Şimdi Ara

***CDKeysHere*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: moscow stomatolog_wuoa Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
16
Favori
88.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • naz_eg Hocam, ben 1 adet Assassin's Creed 2 KEY'i istiyorum mümkünse. CardFinans var, PM bekliyorum.
  • bence 20 tl daha verin kutulu alın derım.genede sız bılırsınız tabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

naz_eg Hocam, ben 1 adet Assassin's Creed 2 KEY'i istiyorum mümkünse. CardFinans var, PM bekliyorum.

PM
  • command&conquer 4 ne ara cıktı preorder mı o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

command&conquer 4 ne ara cıktı preorder mı o?

Key ler 19 Mart'ta başlıycak gönderilmeye.
  • Kutulu almak istiyorsanız alın da Cd Key'li de bir problem yok arkadaşlar.Bu arada dispute açmadan hallettim key işini.Adama Ea kullanıcı adı ile şifreyi verdim ve o halletmiş nası halletmiş anlamadım.Daha sonra da şifreyi değiştirdim.Ama ben Bursa'da olduğum için kardeşim oynuyor.Şansa bak.Ben Limited Editionu $30.99'a almıştım.Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 14 Mart 2010; 20:09:31 >
  • Alınan key ingilizce oyunda kullanılabiliyor mu acaba?Yani cod mw2 de ki gibi güncelleme yaptığı zaman oyun rusça mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

Alınan key ingilizce oyunda kullanılabiliyor mu acaba?Yani cod mw2 de ki gibi güncelleme yaptığı zaman oyun rusça mı oluyor?

Slm hocam, oyunu istediğiniz dilde kurabilirsiniz key i girdikten sonra. Patch yapdıktan sonra da Rusca'ya çevriliyor diye ilk defa senden duyuyorum. Oyunu nasıl kurarsanız o şekilde oynarsınız hocam. Saygılar.
  • PM kontrol edermisin , saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dividi

PM kontrol edermisin , saol

Cevaplandı.
  • Bu arkadaşa güvenebilirsiniz, en azından samimi bir şekilde sorularınıza cevap veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 15 Mart 2010; 19:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

Alınan key ingilizce oyunda kullanılabiliyor mu acaba?Yani cod mw2 de ki gibi güncelleme yaptığı zaman oyun rusça mı oluyor?

Slm hocam, oyunu istediğiniz dilde kurabilirsiniz key i girdikten sonra. Patch yapdıktan sonra da Rusca'ya çevriliyor diye ilk defa senden duyuyorum. Oyunu nasıl kurarsanız o şekilde oynarsınız hocam. Saygılar.

Bende duyunca bayağı şaşırmıştım ancak cod mw2 de böyle bir durum varmış.Yani ingilizce oyunu rusyadan alınmış bir key girince güncellemeler olunca oyun rusça oluyormuş.Tekrar güncelleme dosyalarını ingilizce update yapan birinden alıp yüklemek lazımmış.Saçma gibi ama bende anlamadım

• Cod serisinde Rusya'dan alınanlarda zaten belirtmiş, sadece vRusya ve Baltık ülkelerinde çalışır diye. Muhtemelen alan arkadaş buna dikkat etmeden almış ve satmış malesef. Ben özellikle bu konuya dikkat ediyorum çünkü vebal almak istemem.
  • Arkadaşa teşekkür ederim bende key aldım arkadaştan.Bazı arkadaşlar 3 4 lira karı çok görmüş gg ye bakın 60liradan aşagı koyan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Arkadaşa teşekkür ederim bende key aldım arkadaştan.Bazı arkadaşlar 3 4 lira karı çok görmüş gg ye bakın 60liradan aşagı koyan yok.

Ben teşekkür ediyorum hocam. Malesef bazı insanlara yaranamıyorsunuz. Dediğiniz gibi uçuk bir fiyat söylesem anlarım da 5 lira kar yaptık diye adımız uyanığa çıktı malesef.
  • arkadasin yaptigi olay cok güzel 35 tl cok iyi fiyat istersen 10 tl alsin beni benim kaca alacagim ilgilendiriri bana görede 35 tl iyi bir rakam cok arkadasima tavsiye ettim cok kisi alicak
  • ptt hesabı acarsanız daha iyi olur bence bankayla uraşmak zor geliyo biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

ptt hesabı acarsanız daha iyi olur bence bankayla uraşmak zor geliyo biraz

Tabi olabilir hocam, boş bir vaktimde bunu da açabilirim, 1-2 arkadaş sormuştu zaten. Ayrıca sadece bu oyunu değil diğer oyunları da sorabilirsiniz arkadaşlar. Onlarda da yardımcı olurum. Herkese iyi oyunlar.
  • Niye kimse steam destekli key satmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Niye kimse steam destekli key satmıyor?

Çünkü steam de satılanların çoğu bölgesel kısıtlamaya sahip, yani sadece Rusya ve Baltık ülkelerinde çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.