Şimdi Ara

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
4
Favori
21.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harbi bende anlamıyorum kış gelince bütün apaçilerin ayaklarında görüyorum

hava biraz soğuyunca hemen herkes giymeye başlıyor o hayvan gibi botları sanki alaskada yaşıyoruz
    bide husky aldımı tamam

ne rahat yürünüyor nede rahat araba kullanabiliyorsunuz
    pedalları hissedemiyorsunuz
  • benim ayakkabı bu 1.5 yıldır giyiyorum cok rahat

• Beyler bot alacam da su geçirmez ve sarı yeşil gibi apaçi botlarından istemiyorum.
    Max 150 civarı para 💰 verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bot dediğin bu hardal sarısı botlardan olmalı o hava falan geçiren altı yuksek olan Adidasın spor ayakkabilari falan cok ilginc duruyor giyen adamda oyuncak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Hergün giyiyorum spor ayakkabı kadar rahat.

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li)

Fiyatı nedir hocam ?

• Bot dediğin ağır olur Cat kullanmıyorum ama bu tarz ayakkabı kullanıyorum. Tabi herkes istediğini giyebilir ama bence bot'un tipinden çok sağlamlığı önemli bence. Çokta tipsiz olmadığı sürece sorun yok erkeksi duruyor botlar seviyorum ben.
  • Cat giyiyorum ne su geçiriyor ne ayağım üşüyor karda kışta yağmurda gayet rahat, öyle abarttığın kadar bi ağırlığı da yok. 2 sene önce indirimden 120 liraya kapatmıştım fiyat/performans olarak 10üzerinden10 fazla söze gerek yok
  • Salomon ve kinetix i kiyaslayan enistem var benim allah bilir daha neler var

• quote:

Orijinalden alıntı: maskler54

Columbia,Salomon,North Face gibi botun ilahları varken Cat giymek hakikaten saçmalık.

bende de su an jack wolfskin var bi tane hem rahat hem kullanisli

• Inci alacan kardesim mis gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

quote:

Orijinalden alıntı: arddsc38

Geçen kıştan beri CAT giyiyorum gayet memnunum ağır falan gelmiyor bana rahatlık olarak da bir sıkıntısı yok gayet rahat

+ goretex gibi çocuk ayakkabısı gibide durmuyor

+1, bakmayın digerlerine botun kralidir cat

• aynı zamanda kamyon dozer falan üretiyorlar onların malzemeden çalıp ayakkabı yapıyorlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalasso

Kız seçerken su geçirmesine mi bakarsın güzelliğine mi ?

Arkadas kilo isi aldigi icin sorun yok

• Bu arada greyder parcalar
    Akrabam eski ayakkabisi olan greyderi parcalamak icin bicakla yardigini biliyorum ayakkabi eskimiyor yani

• merrell botum vardi 6 yil kullandim eskitemedim hala giysem bi 10 yil giyerim yani de artkk sıkıldım yeni başka bi bot aldim yani 7.sinifta almistim universite 1.sinifa gectim o derece

• Lise 3'te Harley marka bot almıştım lise bitti üniversite bitti işe girdim hala daha sağlam ve şekli bozulmadı üstelik ayakkabıya çok dikkat etmem. Bu sebeple bu kışta giyerim önümüzdeki kış Allah kerim..

•  'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li)

Bendeki bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Malesef çok çirkin bahsedilen gore-tex ayakkabılar, arkadaşın attığı resim mesela, bana kreşte aldırdığımız ışıklı ayakkabıları hatırlatıyor, evet kütük gibi denilen botlar cidden ağır ve ayağı yoruyor fakat görüntü itibariyle kat kat güzeller, greyder marka botları tavsiye ederim, türk malı aynı şekilde ve rahat timberlande göre

millet enayi zaten 30 liralık greyder bot çok rahatken timberlande göre gidiyor 400 tlye timberland alıyor değil mi

• o nike ayakkabıyı para verseler giymem. cat botlar iyidir. efsanedir.. ama sen bundan anlamıyorsan yapacak birşey yok. bana göre zevksizsindir.
  • (Arkadaşlar ben internet cafeden yazıyorum onun için sayfalarda yazılanları tek tek okuma zamanım yok.)

Ben de bir kaç şey öğrenmek istiyorum.
    Şuan evde askerden getirdiğim botlar var ama maalesef giyemiyorum çünkü kışın altı çok kötü kayıyor botun.Yolda yürümek mümkün değil.
    Daha önce hiç Cat ya da Harley kullanmadım.Bazı sorularım olacak...

Buraya kar çok yağar.Bu yüzden kışın kara dayanıklı ve su geçirmez bir bot arıyorum.

+Cat ve Harley Davidson bot kışın karda kayar mı?
    +Dayanıklılık olarak nasıllar?
    +Su geçirme gibi bir durum olur mu?
    +Cat mi yoksa Harley Davidson mı tercih edeyim? Ya da bunun dışında bana önerebileceğimiz bir marka var mı?

Cevaplarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.