Şimdi Ara

Catzilla Benchmark (Beta sürecinde katılım sona ermiştir.) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
3
Favori
18.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Infernall
    Test düzgün bir test olsa 7bin rahat alması gerek bu arada senlemi tartışmaya girecem yaa alıntı yapma
    Hayatında bir 7850 almışsın aman aman aman haa

iyikide 7850 almışım baksana kıyasladığınız 560-570 gibi kartlara nal toplatıyor
    aman ha yetişicem diye kartı yakıp eline alma
  • indirip bench alalım bakalım bizim külüstür kaç puan alır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Fx islemciler fizik devreye girdiginde nedense cuvalliyor, hesaplama yetenekleri kotu.

onu bırak konu açıyorlar 3570 mi 8350 mi diye sonra foruma yeni üye olan üyeler dalıyor konuya 8350 daha iyidir yazıyorlar hiçbirşeyden haberleri yok. 8350 birde render testte iyi diyorlardı malum 8 çekirdeği var peki nasıl oluyorda cinebenchte 11.5 te 3570k 4.5 ghz ve 8350 4.5 ghz 0.2 puan az alıyor ? ve 8150 4.5 ghz dekini geçiyor ? hemde 4 çekirdkele ? gelde açıkla.

Bende anlatamadım millete,baksana adam neler diyor sen birde bu konuya bak.3770kdan iyi diyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_69889847/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69911114

cevap verincede fanboy diyorlar ..

bu arada her hafta bu cpu mu iyi bumu iyi diye aynı konular açılıyor, resmen çöplük oldu orası adminlerin biraz temizlik ve katı kural koymaıs lazım.. guru3dde benzer bir konu açamıyorsun mesela kapatıyorlar, konu açmadan önce search yapman lazım.. bizim insan dinlemiyor tıpatıp aynı işlemci konuları var yahu insan biraz araştırır

• quote:

Fx islemciler fizik devreye girdiginde nedense cuvalliyor, hesaplama yetenekleri kotu.

FMA4 komutlarını barındıran yazılımlar çıktığında bugünkü fxler 3 yıl sonra bile tüm intelleri geçecek. Donanım var yazılım yok. Sen hiç Opencl kullanan bir Nvidia'cı gördün mü? 1/4 hızla çalışıyor çünkü uygun program değil. Aynıı şekilde fx8150 de fma4 komutu kullanmayan yazılımlar için geçerli.

Ek: fx8350 ye fma3 komutları da eklenmiştir ki daha yakın bir zamanda güzelliği anlaşılsın diye. Şu anda tek farkı 400MHz daha hızlı çalışması(fx 8150 ye göre).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 4 Ocak 2013; 22:29:31 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

onu bırak konu açıyorlar 3570 mi 8350 mi diye sonra foruma yeni üye olan üyeler dalıyor konuya 8350 daha iyidir yazıyorlar hiçbirşeyden haberleri yok. 8350 birde render testte iyi diyorlardı malum 8 çekirdeği var peki nasıl oluyorda cinebenchte 11.5 te 3570k 4.5 ghz ve 8350 4.5 ghz 0.2 puan az alıyor ? ve 8150 4.5 ghz dekini geçiyor ? hemde 4 çekirdkele ? gelde açıkla.

Bende anlatamadım millete,baksana adam neler diyor sen birde bu konuya bak.3770kdan iyi diyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_69889847/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69911114

cevap verincede fanboy diyorlar ..

bu arada her hafta bu cpu mu iyi bumu iyi diye aynı konular açılıyor, resmen çöplük oldu orası adminlerin biraz temizlik ve katı kural koymaıs lazım.. guru3dde benzer bir konu açamıyorsun mesela kapatıyorlar, konu açmadan önce search yapman lazım.. bizim insan dinlemiyor tıpatıp aynı işlemci konuları var yahu insan biraz araştırır

Ve hayatında görmedikleri veya kullanmadıkları işlemci ekran kartı vesayre donanımlar için yorumlar yapılıyor.Adam en fazla 4850 kullanmış geliyor şu kart iyidir bu kart iyidir tarzı yorumlar yapıyor.Bazılarıda var diyorsunki 2 işlemciyide kullanıyorum,halen internetden ordan burdan test getirip önüne sunuyor işte bu testde geçmiş şurda tokatlamış bilmem ne yapmış tarzı konuşmalar.Çok haklısın bir kural gelmeli mesela bilmeden atana ceza verilmeli

İşin kötüsü bazen insanların kafası karıştırılıyor,geçen gün athlon ile gtx560 kullanan biri bf3de donma yaşadığını fps düşük gördüğünü söyleyerek konu açmıştı.Adama ekran kartı önerdiler Ne yorumlar vardı o ekran kartıyla bf3 oynayamazsın diyenlerimi söyleyim,o kartı değiştir 7970 al diyenlerimi söyleyim.Bir kişi çıkıp demedi işlemcin kötü.Ben arkadaşa mesaj attım ve 2 hafta sonra bana teşekkürle döndü yeni işlemci anakart almış ve sorunu düzelmiş mesaj kutumda duruyor en az 200mesaj var buna benzer.Bakıyorum birine fena ayar verecekler yeni birşey aldıracaklar,hemen mesaj atıyorum kafası karışmasın diye.Böyleleri çok var forumda 2500k almış adama zorla 3770k aldırtmaya çalışanları bile gördüm

yok artık yahu...

• Arkadaşlar konu başlığını saptırmayalım
    Şuan için intel işlemci konusunda iyi, amd 2-3 sene sonra iyi olacak falan gerek yok tartışmaya... 2-3 sene sonra dx12 diye ekran kartı giydirirler, i9 çıkar, 9350 çıkar, zamanında core2 duo ya para bayılanlar (ben dahil) şimdi yeni nesil işlemci aldık mı? aldık 3-4 sene sonra yine sistem toparlıyacağız bunun başka yolu yok. Oyunları ucuz olsa ps3 akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

cpu dan kaybediyoruz biraz

Catzilla Benchmark (Beta sürecinde katılım sona ermiştir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

quote:

FMA4 komutlarını barındıran yazılımlar çıktığında bugünkü fxler 3 yıl sonra bile tüm intelleri geçecek. Donanım var yazılım yok. Sen hiç Opencl kullanan bir Nvidia'cı gördün mü? 1/4 hızla çalışıyor çünkü uygun program değil. Aynıı şekilde fx8150 de fma4 komutu kullanmayan yazılımlar için geçerli.

Ek: fx8350 ye fma3 komutları da eklenmiştir ki daha yakın bir zamanda güzelliği anlaşılsın diye. Şu anda tek farkı 400MHz daha hızlı çalışması(fx 8150 ye göre).

kusura bakmayın ama yine avuntu mod: on durumunda oluyorsunuz. kimse aslında öyle olsaydı şöyle olacaktı demez şu an hangisi iyiyse onu alır

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

cpu dan kaybediyoruz biraz

hocam test en çok ekran kartına yapılan oc dan etkileniyor.
  • bu testi 2600-2700k ve 3770k puan farkını kıyaslayan oldumu ?
    3770k da ki pcıe aktif olunca çok fark oluşturuyor mu?
    ayrıca sanki yeni kartlara torpil geçiyor gibi bir hali var testin 3gb 1ghz gtx580 slı testlerinde bile gtx680 e yetişilemiyor bi garip durum cuda performansı çok üstün olmasına rağmen
    durum değişmiyor beta olması etken olabilir mi yoksa yine ekran kartı piyasasını kızıştırmak için uydurulmuş bir test programı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 5 Ocak 2013; 13:32:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbiter

yoksa yine ekran kartı piyasasını kızıştırmak için uydurulmuş bir test programı mı?

başka ne olabilir ki abi?
  • Teste baktım değerlere baktım yapmaya gerek duymadım.nvidia kartların önde tutulduğu bi test olduğu açık belli.ayrıca 580sli gerçekten niye 680 e yetişemiyor oda ilginç neyse.Test işte.
  •  Catzilla Benchmark (Beta sürecinde katılım sona ermiştir.)

hiç bir resim oynaması yok sadece bilgisayarın gücünden faydalanma sizce bu skor nası oldu

edit:skor update

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 6 Ocak 2013; 3:04:24 >
  • Skor Güncel:

•  Catzilla Benchmark (Beta sürecinde katılım sona ermiştir.)

update
  • update: Bana kartı yaktıracaksınız şimdi

• Tek kartla alınan skorlara bakın hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

Tek kartla alınan skorlara bakın hele

yersen tabii :D

bir de uniengine ve 3d11 le alsınlar bu skorları da görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRaXiN -- 6 Ocak 2013; 13:12:26 >

• noluyo laaa
  • neyse
    olay basit anakartın işlemcinizin desteklediği virtu mvp programını bios ve windows da aktif edin çalıştırmak istediğiniz programı eğer yoksa virtu ya ekleyin her açılışta aktif olacaktır aynı anda hem gpu hem igp(işlemcinin grafik bölümü)kullanıp skoru arttırabilirsiniz.
    güzel ve yararlı bir teknoloji gelişimini merakla bekliyorum eğer tam oyurtulursa çok yararlı olacağı kesin.

http://www.lucidlogix.com/product-virtu-mvp.shtml
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.