Şimdi Ara

***CDKeysHere*** (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
16
Favori
88.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 45 Dakika önce İninal Kart ile şiparişi verdim param çekildi fakat hiç bir bilgi verilmedi paranız çekildi veya işleminiz gerçekleşti gibi. Kart işlemlerime bakıyorum para çekilmiş olarak görünüyor fakat mail yok. Bunun hakkında bilgi verir misiniz ?

Edit:5 saat oldu hala ses yok. Mail atmamak rağmen kimse dönmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Rawlings -- 3 Ekim 2014; 19:00:09 >
  • Richard Rawlings kullanıcısına yanıt
    Siparişiniz işleme konulmuş olup cd key iniz gönderilmiştir.

Teşekkürler.
  • NBA 2K15 Sitede goremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

NBA 2K15 Sitede goremedim.

Fiyatının yüksekliği nedeniyle malesef bu oyunu getirmedik.
  • kac para ki hocam. playstore'da 120 tl diyor. bundan pahali olamaz diye dusunuyorum.
  • quote:

kac para ki hocam. playstore'da 120 tl diyor. bundan pahali olamaz diye dusunuyorum.

Evet, biz de 100 TL ye getirebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

quote:

kac para ki hocam. playstore'da 120 tl diyor. bundan pahali olamaz diye dusunuyorum.

FIFA 15 100 lira ne zaman olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

quote:

quote:

FIFA 15 100 lira ne zaman olur?

En az 3-5 ayı var diye tahmin ediyorum.
  • Oyunun cdkeyshere sitesinden 100 liraya keyini satın aldım, oyunu origin üzerinden indirip kurdum ancak menü dil seçeneği polski olarak açılıyor. Türkçe yama indirdim kurdum yemedi. Bunu nasıl ingilizce veya türkçe yapabiliriz? Türkçe'yi geçtim İngilizce olsun bana yeter. Bu şekilde bu oyunu oynayamam hiç bir şey anlaşılmıyor. Cdkeyshere den fifa 15 alıpda bu şekilde sorun yaşayan var mı? Bu durum çözülmez ise iade yapmak istiyorum. Çok sıkıntılı. Keşke gidip bandrollü oyun alsaydım farkını verip. 100 lira çöpe gitti gibi şuan.
  • maybe22days kullanıcısına yanıt
    RUS versiyonunun sadece Rusça ve Polonyaca olduğu sitemizde zaten açıkça belirtilmiş durumda:

"Note: RU version is Russian/Polish only. Please do not buy RU version if you want to play in multilanguage."

Şu an bununla ilgili bir yama malesef yok.
  • Acaba Dragon Age: Inquisition ne zaman satışa açılacak?Ayrıca kaç para olur fiyatı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer396

Acaba Dragon Age: Inquisition ne zaman satışa açılacak?Ayrıca kaç para olur fiyatı?

Merhaba, muhtemelen önümüzdeki haftasonu 49,99$ dan satışa başlayacağız.
  • Merhaba.Sitenizden Battlefield 4 Premium satın aldım.Key atanması bekleniyor yazıyor.Ne zaman key atanır? Paypal ininal kartla satın aldım.Param çekildi fakat key hala gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagatayilmaz -- 14 Kasım 2014; 20:09:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagatayilmaz

Merhaba.Sitenizden Battlefield 4 Premium satın aldım.Key atanması bekleniyor yazıyor.Ne zaman key atanır? Paypal ininal kartla satın aldım.Param çekildi fakat key hala gelmedi

CD Key iniz gönderilmiştir.

Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cagatayilmaz

Merhaba.Sitenizden Battlefield 4 Premium satın aldım.Key atanması bekleniyor yazıyor.Ne zaman key atanır? Paypal ininal kartla satın aldım.Param çekildi fakat key hala gelmedi

CD Key iniz gönderilmiştir.

Teşekkürler.

Maile bakmıyorlar diyorlar fakat attıgım maile cevap verdiler.İlginiz için teşekkür ederim kodumu aldım ve kullanıyorum :) teşekkürler , iyi çalışmalar
  • Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 27 Şubat 2018; 15:34:25 >
  • GamersGate Türkiye ile yolumuza devam ediyoruz:

https://forum.donanimhaber.com/gamersgate-turkiye-ana-konu--127846565
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.