Şimdi Ara

***CDKeysHere*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
16
Favori
88.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 TL de veremeyecekler hala daha olamaz herhalde.. hayirli satislar
  • İlginize teşekkürler arkadaşlar, şu ana kadar 130 adet key satışı gerçekleştirdim ve sadece 1 tanesinde problem çıktı, ona da yeni key ini hemen gönderdim. Güven konusunda tekrar sizi temin etmek istedim. Satışlar için msn im: nazeg43@hotmail.com Saygılar.
  • Demiştim piyasa kızışacak diye
    AC2 almayı düşünüyorum ben de şu server sorunları bir giderilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Demiştim piyasa kızışacak diye
    AC2 almayı düşünüyorum ben de şu server sorunları bir giderilse.

İnşallah hocam, her zaman bekleriz.
  • İstek üzerine Gitti gidiyor a ilan eklenmiştir, buyrun:

http://urun.gittigidiyor.com/Battlefield-Bad-Company-2-Orjinal-PC-CD-KEY_W0QQidZZ25774481
  • Bende biraz önce arkadaştan iki tane key aldım. Msnden konuşup hallettik havaleyi geçtim hemen gönderdi keyleri hiç bi sorun çıkmadan kayıt oldum. Çok ilgilendi saolsun. Burdan tekrar teşekkür ediyorum.
  • şimdi bende alışveriş yaptım arkadaş çok güvenilir birisi anında key i mail yoluyla gönderdi
  • Havale masrafını düşünen arkadaşlar için sanalpazar a ilan açılmıştır. 31 TL ye ürünü satın alabilirsiniz:http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=55078
  • bad company 2 cd key paypal ile alındı. önce ödeme yapıldı sonra key alındı. aktivasyon yapıldı.

sorduğum acemi sorularına da katlandı naz_eg. teşekkürler. umarım 100kb indirme hızını aşabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomak71

bad company 2 cd key paypal ile alındı. önce ödeme yapıldı sonra key alındı. aktivasyon yapıldı.

sorduğum acemi sorularına da katlandı naz_eg. teşekkürler. umarım 100kb indirme hızını aşabilirim :)

Hayırlı olsun KEY'in kardeşim.
  • Parayı bugun garantinin bankamatiğinden kartsız işlemle gönderdim ortalama yarım saat 45dk içinde keyi gönderdi. Çok keyifli bi alış verişti. Güvenilir birisi gözünüz kapalı alış veriş yapabilirsiniz arkadaşlar ayrıca her türlü yardımda bulundu msn, DH(pm) ve telefonla da görüştüm...
    çok teşekkür ederim Nazmi bey

Not:Oyunda hiç bir problem olmadı çıt diye update ettim ve artık bende multiye girebiliyorum...
    Herkese iyi oyunlar

• Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bu arada son zamanlarda sattığım arkadaşlardan yaptığım kar sadece 3.50 TL. Bugün BC2 key i bulmakta çok zorlanıyoruz, millet fiyatları arttırdı malesef.
  • dostm bende almak istiyorum ac2 ama ne yapcamı bilmiyorum maxsimum kredi kartım war nasıl alıcaz
  • isterseniz msn de yardımcı olayım: nazeg43@hotmail.com
  • AC2 keyi için çok saol hayrlı satışlar..
  • Bende bugün Bc2 key aldım Nazmi bey'den,
    Sağolsun daha para hesabına geçmedi bugün pazar olduğu için ama key'i gönderdi bir gün daha beklememem için, msn üzerinden de bir o kadar bilgi verdi, çok güvenilir ve çok ilgili bir arkadaş gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
  • Mesela Battlefield keyimizi aldık, EA manager'a keyi yazdık, oyunu indirdi. Gelen dosya setup yada iso olup istediğimiz herhangi bir makinede kurabiliyormuyuz yoksa downloadı yapan makineyemi kurmamız zorunlu?

Birde kutulu alınca bu oyunu 5 kurulum hakkı var diye birşey okudum, EA managerdan indirincede aynı şeymi geçerli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 29 Mart 2010; 1:15:16 >
  • @naz_eg

Arkadaşım bi pm atar mısın bana ac2 key alıcam fiyat falan ve nasıl ödeyecem onları konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Mesela Battlefield keyimizi aldık, EA manager'a keyi yazdık, oyunu indirdi. Gelen dosya setup yada iso olup istediğimiz herhangi bir makinede kurabiliyormuyuz yoksa downloadı yapan makineyemi kurmamız zorunlu?

Birde kutulu alınca bu oyunu 5 kurulum hakkı var diye birşey okudum, EA managerdan indirincede aynı şeymi geçerli?

İndirdiğiniz dosyayı başka bir bilgisayara kopyalayıp orada da kurabilirsiniz. Sadece şunu duymuştum, aynı anda 10 bilgisayara kurulabiliyormuş sanırım, böyle bir şey vardı. Ama sonuçta key ölene kadar sizin, key de blocklama filan olmuyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

@naz_eg

Arkadaşım bi pm atar mısın bana ac2 key alıcam fiyat falan ve nasıl ödeyecem onları konuşalım

PM attım hocam.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.