittir iyi oyunlar
Arkadaşlar ankara da kızılırmak sokakta chatlak cafe yeni şube açmış süper makinalar var tüm makinalarda amd x3 720 4gb ram 4850 ekran kartları falan var tüm yeni oyunlar var aklınızda bulunusun
Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Nahiren
Characterin nicki: Nahiren
Characterin realmı: Dunemaul (EU)
Characterin extra özellikleri notlar:

oyuna basladıgım karakterimi oyunu bırakma kararımdan dolayı satmak istiyorum. Char la ilgili bazı detayları yaziim.

-Main spec i Enhancement dır. Gear olarak armory de de gorebielceginz uzere end game progress yapan guild lerde oynamıs, 25 men ulduar hard mode ların cogunu yapmıstır. en son arkadaslarımın ısrarı uzerine oyunu bırakma kararımdan dolayı tyrants guildinde yer almaktadır. karakter de ortalama 10k civarı gold, ayrıca 10 larca eternal (epic gem craftı icin stocklanmıs) ve herb bag dolusu higl level herb de bulunmaktadır.
- karakter de explorer tarzı achievment lar veya yapması kolay fakat gereksiz buldugum achievmentler olmamasına ragmen 5200 Achievment puan vardır.

-karakterin item bilgisi olarak, main spec i icin cok cesitli ulduar 25 men dropları bankasında mevcuttur, kendi kombinasyonunuz la dps denemeleri yapablrsnz, ayrıca naxx contentinden kalan itemlerin hepsi ve 4 tane tier 6 sı da hatıra olarak bankada yer almaktadır. karakter ozellikle weapon bakımından cok zengindir. ulduar 25 den 3 tane silahı ve su an icin oyundaki en iyi off hand olan(mh dusmedigi icin mh takıorm :P) hard mode yogg saron drop mace bulunmaktadır.

- karakterin off spec leri olarak sa, ulduar 25 yapmaya yetecek 2 t8.5 lu resto set i ve 1 t.8,5 1 t.8 li elemental set i de bulunmaktadır, yani off spec gear la bile istediginz boss fightta rahatlık la yer alablr, cok rahat guild bulablrsiniz.
karakter pvp yonunden cok iyi gear sahip degildir, ama enhancement pvp setinde 1 furious 2 deadly 1 hatefull olmak uzere 800 resi li seti vardır, ayrıca deadly-hatefull karısımı da resto pvp set i mevcuttur.

-reputation olarak wotlk daki her yere exalted tır.

-title olarak tabiki twilight vanquisher, of the nightfall tarzı titler mevcuttur. benim favorim hand of adal ve guardian of cenarius dur. toplamda 13 adet title ı mevcuttur.

-mount olarak hard mode ulduar 10 achivement ları sonucu alınan %310 luk Rusted Proto-Drake ve rare quest reward olan White Polar Bear vardır. ayrıca cok cesitli mountları (Red Proto-Drake etc) bulunmaktadır.

-Alt olarak da Karazhan server ında Prot main spec li warrior bulunmaktadır. (nick Bullock) Unbuffed 30k civarı hp si olup cok fazla ilgilendigim bi karakter degildir fakat bunda da epic flying skill ve bronze drake mevcuttur.
armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&n=Bullock

Account bilgileri:

*SQ/SA var mı: Evet
*MAIL varmı: Evet
*CD-KEY varmı: Evet
*Ilk sahibi misiniz: Evet
*Kimlik verilicekmi: Hayır (oyun accountu sattıgım bi kisiye kimlik bilgileri vermeyi dogru bulmuyorum ama her zmn bana ulasabilecegi telefon adres vs tarzı istedigi tum bilgileri vericem)

Evet arkaslar basta yazdıgım gibi 3 senedir oynadıgım oyunu hayatımla ilgili daha ciddi planlarımı gerceklestirmek icin bırakıyorum. Karakter simdiye kadar hacklenmemis ve guvenlidir ayrıca bunları onlemek icin alacak arkadas a Blizzard Authenticator Token i de beraberinde vericem.

Fiyat: Karakter fiyatları ile ilgili cok bi fikrim yok ama aklımdaki fiyat 750 YTL dir fakat alacak arkadas ciddiyse tabiki degisebilr bu fiyat. Okudugunz icin tesekkurler.

World of Warcraft + Burning Crusade ve 2 adet de oyunlar hakkında bilgiler içeren kitap barındırmaktadır

arkadaşlar ikisini birden satıyorum oyun kısa süre oynanmış olup doğru düzgün bir karakter bulunmamaktadır ürünlerin kutusu kitapları eksiksiz olup cd lerde çizik vs. yoktur

ikisini toplamda 70 liraya veriyorum 70 liraya wow a ve tüm ek paketlerine sahip olabilirsiniz

Detaylar için lütfen ''pm'' atınız
Evet arkadaşlar efsane codname panzers serisinin 3. olacak oyun cold war ın demosu çıktı strateji sevenler özellikle indirip denesinler mükemmel bir oyun geliyor

yalnız max ayarda sistemi biraz zorluyor arkadaşlar ben mesela kendi sistemimde aa ve af düşürmek zorunda kaldım
Arkadaşlar Guild Wars a başlamayı düşünüyorum online oyunlara aylık para ödemekten sıkıldım kaliteli de bir yapım olsun istiyorum yalnız kafamda bir kaç soru işareti var

oyunda zıplama yokmuş oyun için dezavantaj oluyor mu bu olay

şehirden parti halinde çıkmassanız dışarıda kimseyle karşılaşmıyormuşunuz yeni başlayanlar belli bir süre hep tek kalacak anlamına da geliyor bi nevi

bu yukarıdaki özellikler oyunun tüm paketlerinde mi var yoksa sadece belli bir pakette mi

bir de bu paketler birbirleriyle bağlantılı mı yoksa hepsi ayrı mı (yani misal wow da lich king i almayan biri death knight olamasa da death knight ları görebiliyor onlarla savaşabiliyor vs.)
Elimdeki battlechest ve wrath of the lich king paketlerini warhammer online oynadğım için satıyorum 1 aylık oynama hakkı da var buddy keyler kullanılmamış tertemiz 0 gibi paket

fiyat olarak tamamı dahil pazarlıksız 100 ytl düşünüyorum

Ankara içi elden teslim Ankara dışı kargo alıcıya aittir
arkadaşlar çok ucuz fiyatı var hepsi burada da yorumlar da fena değil zaten daha önce traş makinesi de kullanmadım idareten almayı düşünüyorum kullananlar var bu ürünü mıdır ne diyorsunuz

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=336723&productId=sgdepass4018
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
El Diablo
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.278
İkinci El Bölümü Mesajları: 156
Konularının görüntülenme sayısı: 7.595 (Bu ay: 434)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.