Bildirim
Catzilla Benchmark (Beta sürecinde katılım sona ermiştir.) (27. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: arbiter
neyse
olay basit anakartın işlemcinizin desteklediği virtu mvp programını bios ve windows da aktif edin çalıştırmak istediğiniz programı eğer yoksa virtu ya ekleyin her açılışta aktif olacaktır aynı anda hem gpu hem igp(işlemcinin grafik bölümü)kullanıp skoru arttırabilirsiniz.
güzel ve yararlı bir teknoloji gelişimini merakla bekliyorum eğer tam oyurtulursa çok yararlı olacağı kesin.
http://www.lucidlogix.com/product-virtu-mvp.shtml
bunu oyunlarda kullananlar olduğunu duydum da sonuç nasıl onu bilmiyorum_____________________________
-
oldu o zaman biz kalkalım beyler, devren satılık başlık der kaçarım ben
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Just In Time
oldu o zaman biz kalkalım beyler, devren satılık başlık der kaçarım ben
muauhauhauhuaa benim son koydugum resim palavra, başkasının skorunu kendime uyarladım
yok neden zarar versin zaten kullanıma hazır bir gpu var işlemci içinde
her program veya oyun da farklı sonuç verebilir sitesinden bence dataylı bir bakın bios ayarlarından da 1gb ram belleği ayırabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 6 Ocak 2013; 14:05:38 >_____________________________ -
yeniden mi başlasak bu işlere _____________________________ İçim ürperiyor ya beyni yoksa
"Vergi gelmeden almak lazım. Ne vergisi gelir bilmiyorum ama geleceğini garanti edebilirim." ünlü filozof samsunum55 -
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
yeniden mi başlasak bu işlere
Ben bıraktım artık.Gereksiz gereksiz çok bench yaptık zamanında yeter artık dimi dostum
_____________________________ CORSAIR 900D -- Corsair HX1200i -- GIGABYTE Z370 AORUS 7 -- 8700K -- MSI 1080 TI ARMOR -- GSKILL 16GB 3200MHZ CL16 -- SAMSUNG EVO 850 1TB ssd + SAMSUNG 970 EVO 250GB ssd -- CREATIVE X-FI SBX PRO USB -- LOGITECH Z906 --Corsair H115i -- NOCTUA D15 -- Corsair H105 -- SAMSUNG 40JU6070 4K'' -
quote:
Orijinalden alıntı: EMRES754
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
yeniden mi başlasak bu işlere
Ben bıraktım artık.Gereksiz gereksiz çok bench yaptık zamanında yeter artık dimi dostum
aynen öyle 50 puan arttırcaz diye o forum senin bu forum benim sabah akşam arardık_____________________________ İçim ürperiyor ya beyni yoksa
"Vergi gelmeden almak lazım. Ne vergisi gelir bilmiyorum ama geleceğini garanti edebilirim." ünlü filozof samsunum55 -
20" 1080p cozunurluk ile 46" 1080p cozunurluk arasinda performans acisindan bir fark olur mu? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kcbilir
20" 1080p cozunurluk ile 46" 1080p cozunurluk arasinda performans acisindan bir fark olur mu?
Olmaz ordaki kritik nokta 1080p
.
1920*1080 çözünürlük 20 inctede 40 inçtede aynı çözünürlük._____________________________ CORSAIR 900D -- Corsair HX1200i -- GIGABYTE Z370 AORUS 7 -- 8700K -- MSI 1080 TI ARMOR -- GSKILL 16GB 3200MHZ CL16 -- SAMSUNG EVO 850 1TB ssd + SAMSUNG 970 EVO 250GB ssd -- CREATIVE X-FI SBX PRO USB -- LOGITECH Z906 --Corsair H115i -- NOCTUA D15 -- Corsair H105 -- SAMSUNG 40JU6070 4K'' -
quote:
Orijinalden alıntı: EMRES754
quote:
Orijinalden alıntı: kcbilir
20" 1080p cozunurluk ile 46" 1080p cozunurluk arasinda performans acisindan bir fark olur mu?
Olmaz ordaki kritik nokta 1080p
.
1920*1080 çözünürlük 20 inctede 40 inçtede aynı çözünürlük.
anladım. teşekkürler
catzilla skorları baya paylaşılmış.
benim skorlarıda buraya atalım bakalım nasılmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 6 Ocak 2013; 16:52:25 >_____________________________ -
bir önceki sayfadaki skorlar ile catzilla'nın da suyu çıktı
-
tek karttaki skorlar almış başını gitmiş ne olmuş öyle
ALLBENCHMARK 1.0 BETA17 yayınlandı arkadaşlar. Bilginize..
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
GTX 670 ile tekrar test alayım diyip indirdim aa Tiger Mode açık değil nedendir ?
Tiger modu basic edition da açılıcakmış, yani kısacası para istiyorlar. bende kardan pay almadığıma göre oturumu sonlandırıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Just In Time
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
GTX 670 ile tekrar test alayım diyip indirdim aa Tiger Mode açık değil nedendir ?
Tiger modu basic edition da açılıcakmış, yani kısacası para istiyorlar. bende kardan pay almadığıma göre oturumu sonlandırıyorum
Tüh bea, GTX 670 ile skor alamadık :)_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki