K

Yüzbaşı
03 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 0)
Gönderileri
blood legion an itibariyle 9/14 heroic kesmiş durumda. 9 saatte 9 heroic. sanırım wow tarihindeki en basit raidlerden bir tanesi siege of orgrimmar. ptr deneyenler zor diyordu halbuki. çok mu nerflediler ptrden sonra ne?
tank kasıyorum. para için değil, kendim kullanmak için meslek bakıyorum. galiba blacksmithing ve enchanting en işime yarayacak olacak. ya da başka bi meslek mi lazım?
yediğin damage, üzerine gelen spell, aldığın heal, gelen honor point vs... bütün bunları interface ayarlarıyla, aşağıdan yukarıya doğru kayan yazılarla ekranda görmek mümkün. ben de böyle yapıyorum.

ama şimdi deadly boss mods indirdim (ve neden bugüne kadar indirmedim diye kafamı duvarlara vurdum. na böyle ) deadly boss mods un verdiği uyarıları bu bahsettiğim akan yazılar kapatıyor.

bir addon görüyorum tüm bu atraksiyonları sağa sola doğru yayarak ve daha küçük gösteriyor, ve sanki farklı bir tane daha gördüm gibi hatırlıyorum bir kısım soldan bir kısım sağdan akıyor. bu addon un adını bilen var mı acep?
tank frost dk kasmaya başladım. 71 lvl oldum. ilk UK tank denemem facia ile sonuçlandı. agrro hep gitti üzerimden. sonra wowwikiden falan araştırınca öğrendim bi şeyler ve aggro konusunu çözdüm artık aggro yu tutuyorum üzerimde. bir sorun yok yani. tank dk nın dps si de az değil. gelen damagelarda parry, dodge bi dolu maşallah talentlar sayesinde :)

sorum şu: 10men ve 25men raidlerde off tank tam olarak ne iş yapar? gördüğüm kadarıyla moblar kalabalıksa bir kısmını OT bir kısmını MT alıyor. bosslarda ise sürekli paylaşım halindeler galiba, birisi ölünce diğeri yerine geçmesi şeklinde olmuyor yani..bi birisi bi diğeri damage yiyip duruyor.
wotlk i tanıtırken blizzard "first hero class death knight" diyordu.

ben warcraft oynamadım, wowdan başladım. hikayeleri, karakterleri sonradan okuyarak öğrendim. ama merak ediyorum, ilk hero class dediğine göre ikincisi de gelebilir mi acaba? dk warcrafttan beri var olan bi class mış. warcraft ta başka hero classlar var mı? yeni eklenti paketiyle ya da paketsiz gelebilecek bi class var mı? şöyle 55leveldan başlayan bi healer class gelse raidlerdeki, instancelardaki healer sıkıntısı azalmış olur..

uçtum mu yoksa? :)
selam... caster classların kullandığı bir addon görüyorum sürekli ama adını bilmiyorum. orijinal castbar ı değiştiriyor, biraz daha büyütüyor, spellin simgesini gösteriyor, cast süresini gösteriyor falan.. hangi addon idi o? resmini bulamadım ama hatırlarsınız diye tahmin ediyorum. teşekkürler şimdiden...

bi resim buldum..http://img186.imageshack.us/my.php?image=healbarhl1.jpg
healing wave yazan barın ismini soruyorum...
http://img252.imageshack.us/img252/5530/bennv5.png
bu resimdeki karakterin sağında solunda hp-mp gösteren addon hangisi? bilen varsa bi söylesin. yukarıdan takip etmekte zorlanıyorum. böyle kocaman daha iyi gibi. xperl kullanarak kendi hp mi aşağıda göstermeyi denedim ama onu da pek sevmedim.

resimdeki tam aradığım şey. bilen var mı?
deneyip görmek amaçlı dk açmak istiyorum.
lvl 55 üzeri karakter olması gerektiğini biliyorum, aynı serverda olması gerektiğini de biliyorum ama wow un sitesinde yazan bi şey var, tam olarak anlamaya ingilizcem yetmiyor. şöyle:
"eğer pvp serverında oynuyorsanız seçeceğiniz ırk, lvl 55 olan ırkla aynı olması gerekli" gibi bi şey yazıyor ya da ben öyle anladım.
esas sorum şu: dk açınca o lvl 55 üzeri olan hatta 70+ olan main karaktere bi şey olmuyor di mi? yani ben arkadaşa bakıp çıkıcam sonra eski hayatıma geri dönecem. mümkündür di mi?
işyerimdeyim ve wotlk az evvel elime geçti. akşam eve gidince northrend e geçicem. ama minimum kurulum gereksinimlerinde windows xp service pack 3 diyor... forumda "service pack" diye arama yaptım ama bi sonuç çıkmadı. service pack 3 sonradan kurulduğunda da pcdeki bir çok programda sorun yarattığını okumuştum. forumda bahsedilmemiş ama service pack 3 kurmadan mı girdiniz mi? kurdunuz da mı girdiniz mi? kuran-kurmayan bi cevap yazarsa mutlu olurum. evde sürpriz olsun istemiyorum... şimdiden teşekkürler...
oyunda istediğiniz görevi oynayabilirsiniz... açıklamalar indirdiğiniz klasörün içinde;
http://rapidshare.com/files/72172582/xxx.rar

**** lı yere r a p i d s h a r e yazın
Hakkında
Forum İmzası:
i came...
i saw...
i kicked some ass...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 311
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 10.181 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.