Şimdi Ara

CATASTROPHE - Guild Başlığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
401
Cevap
2
Favori
27.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acheron

Helal olsun, sabah ilk sayfadaydı ne güzel şimdi 2. ye düşmüş. Karışıktan bahsediyorum tabi önemli olan o bana kalırsa(maksat hedefi yükseltmek :p). Emperor kill'i yakmış biraz sizi.

2. bossta druid 4 set bonusu kullanılabilirdi, krippin guildi bin kişinin önünde öyle kesti, haksızlık oldu normal kesenlere.

biz mogushan'ı tek main spec tank ile yaptık. sonrası için kırk yıllık holy paladin karandin tank olmak zorunda kaldı. ciddi sıkıntılarla başlamamıza rağmen iyi bitirdik.

önümüzdeki guildler bizle farkı bug kullanarak kestikleri bosslarda açtı. amber shaper'daki combustion bug'ı sayesinde şaka gibi kill aldılar. Tsulong'a geldiğimizde boss fixlenmişti, 4 set bonusunu tabi ki biz de denedik keriz değiliz ama yemedi, fixlemişler

Tsulong sıralamasına bakarsan 3 gün içinde bossta bug varken 17 guildin bunu kullanarak bossu kestiğini, fixten sonra bossu kesen ilk guildin biz olduğumuzu görebilirsin.
     CATASTROPHE - Guild Başlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 6 Aralık 2012; 8:35:10 >

• ve contentin son videosu...
  • Allah aşkına dostlar ,şu wow müziğini severek oynayan bir tek ben miyim?Kime sorsam wow sesleri 1 yıldır kapalı ya da kim bu oyunu sesli oynar diyor.Nerde bir kill videosu görsem üstüne müzik koyuyorsunuz,açın wow sesini-ventrilo konuşmalarını feyz alalım

Orijinalden alıntı: Revolucionare

Allah aşkına dostlar ,şu wow müziğini severek oynayan bir tek ben miyim?Kime sorsam wow sesleri 1 yıldır kapalı ya da kim bu oyunu sesli oynar diyor.Nerde bir kill videosu görsem üstüne müzik koyuyorsunuz,açın wow sesini-ventrilo konuşmalarını feyz alalım

Mobilden girdiğim için nasıl bi müzik var bilmiyorum ama hareketli bi müzik konulunca acayip gaza geliyo insan. SK Gaming'in Kil'jaeden First Kill videosu göreni oyuna yeniden başlatacak kapasitede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şu anda Sha of Fear HC canlı stream

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Senin Warrior'u gördükten sonra kendi Warrior'umdan tiksiniyorum.

:D yeni content geldi çöp oldu üstü başı

Canlı Stream - Lei Shen - Throne of Thunder'ın son bossu.

http://tr.twitch.tv/chaosbreed

Her WoW oyuncusunun tecrübe etmesi gereken bir fight.

Throne of Thunder 3/13 HC

Orijinalden alıntı: ToughGui

Council of Elders 25 Heroic DOWN !!!

Her WoW oyuncusunun tecrübe etmesi gereken bir fight.

Throne of Thunder 3/13 HC

tebrikler :))

4/13

Orijinalden alıntı: ToughGui

Tortos 25 HC DOWN !!!

4/13

peh biz normale bile baslayamadik henuz, :S sizin ustunuz copse bizimki ne :S

yeni contentle ilgili yeni bir konu acsaniz da bunun altini kurcalamayi biraksak :D

bide streamden ziyade video felan olacak mi acaba?
    yurtdisi yasiyroum ben, hadi zamanini tuttturdum diyelim, twitch acmiyo orda sikinti var :S
  • Videolarını çok kısa zamanda koyuyorlar zaten.www.wowprogress.com dan catastrophe diye aratın.. Kestikleri bossların yanında youtube simgesi var. Ordan tıklayarak izleyebilirsiniz. Bu arada tebrikler. Blizz 2 bossda bir duvar koymuş resmen ilk duvarı geçmişiniz. 2.si mageara onu da geçerseniz 1-2 gün içinde sizi kimse genel ilk 20 listesinden indiremez artık :) Başarılar

Orijinalden alıntı: metamania

Videolarını çok kısa zamanda koyuyorlar zaten.www.wowprogress.com dan catastrophe diye aratın.. Kestikleri bossların yanında youtube simgesi var. Ordan tıklayarak izleyebilirsiniz. Bu arada tebrikler. Blizz 2 bossda bir duvar koymuş resmen ilk duvarı geçmişiniz. 2.si mageara onu da geçerseniz 1-2 gün içinde sizi kimse genel ilk 20 listesinden indiremez artık :) Başarılar

durumu the forgotten'a kadar sıkıntı olacağını düşünmüyoruz.

Orijinalden alıntı: xyro

oyun iyice kolaylaştımı nedir ilk haftadan hc ler bitti bitecek, iyi guildde olsalar zorlanmalılar biraz yav. raden zor olaydı bari.

Son 1.5 gün. Bakarsın 13/13 gelmez. Kim bilir 5.0 raidlerini çılgınlar gibi temizlemişti guildler.

Edit: Gerçi boss sayısının fazla olması sıkıntı biraz,büyük ihtimal ondan full clear gelmemiştir bu güne kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 18 Mart 2013; 20:44:44 >

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Orijinalden alıntı: xyro

oyun iyice kolaylaştımı nedir ilk haftadan hc ler bitti bitecek, iyi guildde olsalar zorlanmalılar biraz yav. raden zor olaydı bari.

Son 1.5 gün. Bakarsın 13/13 gelmez. Kim bilir 5.0 raidlerini çılgınlar gibi temizlemişti guildler.

Edit: Gerçi boss sayısının fazla olması sıkıntı biraz,büyük ihtimal ondan full clear gelmemiştir bu güne kadar

13/13 ün hemen geleceğini sanmıyorum, ra-den in 30 pull limiti var, killin çabuk gelmesini engelliycek gibi duruyo biraz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.