Şimdi Ara

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
4
Favori
21.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekstra hafif Greyder yarım bilekli bot aldım.Hem hafif hem şık. 2 sene oldu Boluda kullanıyorum bu 3.senem bana mısın demiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üsttekini karda giyebileceğini sanmıyorum açıkçası. Bileğinden su alacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çok Önemli Birisi

'CAT' giyen insanları anlamıyorum (SS'li)

Bu varken,diğerlerinin esamesi okunmaz

aynısını kullanıyorum bu 4. yılı...... 270 liralık botu sezon sonu tek numara kaldığından 180 ya da 150 ye almıştık.... ayağım rahat etti :D

ağırlığı falan hava civa... insan 3-4 gün sonra alışıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Yıllardır Cat,Timberland,Harley Davidson gibi 10 kiloluk ayakkabı giyen insanlara anlam veremiyorum arkadaşlar. Halbuki Goretex ayakkabılar hem hafif, hemde su geçirmiyor birde üstüne üstlük hava alıyor. Bu kadar avantajın yanında moda diye "Cat" giymek mantıklı mı sizce? Hemde Türkiye'de Cat giyenlerin %99'u yeşil kunduranın üretmiş olduğu Cat marka ayakkabıyı giyiyor; Türk malı yani.
    Bu konuyu neden açtığımı merak edenler olacaktır. Koray Spor'a verdiğim ayakkabının iadesi verilmiş, yaklaşık 400 liralık bir ayakkabı alımı yapmam gerekiyordu. Ayakkabı modelinin olmayışı ve daha önce kullanmam ve memnun kalmam sebebiyle 1 tane Nike Rongbuk denen Goretex'li ayakkabıdan, bir tanede merakım dolayısıyla Cat denen ayakkabıdan aldım. Cat'i giyiyorum resmen eziyet oluyor. Öyle taşıyamayacak kadar ufak ve cılız bir adamda değilim ama Goretex'e alışınca cidden amelelik gibi geliyor. Ayağınız hiç ağrımıyor mu? Ya da Rahatsızlık vermiyor mu arkadaşlar?

Konu tartışma amaçlı açılmıştır arkadaşlar, yorumunuzu esirgemezseniz sevinirim.

Bu rahat olan, hafif ve su geçirmeme garantisi var.
    Bu ise aldığım, kütük gibi ayakkabı.

nike'ın goratex botu kayıyor.Yüzlerce kez yere düştüm onun yüzünden

• Askerlik botlarim var onlarda iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Decathlon'dan 80 liraya bir bot/ayakkabı aldım.
    1 yıl aralıksız giyindim, hiçbir şey olmadı.
    Tam 1 yılı dolduracakken bi gün futbol oynamaya çıktım yırtıldı alt kısmı. Aha dedim ayakkabı gitti.

Sonra gidip aynısından aldık. Bu sefer kırmızı-siyahı çıkmış ama fiyat ve tip aynı. Alırken de sorduk eskisini getirip değişebilir miyiz diye, futbol oynadıysan değişmesi zor dedi.

Neyse biz yeniyi aldık, babam da birkaç gün sonra eski yırtık ayakkabıyı alıp gidip sormuş. Ayakkabıyı sadece görmüşler, bırak sormayı yırtık yerine bile bakmadan; gidip yenisinden alabilirsiniz demişler.
    Futbol oynarken yırtığım ayakkabıyı adamlar soru bile sormadan yenisiyle değiştirdi !

Söz konusu bot:

http://www.decathlon.com.tr/Arpenaz-100-Su-Gecirmez-Erkek-Doga-Yuruyus-Ayakkabisi,PR-19131.html

Arkadaşa 1 yıl aradan sonra bu ayakkabının bot olmadığı gerçeğini ben vereyim diyorum.
    Kışın sizi nasıl idare ettiğini bilemem, bot falan değil bu.

• ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    Yazının ilk başında bot/ayakkabı dedim.
    Tipi ayakkabıya benziyor ama bot işlevi görüyor.

Ayrıca ben bot gibi boğazlı ayakkabıları sevmiyorum.
    Konuda benim gibi insanlar da olacağı için onlara su geçirmeyen sağlam bir "ayakkabı" önerisi yapayım dedim.

Eğer bütün yazımda sadece bot kelimesine takıldıysanız sorun yok demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kucuklugumden beri hep alaska model cat alirlardi cok da alismistim cok da severek giydim ama cok agir cidden artik kutusunda nur icinde yatiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bot sıcak tutuyor, rongbukta öyle bi olay yok. Kullandığım için biliyorum. Ama hafif olduğu için rahat ve seri hareket edebiliyorsun orası ayrı. Son 4-5 gündür 10 km'dan fazla yol gittim, dağlara tepelere defalarca tırmandım indim bana mısın demedi. Zira son 25 aydır bu ayakkabıyı kullanıyorum.

Ayrıca rongbuk bildiğim kadarıyla karda su geçiriyor.

Aksine Rongbuk'un kar suyu geçirmeme garantisi var, CAT'in garantisi yok. %30'un altında geçirme garantisi verilmiş. (Gördüğü suyun %30'undan altını içeri alıyorsa "suya dayanıklı" ibaresi veriliyormuş.)

Ekleme: Birde suyu yiyince ağırlaşacak dimi bu ayakkabılar

Göle mi girecen sanki ayakkabıyla lastik çizme al o zaman pantolonu da içine sokarsan hayatta su almaz

• cat artık türkiyede yeşil kundura tarafndan üretiliyor ve çok dandik ayrıca pahalı. alabilrsen yurttşndna al 999 sene giyersn
  • nike adidas bunların ürettiği goretex'ler anca istinye'de, nişantaşı, bebek'de giyilir.

Goretex dedimi, columbia, salomon vs....

bende salomon var kardşimde columbia, canavar gibiler resmen.
  • quote:

Hemde Türkiye'de Cat giyenlerin %99'u yeşil kunduranın üretmiş olduğu Cat marka ayakkabıyı giyiyor; Türk malı yani.

Buradan sonrasını okumadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 19 Ekim 2014; 11:06:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Yıllardır Cat,Timberland,Harley Davidson gibi 10 kiloluk ayakkabı giyen insanlara anlam veremiyorum arkadaşlar. Halbuki Goretex ayakkabılar hem hafif, hemde su geçirmiyor birde üstüne üstlük hava alıyor. Bu kadar avantajın yanında moda diye "Cat" giymek mantıklı mı sizce? Hemde Türkiye'de Cat giyenlerin %99'u yeşil kunduranın üretmiş olduğu Cat marka ayakkabıyı giyiyor; Türk malı yani.
    Bu konuyu neden açtığımı merak edenler olacaktır. Koray Spor'a verdiğim ayakkabının iadesi verilmiş, yaklaşık 400 liralık bir ayakkabı alımı yapmam gerekiyordu. Ayakkabı modelinin olmayışı ve daha önce kullanmam ve memnun kalmam sebebiyle 1 tane Nike Rongbuk denen Goretex'li ayakkabıdan, bir tanede merakım dolayısıyla Cat denen ayakkabıdan aldım. Cat'i giyiyorum resmen eziyet oluyor. Öyle taşıyamayacak kadar ufak ve cılız bir adamda değilim ama Goretex'e alışınca cidden amelelik gibi geliyor. Ayağınız hiç ağrımıyor mu? Ya da Rahatsızlık vermiyor mu arkadaşlar?

Konu tartışma amaçlı açılmıştır arkadaşlar, yorumunuzu esirgemezseniz sevinirim.

Bu rahat olan, hafif ve su geçirmeme garantisi var.
    Bu ise aldığım, kütük gibi ayakkabı.

Erzurum a gel gorim seni ayrıca ben bogazsız ayyakkabı sevmiyorum 4 tane ayakkabım var hepsi boğazlı ve su an subay postalı giyiyorum normal botlardan da ağır ama çok saglam

Hangi ayakkabıların var hocam fotoğrafını koyarsan sevinirim.

Sen neden bu adidası değiştirdin hocam?
    @Silent Guardian
    Su geçiriyor mu bu adidas? Korayspor'a iade yaptığınız zaman parayı iade alamıyor musunuz illâ da değeri kadar mı harcamak gerekiyor?

• Lise 2'de bi' sarı renk CAT almıştım 220 liraydı galiba. Üstünden 5 sene geçti hala ilk gün ki gibi.

@Silent Guardian
  • Bir fakir olarak ağlayasım geldi konuyu görünce
  • Üsttekini karda kışta giyemezsin. 6 sene sonra ilk kez bot aldım tercihim cat oldu kesinlikle hava atma gibi amaçla almadım.

• İSTEYEN CQT İSTEYEN BİKE CİGULİK ALİR MESELA BEN ONU SEVERİM ONU ALİRİM SEN ONU SEVERSİN ONU ALİRSİN BU İSLER ASLİNDA BASİT DUSUNURSEK BEN ONU BEGENDİM SEN BASKA BİR SEY BEGENDİN O ZAMAN NE DURUYORUZ BEN OLSAM ONU ALİR SEN OLSAN OBURUNU ALİRSİN. MESELA CAT BOT ALSAM BEGENMEDİM GİDER CAY İCERİM.

• Columbia ve North Face candır. Geçen yıl bir Columbia aldım o kadar sevdim ki yazın bile onu kullandım arkadaşım şu ayakkabıdan ben bıktım sen bıkmadın diyor ama aldığım en pahalı ayakkabıydı o da var

• Benim nazarımda gore tex için en iyi markalar salomon, merrel, mammut. Pek bahsedilmemişler ama gerçek waterproofögore texleri bu markalar üretir. Tipleri genelde pek iyi olmaz fakat işlevsellikleriyle o açıklarını kapatırlar. Şahsi görüşüm istanbulda yaşıyorsanız hava atmak için bu ayakkabılara 400den fazla vermeyin iklim koşulları bu botları gerektirmez

The north face ise outdoorla şehir arası geçiş markasıdır, gündelik kullanıma uygun rahat ve işlevsel ürünler üretir ama gerçekten sınayabileceğiniz bir hava koşulu oluşmuşsa sınıfta kalır

Columbia ise tamamen adidas veya nike outdoor için neyse aynıdır. Yinede istanbul koşullarında hem sıcak tutar hem rahat ettirir hemde şekilleri yeter.

Konudaki diğer popüler markaların hemen hepsi şehir botları yaparlar, şehride istanbul veya ankara olarak düşünürsek işinizi görürler.

Son olarak şahsi fikrim bence göze hoş gelen ayrıca rahat edebileceğiniz botlar almanız, araba kullanıyorsanız çok ağır ve kalın tabanlı olması daha faydalı olur. Çok eksterm koşullarda değilseniz büyük paralar harcamanıza gerek yok. Bota da yazık size de yazık.

Birde öneride bulunayımhttp://www.amazon.com/dp/B006WPB484/ref=twister_B008I3DZG2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen adam yazın ortasında giyiyor bunu

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.