Şimdi Ara

CATASTROPHE - Guild Başlığı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
401
Cevap
2
Favori
28.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10/12

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

Dark Animus DOWN !!!
    World #14

9/13

Emin adımlarla Lei Shen'e...

Abi alt karakter olarak yine warrior açmışsın ya. 500 ilvi yapmışsın eğer onu yarım bıraktıysan neden bıraktın ? Yani baktım ikisi de fury biri full set prot olsaydı anlam verirdim falan ama bu nasılmantık çözemedim

Arkadaş açıklamış ama ben de kendi tarafımdan açıklayayım.

Yeni content geldiğinde heroic mod'u aktif etmek son bossu normalde öldürmek gerektiği için mecburen ilk haftayı normal mod'da tamamlıyoruz. Throne of Thunder'ın normal modundan 522 level item düştüğü için ve bizim üzerimizdeki upgrade edilmiş itemlerin leveli 517 olduğu için haliyle normal mod Throne of Thunder'dan düşen itemler daha iyi olabiliyordu.

Düşündük ki madem ilk haftayı normal mod'da tamamlamak zorundayız, o zaman 2 raid yaparız, herkes 2'şer karakteriyle raid yapar.
    Kimini ilk raide alt karakteriyle ikinciye main karakteriyle alırız, diğerleri de ilk raide main karakteriyle ikinciye alt karakteriyle gelir böylece güçleri dengelenmiş 2 raid çıkartarak bir haftada 2 kat fazla loot alırız. Tabi ki alt karakterler sadece coin basarak loot alabilecek çünkü amaç main karakterleri gearlamak ve heroic mod'a daha yüksek itemlevel ile başlamak.

Benim de feral druid'im vardı, nefret ederim oynamaktan ve ilk contentten sonra hiçbir şekilde gear toplamadım üzerine. Paladin'im vardı, fakat alt karakterler arasında çok fazla paladin olduğu için ona da ihtiyaç kalmadı. Aralık başında Sha of Fear'ı heroic mod'da öldürüp contenti bitirdikten sonra ara vermiştim. Twisting Nether'da ikinci bir warrior ile oradaki arkadaşlarla muhabbetine oynamıştım. Raidlere geri dönme durumu olunca ikinci raid için warrior'umu Dunemaul'a getirdim. İki raidde de iki farklı karakterle fury warrior oynadım.

Artık bütün hikayeyi ayrıntısına kadar biliyosunuz

• İlk defa raiddeki konuşmalarımızın da dahil olduğu bir kill videosu: Dark Animus 25 HC
    Heroic bosslar için defansif cooldownların ne kadar önemli olduğu ve iyi yönetilmesi gerektiği sanırım bu videoda çok net anlaşılır.

gz valla, lfr sinde bile epeyce wipe yemis bir insan olarak normali tahayyul edemiyorum. hc sini telaffuz bile edemiyorum
    dusmani doven elleriniz dert gormesin :D

edit: bu arada video bu sekilde daha guzel olmus bence. muzik yerine konusmalarinizi dinlemek takibi kolaylastiriyor. ha hc nin su asamada bana bir faydasi yok ama gun gelir olur belki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laiyaaa -- 7 Nisan 2013; 10:59:55 >
  • @laiyaaa teşekkürler

@cy_x ra-den için bi sneak peek hazırlamayı düşünüyorum.

Hazır Ra-den demişken, arkadaşlar bizim için çok önemli olan ve büyük ölçüde sıralamayı belirleyecek olan Lei Shen progress'i için warlock ihtiyacımız var. Şu anda Warlock oynayan ve CATASTROPHE kadrosuna katılmak isteyen arkadaşlar için önemli bir fırsat.
    i saw...
    i kicked some ass...
  • lei shen'i 5. kesseniz var ya.... offfff :D :D

şu anki vaziyet de çok büyük başarı tabi ki. tebrikler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knightley -- 9 Nisan 2013; 2:04:41 >
  • Bir sorum olucak acaba bir haftada kaç gün raid yapıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Parn

Bir sorum olucak acaba bir haftada kaç gün raid yapıyorsunuz ?

cumartesi hariç hergün yani 6
    https://www.youtube.com/watch?v=xU24_8xvuyE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 9 Nisan 2013; 15:09:10 >

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Bir sorum olucak acaba bir haftada kaç gün raid yapıyorsunuz ?

cumartesi hariç hergün yani 6

6 gün raid hey maşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yuxexes

Lei Shen ilk phase geçebiliyor musunuz? Nasıl durumlar şu ana kadar?

Lei Shen denemedik hiç. Bugün Real Madrid maçı var diye raid yapmıycaz.

quote:

Orijinalden alıntı: yuxexes

Lei Shen ilk phase geçebiliyor musunuz? Nasıl durumlar şu ana kadar?

Lei Shen denemedik hiç. Bugün Real Madrid maçı var diye raid yapmıycaz.

Tüh yahu bu noktaya gelmişsiniz, bari maça kadar erken başlayıp bir kavgayı görseydiniz. Gelecek hafta için kafanızda bir şeyler oluşmuş olurdu. Hani ilk maç da 3-0 yani sonuçta, kritik olsa tamam.

Önümüzdeki reset bol şans. Umarım sürpriz yapıp ilk 10 falan yapabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Enqq

Ne çok bilen ne çok tavsiye veren var. Sanırsın ki methodda oynuyor, arkadaş sen topla bir grup git lei shen heroic dene o zaman, bir bildikleri vardır elbet

Bu tip saçma cevap verilecek bir mesaj yazdığımı düşünmüyorum. Mesajını gören de LS hakkında taktik verdim ve denensin istedim sanacak. Bizden birilerini zirvede görelim diye bir laf ettik.

http://www.mmo-champion.com/content/3208-Method-Ra-Den-25-World-First

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digichaos -- 12 Nisan 2013; 18:15:46 >

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Bugün sizin guildden "mahluk" diye bir shaman geldi heroic dg'ye overall %90 falan yaptı ve olay yerini terk etti.

mahluk bizim eski raiderlarımızdan, yaklaşık 2 senedir raid yapmıyor ama tecrübesi ile düşük level da olsa gearının hakkını veriyodur illa ki
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.