Şimdi Ara

CATASTROPHE - Guild Başlığı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
2
Favori
27.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5/13

Orijinalden alıntı: ToughGui

Abi ne zaman tıklasam transmog değişiyor,hafta başına transmog mu değiştiriyorsun napıyorsun anlamadım gitti

Orijinalden alıntı: shimasu

quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Orijinalden alıntı: xyro

oyun iyice kolaylaştımı nedir ilk haftadan hc ler bitti bitecek, iyi guildde olsalar zorlanmalılar biraz yav. raden zor olaydı bari.

Son 1.5 gün. Bakarsın 13/13 gelmez. Kim bilir 5.0 raidlerini çılgınlar gibi temizlemişti guildler.

Edit: Gerçi boss sayısının fazla olması sıkıntı biraz,büyük ihtimal ondan full clear gelmemiştir bu güne kadar

13/13 ün hemen geleceğini sanmıyorum, ra-den in 30 pull limiti var, killin çabuk gelmesini engelliycek gibi duruyo biraz

bunu bilmiyodum işte en büyük saçmalığı geri getirmişler. kısaca blizz diyor ki biz artık 1 haftada kesilemeyecek content yapamıyoruz, yaparsak da anca buglı teorik olarak kesilmesi imkansız bosslar olur, o yüzden limiti geri getiriyoruz.

bang! bang!

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Abi ne zaman tıklasam transmog değişiyor,hafta başına transmog mu değiştiriyorsun napıyorsun anlamadım gitti

karakter female olunca sürekli değişiklik istiyo tabi
  • Council of Elders 25 HC First Kill

7/13 HC

Bu da Tortos videomuz:

Orijinalden alıntı: metamania

Tebrikler.. Dark Animusu atlamayı düşünmüyosunuzdur inş. Ondan da güzel bir kill bekliyoruz. Aradaki bossu zaten geçersiniz...

teşekkürler, herhangi bir bossu atlamayı düşünmüyoruz. hardcore mantığına aykırı. ancak salı günü zor bir bossa takılırsak, heroic item almak adına, bir sonraki bossu kesebiliriz o da belki.

Durumu the Forgotten kill video:

• Primordius HC down!

8/13
    AMD Ryzen 3600 ( 3.6ghz@4.1ghz 1.26v), Cooler Master MasterAir MA610P , Asus x570-P , Corsair vengeance Pro 2x8gb 3200mhz DDR4 c16, samsung 500gb ssd 840 evo, Gigabyte Rx580 , Xilence Xp800 800w, Corsair Carbide 200R

Melitta#2108
  • teşekkürler
    enhance shaman vurmuyo diyenler utansın
  • Durumunuz nedir? Dark Animus'u mu zorluyorsunuz hala? Hiç bir boss atlamayacağız mantığıyla hata yapıyorsunuz bence o zaman. Çünkü şu an Iron Qon ve en fazla 1-2 gün uğraşla Twins'i alabileceğinizi düşünüyorum ve bu gelecek itemlerle 3 haftaya Lei Shen gelir. Extra rollerde şanslı olursanız daha kısa belki.
    World #14

9/13

Emin adımlarla Lei Shen'e...

Orijinalden alıntı: yuxexes

Durumunuz nedir? Dark Animus'u mu zorluyorsunuz hala? Hiç bir boss atlamayacağız mantığıyla hata yapıyorsunuz bence o zaman. Çünkü şu an Iron Qon ve en fazla 1-2 gün uğraşla Twins'i alabileceğinizi düşünüyorum ve bu gelecek itemlerle 3 haftaya Lei Shen gelir. Extra rollerde şanslı olursanız daha kısa belki.

Biz 1-2 günde hiç atlamadan sırayla teker teker indirmeyi tercih ediyoruz :P Tavsiye için teşekkürler ancak hata yapmadığımız da ortada :)

Dark Animus DOWN !!!
    World #14

9/13

Emin adımlarla Lei Shen'e...

Abi alt karakter olarak yine warrior açmışsın ya. 500 ilvi yapmışsın eğer onu yarım bıraktıysan neden bıraktın ? Yani baktım ikisi de fury biri full set prot olsaydı anlam verirdim falan ama bu nasılmantık çözemedim
  • Tahminim yani method'un Paragon'un yaptığı gibi guildde herkesin aynı sınıftan bir alt karakterleri var ve 8-9 kişi (25 man ) hariç herkes alt karakteriyle girerek o 8-9 main karakter ile girenler için farm yapıyorlar ve düşen loottan en büyük fayda ile ayrılıyorlar ( ilk hafta bu farm herkes için yapılıyor. Heroiclere hazırlık gibi ). Bir sonraki hafta hepsi olabilecek en iyi gearla heroic raide başlıyor.
  • Tam benim yazdığımın üstüne indirdiniz DA'yı lafımı da yuttum :D Bravo, büyük iş. LS'ye bu hafta gelirsiniz diye düşünüyorum. Bir de Envy, Apex gibi adamlardan önce kesseniz LS'yi, fantastik olur.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.