Bildirim
'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li) (11. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaş tikky olmaya çalışanların çektiği acıya anlam verememiş. -
arkadaşlar selamlar,
bende bot alacağım lakin 1 ay kış geçirecez diye adamlar 250 den aşağı cat satmıyor. bende spor ayakkabı tarzı bir bot alayım diyorum en azından çoğu zaman giyebilirim diye. Ancak kafama takılan bu ayakkabıların kışın karda giyilip giyilemeyeceği ve karda kayıp kaymayacağı.
Ben nike'ın yeni çıkardığı şu nike airmax 90 waterproof sneakers ayakkabısını beğendim biraz pahalı ama her daim giyerim gibi. -
Zevk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha dün öğle sıcağında (~29 derecede) giyen kişiler gördüm.Çıldırdılar iyice
quote:
Orijinalden alıntı: maskler54
Columbia,Salomon,North Face gibi botun ilahları varken Cat giymek hakikaten saçmalık.
columbia ve north şu an çok popluler
@Silent Guardian
dh yi asar o marka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6917628EB -- 18 Ekim 2014; 22:53:54 > -
-
Su cat harley giy3nler bi solomon bi merrell giyinde rahatlik gorsu ayaklariniz.bizde giydik genc ken harley cat.simdi bedava verseler giymem.bi salomon nerde bi cat nerde?birisi istanbul birisi ankara.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu botu amerikada insaat iscileri giyer ve bu botlarla bir restorana gidip yemel yiyemessiniz.
Kim ne derse desin Catt
Skecher markasina bak. Amerikadan almistim. Boyle rahat ayakkabi yok. Acayip hafif ayaginda bir sey var mi yok mu anlamiyorsun. Tabani da o kadar yumusakki yururken sanki sungere basiyorsun gibi geliyor
Özellikle Harley botlar çok ağır oluyor. Millet nasıl giyiyor anlamıyorum. Mağazada deneme amaçlı giydim. Botun ağırlığından yürüyüşüm değişti. O derece ağır yani. -
Mantık bulamadığım işten hep uzak durdum bir çift botum var epey pahalı yolda yürünmüyor kışın altı kayıyor, yollar asfalt öyle su birikintisi yok, sıcak tutma gibi bir artısı yok insanlar bence koyun herkes aynısını giyince herkes aynısını giyiyor herkes koyun ben hariç lol. -
quote:
Orijinalden alıntı: fatsa52
Bu botu amerikada insaat iscileri giyer ve bu botlarla bir restorana gidip yemel yiyemessiniz.
paran varsa her kapı açılırher duyduğunuz efsaneye inanmayın
-
-
Tabiki girersin ama istanbulda takunya ile girmek gibi birsey.
CAT'ın bu sarı kütük gibi düpdüz botlarını şimdiye kadar hiç giymedim ve giyeceğimi zannetmiyorum.
Hiç bir albenisi yok, göze hitap etmiyor, rengi desen berbat zaten.
GREYDER'in en kötü botunu CATın en iyi modeline değişmem.
-
O resimdeki Nike Goretex var bende,süper ayakkabı gerçekten fakat her şeyin altına giyilmiyor, yakışmıyor malesef, içimden bi timberland almak geçiyor ama para yok :/ -
Arkadaşımda şu sarı cat bottan var yağmurlu havalarda giyemiyor o ayakkabıyı ıslanınca bozuluyormuymuş neymiş nasıl bir bot anlamadım yağmurlu havalarda giyilemiyor ama görüntü olarak gerçektende harika yani diğer siyah ayakkabıyıda tam tersi o kadar çirkin ki evli barklı olsam falan anca o siyah ayakkabıyı giyerdim tam bir dişi kovucu.
-
alt resimdeki gibi bir bot hiç giymedim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X