Şimdi Ara

Catzilla Benchmark (Beta sürecinde katılım sona ermiştir.) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
3
Favori
19.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

GTX 670 ile tekrar test alayım diyip indirdim aa Tiger Mode açık değil nedendir ?

Tiger modu basic edition da açılıcakmış, yani kısacası para istiyorlar. bende kardan pay almadığıma göre oturumu sonlandırıyorum

Test cortingenmiş :D

Bide paralı oldu he laa diyelim teste :d
    CORSAIR 900D -- Corsair HX1200i -- GIGABYTE Z370 AORUS 7 -- 8700K -- MSI 1080 TI ARMOR -- GSKILL 16GB 3200MHZ CL16 -- SAMSUNG EVO 850 1TB ssd + SAMSUNG 970 EVO 250GB ssd -- CREATIVE X-FI SBX PRO USB -- LOGITECH Z906 --Corsair H115i -- NOCTUA D15 -- Corsair H105 -- SAMSUNG 40JU6070 4K''
  • her türlü kırılır

Orijinalden alıntı: arbiter

yok neden zarar versin zaten kullanıma hazır bir gpu var işlemci içinde
    her program veya oyun da farklı sonuç verebilir sitesinden bence dataylı bir bakın bios ayarlarından da 1gb ram belleği ayırabilirsiniz

Buralara geldin karıştı ortalık.
    Bende gelsemmi radyatör balkonda
  • quote:

bu karlı havalar da ne skorlar alırdık kı...mıza kadar donar 3 puan fazla çıkaralım diye
    özlemiyor değilim harbi ama bize 1 kuruş yararı olmadı ki sadece üreticilerin cebi doldu taştı

Yanan kartlar.
    Stress emek.!!!

Catzilla Benchmark (Beta sürecinde katılım sona ermiştir.)

bu karlı havalar da ne skorlar alırdık kı...mıza kadar donar 3 puan fazla çıkaralım diye
    özlemiyor değilim harbi ama bize 1 kuruş yararı olmadı ki sadece üreticilerin cebi doldu taştı

aynen öyle.

SONY PLAYSTATION 4 1 TB PSN: KaradenizKARTALI ll Monster ABRA A5 V6.1 (16GB update) ll AMD Ryzen 9 3900X ll MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon ll Cooler Maste 120mm Su Soğutma ll CM HAF 912 ll 32 GB Kingston 3200 Mhz ll 500 GB Samsung 970 EVO Plus SSD ll 2x1 TB HDD ll Asus RTX 2080 Super DUAL EVO V2 ll Creative Sound Baster Recon3D ll Sennheiser PC 350 ll High Power Direct12 1000W
  • SLI ı aktif edemedim programda nasıl yapıyoruz^^

Orijinalden alıntı: Patronage

SLI ı aktif edemedim programda nasıl yapıyoruz^^

Bu şekilde elle aktif edebilirsiniz fakat 310,90 sürücüleri ile sli profiline eklendi Catzilla olarak çıkıyor
    SONY PLAYSTATION 4 1 TB PSN: KaradenizKARTALI ll Monster ABRA A5 V6.1 (16GB update) ll AMD Ryzen 9 3900X ll MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon ll Cooler Maste 120mm Su Soğutma ll CM HAF 912 ll 32 GB Kingston 3200 Mhz ll 500 GB Samsung 970 EVO Plus SSD ll 2x1 TB HDD ll Asus RTX 2080 Super DUAL EVO V2 ll Creative Sound Baster Recon3D ll Sennheiser PC 350 ll High Power Direct12 1000W
  • quote:

Orijinalden alıntı: laroz

beta 17 ile cat mod 720p test skoruna göre Catzilla listesinde 7. sıradayım tabi 2500K dan bugün 2700K ya terfi ettim 5Ghz OC hali ile alınmış skor;

abarii ne biçim farketmiş maşallah :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

quote:

Orijinalden alıntı: laroz

beta 17 ile cat mod 720p test skoruna göre Catzilla listesinde 7. sıradayım tabi 2500K dan bugün 2700K ya terfi ettim 5Ghz OC hali ile alınmış skor;

abarii ne biçim farketmiş maşallah :D

Ufak bir güncelleme ile 5150 mhz de bir basamak daha yükseldi 6. sıradayım ;

3930K ile liderliği zorlarsınız diye tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laroz -- 12 Ocak 2013; 20:58:13 >

• bende 3930k var, denesem mi acaba, ama boşver, kim uğraşcak...

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

1300mhz de bir hd7970 skoru gelse güzel olurdu.

Benim kart cikmiyor ciksa alirdim takozun kirali cikti 1240dan yukarisi imkansiz. Gerci vortexten ne beklenir calistigina duaciyim :)

Kötü olmuş benim 2 referans kartımdan 1i 1350ye diğeri 1300e çıkıyordu. İlk gelen kartlardandı ama belki ondan iyi gpu koymuşlardır

Kaç voltajda 1300 görüyordu Poyraz?

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!

• final sürüm ne zaman gelir hazır gtx 670 i OC ladık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 23 Ocak 2013; 2:34:54 >
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • hala tam sürüm çıkmamış

Orijinalden alıntı: kcbilir

20" 1080p cozunurluk ile 46" 1080p cozunurluk arasinda performans acisindan bir fark olur mu?

FPS olarak fark olmaz ama lag oluşur TV'de.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: kcbilir

20" 1080p cozunurluk ile 46" 1080p cozunurluk arasinda performans acisindan bir fark olur mu?

FPS olarak fark olmaz ama lag oluşur TV'de.

Görüş açısında da farkeder diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Just In Time

hala tam sürüm çıkmamış

Benim ekran kartım sıraya yanlış eklenmiş.6870 CF olması lazım.7870 Cf olarak geçmiş ilk sayfada.Şuda şaşırtıcı hala 7850 CF lere OC siz yetişebiliyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.