Bildirim
Catzilla Benchmark (Beta sürecinde katılım sona ermiştir.) (24. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
gtx570le 4900 veriyor.Buda demektirki test yeni kartlara torpil geçiyor yani asılsız bir test.
4870'e 5300 vermis ben 6850 cf ile 3500 aldim kafasina gore takiliyor bu test direkt sildim. -
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
quote:
gtx570le 4900 veriyor.Buda demektirki test yeni kartlara torpil geçiyor yani asılsız bir test.
4870'e 5300 vermis ben 6850 cf ile 3500 aldim kafasina gore takiliyor bu test direkt sildim.
sen zaten en ıyıosını bılırsın.
coktandır mesaj atmıyordun tedavın ılacların fayda etmıs sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
quote:
4870'e 5300 vermis ben 6850 cf ile 3500 aldim kafasina gore takiliyor bu test direkt sildim.
sen zaten en ıyıosını bılırsın.
coktandır mesaj atmıyordun tedavın ılacların fayda etmıs sanırım.
est. en iyisini bilmek degil de goz nizam meselesi.4870 ben de kullandim 6850'den iyi degil.program kart seciyor bir sekilde.
coktandir net erisimim yoktu hastanedeydim 2 aydir.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Just In Time
quote:
Orijinalden alıntı: Alagan
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
dostum precision x var mı ? test yaparken onu aç OSD yi ayarla ve log history nin SS sni at bakalım.. öyle gpuz bakarak anlaşılmaz boost hızı.. "kepler overclock" eğer 2 şeye göre oc yapar power ve heat, eğer bunlar verimliyse verdiğin boostunda üzerine çıkar bunu da gözlemlemek lazım OSD ve log history ile.
Log dosyası iyi de sayfa sayfa çıktı (Word veya notpad ile). En iyi ne ile görüntülenebilir?
Precision üzerinde görüntülenen değer GPU-Z ile aynı aslında;
testi bir daha yapar mısın, bula bula poyriyle aynı puanı bulmuşsun. bir kere daha yap 3 aşağı 5 yukarı farketmez farklı bir değer bul hocam
@.45 ACP geçmiş olsun.
3 aşağı bir değer bulsun mümkünse benim kart baya odun ilerlemiyor çünkü.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: shadow99tr
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
Hocam dayanamayıp anakart,cpuyu sattım i7 3770k (4300mhz ) ve asus p8z77 v pro anakart aldım
x4960tden sonra darboğaz yaşadığını anladım..
ileride bir 680gtx daha alsam bu işlemciyle darboğaz yaşatırmı yine bana
hhhahaha. neyse isabet olmuş
darboğaz olmaz SLI kullansan dahi
edit: anakart güzel
ben phenom x 1090 t ıle bıle 400 mhz de ımzamda bulunan ekran akrtı ıle skı sıstemımde darbpgaz yasadımkı bu yenı anakart ve ıslemcımı aldım.
ıslemci fakat su an bana cok.
3570 k da alabılırdım.
arasındakı fark ındırımde az oldugu ıcın o sıra bu ıslemcı modelını sectım.
fakat su kesındırki
pehenom x 3 860 t 6 cekırdek acsa bıle stabıl olarak extra voltaj ıstıyecektır.
4 ghz de 4 cekırdek ıle 6 cekırdektekı 4 ghz voltajları farklıdır.
stabılıte saglanmnamaz aslaaaaaaaa.
kaldıkı saglandı.
forumda 2 arkadas var 1090t ve 1100 t ıle 3.9 da ve 4 ghz de belırlı oyunlarda azda olsa darbogaz yasadılar foorum search yapınız.
boş konuşmayınız.
vede kullandıkları ekran akrtları gtc 670 idi.
hadi Allahın selamı üstünüze olsun.
niye bana saldırdınız anlamadım, kötü ters birşeyde söylememiştim..dediklerinizede 100% katılıyorum o konularda da mesajım var çoğunda, bu kartlar en az i5 3470 doyuruyor zaten.
edit: uzun lafın kısası çok yerinde bir tercih yapmış olduğunuzu belirttim sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 2 Ocak 2013; 22:41:58 >
-
quote:
quote:
dostum precision x var mı ? test yaparken onu aç OSD yi ayarla ve log history nin SS sni at bakalım.. öyle gpuz bakarak anlaşılmaz boost hızı.. "kepler overclock" eğer 2 şeye göre oc yapar power ve heat, eğer bunlar verimliyse verdiğin boostunda üzerine çıkar bunu da gözlemlemek lazım OSD ve log history ile.
Log dosyası iyi de sayfa sayfa çıktı (Word veya notpad ile). En iyi ne ile görüntülenebilir?
ha ok o zaman farklı değilmiş.. gpu-z de demekki anlık veriyor hızı bilmiyordum kusura bakma.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Just In Time
quote:
quote:
testi bir daha yapar mısın, bula bula poyriyle aynı puanı bulmuşsun. bir kere daha yap 3 aşağı 5 yukarı farketmez farklı bir değer bul hocam
@.45 ACP geçmiş olsun.
3 aşağı bir değer bulsun mümkünse benim kart baya odun ilerlemiyor çünkü.
Benimki biraz iyi çıktı ilerliyor yavaş yavaş bakalım;
-
quote:
Orijinalden alıntı: Infernall
O kartla derken? 7850 kullanıyorsun ve 570e o kartla ne bekliyorsun diyorsun öylemi
Benim 7850 kullanmamla ne alakası var ?
Soru gayet açık, 570 ile sen kaç puan almayı bekliyordun ? 6 bin mi ? 7 bin mi ?
7850' ye yetişicem diye zorluyorsanda fazla kasma, rahat ol -
quote:
Orijinalden alıntı: kurunc
Dostum sendeki 7850 ile 3DMark 11 X skoru aldın mı hiç ? -
Evet aldım, niye sordun ? -
quote:
Evet aldım, niye sordun ?
Puan nedir ? -
-
-
Bravo tebrikler, 570'i küçümsemedim zaten ama 7850'yi küçümseyenler var o ayrı!
Ayrıca o skoru i7 2600K ile almışsın ve ben kartı voltaj vermeden aldığım skordur, biraz zorlasam daha yüksek skorlar çıkar -
quote:
Bravo tebrikler, 570'i küçümsemedim zaten ama 7850'yi küçümseyenler var o ayrı!
Ayrıca o skoru i7 2600K ile almışsın ve ben kartı voltaj vermeden aldığım skordur, biraz zorlasam daha yüksek skorlar çıkar
Teşekkür ederim dostum zaten tebrik edecek de birşey yok, fakat eski nesil bir kartla yeni nesil kartları kıyaslamak ne derece doğru olur orası muamma.
3DMark 11 ss'lerinde ana skora bakmak yerine GPU'ya verdiği skora bakabiliriz. Mesela benim eski dost GTX 570 ''2380'' gpu puanı almış. Yani işlemciden bağımsız olarak.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X