Şimdi Ara

***CDKeysHere*** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
16
Favori
88.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • naz_eg PM attım cevaplarsan sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkleader

naz_eg PM attım cevaplarsan sevinirim...

PM cevaplandı.
  • AC1 i orjinal almıştım deymişti AC2 yide orjinal almayı düşünüyorum gene ama rus keyi ile kutulu burdan almak ile arasında kaldım
  • bu akşam satın aldım keyini. bu oyuna verilen her kuruşu sonuna kadar hakediyo. satıcı abide çok iyi bi arkadaş gözünüz arkada kalmasın güvenebilirsiniz.
  • NEEEE, keyler 35 TL mi ?

Oyunun Orijinali 60 Tl zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: clexitt

NEEEE, keyler 35 TL mi ?

Keyde orjinal. Digital Download imkanı var. Yani orjinal dvd box ile kıyaslamada tek farkı kutusu.
    Şahsen ben aryık oyunlarımı hep Digital Download ile alıyorum. cd dvd kayboldu çizildi bozuldu derdi yok. istediğin zaman indir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: clexitt

NEEEE, keyler 35 TL mi ?

Keyde orjinal. Digital Download imkanı var. Yani orjinal dvd box ile kıyaslamada tek farkı kutusu.
    Şahsen ben aryık oyunlarımı hep Digital Download ile alıyorum. cd dvd kayboldu çizildi bozuldu derdi yok. istediğin zaman indir:)

Evet en güzel kısmı da DVD'nin yıpranması gibi sorunların ortadan kalkması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arathorn55 -- 23 Mart 2010; 16:13:52 >
  • Bugün yaklaşık 100 adet sattığım Bad Company 2 CD Key ilanımı Ebay'dan kaldırdılar. Nedeni ise telif hakları. Bana gelen mesajda sadece kendi ürettiğimiz ürünlerin dijital kopyalarını satabileceğimiz yazılmış. Ama gelin görün ki ebay da belki 100lerce oyun cd keyi, program, antivirüs kod ları satanlar var. O kadar adam varken beni mi buldular onu da anlayabilmiş değilim ama her işte bir hayır vardır napalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Bugün yaklaşık 100 adet sattığım Bad Company 2 CD Key ilanımı Ebay'dan kaldırdılar. Nedeni ise telif hakları. Bana gelen mesajda sadece kendi ürettiğimiz ürünlerin dijital kopyalarını satabileceğimiz yazılmış. Ama gelin görün ki ebay da belki 100lerce oyun cd keyi, program, antivirüs kod ları satanlar var. O kadar adam varken beni mi buldular onu da anlayabilmiş değilim ama her işte bir hayır vardır napalım.

Tesadüf mü bilmiyorum benimkini de kaldırdılar bu gün. Neden olarakta yanlış katalog seçimi gösterdiler. Ama katalog seçimi kesinlikle doğruydu. Satanların hepsi de o katalogtan satıyordu zaten. İlginç oldu..
  • Kesin şikayet filan ediyorlar yoksa diğerleri duruyor hala. Hayır sattığımız key ler de orjinal, bi sahtekarlık da yapmıyoruz ama anlayamıyorum nasıl bir iş bu.
  • Bende 5-6 gün sonra yani Aybaşında sizden BC 2 key alacağım inş.
    Hayırlı Satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Bende 5-6 gün sonra yani Aybaşında sizden BC 2 key alacağım inş.
    Hayırlı Satışlar.

İnşallah hocam, görüşmek üzere.
  • BC2 key ve ilginiz için teşekkürler.
  • merhaba,

garantili derken neyi kastediyorsunuz? yarın öbür gün keylerimiz banlanırsa paramızı geri alabilcek miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_sg

merhaba,

garantili derken neyi kastediyorsunuz? yarın öbür gün keylerimiz banlanırsa paramızı geri alabilcek miyiz?

:)) yok öyle birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_sg

merhaba,

Key lerimiz banlanırken demek istediğin hile ise paranın geri verilmesi gibi bir şey olamaz. Diğer türlü zaten key inde bir problem olursa baştan kabul etmez. Şu ana kadar da böyle birşey olmadı, key lerin hepsi sorunsuz bir şekilde çalıştı. Eğer baştan aktivasyonda bir problem olursa yeni bir key yollarım. Ama dediğim gibi bugüne kadar böyle bir şey olmadı. Saygılar.
  • Hocam world of warcraft oyunlarının keyi ne kadar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Hocam world of warcraft oyunlarının keyi ne kadar acaba ?

Şu anda araştırıyorum, birazdan bilgi vericem. İsterseniz msn den de görüşebiliriz:

nazeg43@hotmail.com
  • Warcraft key leri malesef normalden biraz pahalı, o yüzden kimsenin alacağını sanmıyorum.

Bu arada madem rekabat oluştu, bundan sonra keyler 29.99 TL arkadaşlar, güle güle oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 25 Mart 2010; 22:49:48 >
  • gerçekten işte dioruzya hep orjinal oyun pahalı olmasa korsan almayız işte alın size ucuza orj oyun 1 yıl oyun almasanız 30 tl ye bi yıl oynıyacaksınız dertsiz tasasız
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.