Şimdi Ara

Casper Nirvana D900 'Oyuncu Bilgisayarı' Video İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • User friendly mi bu casper?

  • Bu fiyata bu ürünü almak hemde CASPER garantisi ve üstün teknik servis anlayışı öylemi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 24 Aralık 2014; 9:59:53 >
  • kasayı ac garantı dısı olsun :D

  • Hayret, ekran kartı 8 cigabayt veya üstü değil
  • Casper denen marka 6 pinle çalışması gereken erkan kartını 4 pinle çalıştırıp satan markadır arkadaşım.Casper ya ram ile över bir makineyi yada işlemciyle gerisinide dandik mal kullanıp kar yapma peşinde bitirdi kendini

  • Yeşil perdeyi değiştirin LÜTFEN... Çok kötü... ve karanlık...

  • Casper şirketinin ismini değiştirmesi gerek yoksa batacak :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: infom@n

    Her tarafı kullanıcı oynamasın diye garanti etiketiyle doludur
    Para veriyorsun içine bakamıyorsun, kendin temizleyemiyorsun. Kendin upgrade yapamıyorsun.
    Yemişim öyle Casper'i.
    Casper Nirvana D900 'Oyuncu Bilgisayarı' Video İnceleme


    Casper müşterisinin ufku o bilgisayarın içini hiç açmayacak kadar kapalıdır zaten. :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 23 Aralık 2014; 23:39:19 >




  • Videoyu izlemeden önce aklıma gelen şey i7 işlemci 16GB ekran kartı 6TB HDD neyseki işin hakını vermişler ama genede casper almam aldırtmam
  • Ender bey merak ediyorum... Sen bizim yerimizde olsan upgrade edemeyeceğin bir sisteme 8,000' TL öder misin. Bence ödemezsin. Birbirimizi kandırmayalım lütfen...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hams

    8000tl verecek kişi casper almaz.

    Açık ve net kesinlikle. İsterse toplamadan çok daha ucuza denk gelsin, yine almam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L4FLEUR

    O değilde bu casper de birşey var cidden.Vatan bilgisayarda çalışıyorum asus promotörü olarak.Teşhire 2 adet casper d900 açtık ikisinin içindede kullanılan parçalar farklı.Burdaki cihaza bakıyorum dahada farklı.İlk açtığımız d900 de ecs z87 anakart ve fsp 500w psu vardı.Ekran kartına 2 adet molex den devşirme kablo güç sağlıyordu.Daha yaklaşık 1 ay sonra yeni bir kutuyu daha teşhire açtık.Bu sefer msi z97-g43+casper psu çıktı karşımıza.Buradada ekran kartı farklı cihazın.Gerçekten anlamak güç,sanırım casper elinde ne mal varsa onu kakalıyor.

    Eğer bu gerçekten dediğiniz gibiyse skandal olur :)
  • sistemi yapsın 999 tl ye satsın yine almam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atof -- 24 Aralık 2014; 3:00:53 >
  • Kendilerine kandırılacak yeni müşterileri mutlaka bulacaklardır. Fakat biz tavrımızı koyalım almam aldırtmam
  • Ben 8000 liranın 5000'i ile gider şahin alırım 3000'i ile de adam gibi kendi kafamdaki pcyi kurarım sana ne verecem sevgili hayalet.

  • Arkadaşlar merhaba,

    Konu altında yapılan yorumlara bakınca açıkcası bir çok kişide kasıtlı olarak kötü niyetli yorum yapma eğilimi görüyorum. Casper'la ilgili yaşadığınız sıkıntıları vs herşeyi yazın/konuşun/tartışın, incelemede beğenmediğiniz, yanlış söylediğimizi düşündüğünüz yönleri eleştirin bunlara tamamen açığız. "Caspercı" etiketini yapıştıracak olanlar çıkacaktır bu yorumun ardından ancak şunu da iddia edebilirim, casper'ı online mecralar arasında en çok eleştiren yayın da biziz. Aynı ürünlerin incelemeleri farklı kaynaklarda var, ben isim vermeyeceğim ancak videoları yanyana koyun izleyin bir, ondan sonra yorumlarınızı paylaşın.

    Konuya dönecek olursak videoyu izlemeden bir çok kişinin sırf yorum yapmak için yazdığını görüyorum. Biz bu videoda dedik, fiyatı 8.000 tl ve özel siparişle yapılacak bir model. Şimdi siz bu serinin alt modelinin linkini verip 3.500'e buldum derseniz kendinizi komik duruma düşürürsünüz.

    Yurtdışından toplama kısmına gelince, bu şaşırılacak birşey değil, zaten herşeyimiz yurtdışına kıyasla daha pahalı. Eğer verdiğiniz argüman geçerli olsaydı ülkemizde hiçbir şey satılmaz herkes elektroniğini yurtdışından alırdı. Siz maliyeti azaltmak için kargo, gümrük,posta,vergi vs sıkıntılı bir garanti sürecini tercih edebilirsiniz ancak bunlarla uğraşmak istemeyen veya bilmeyen milyonlarca insan var ki gidip ürünlerini ülke içinden satın alıyorlar.

    Bir başka yorumda oyun oynayan adamın donanımcı olduğu veya donanımdan anladığı ve kendi bilgisayarını topladığı ile ilgili. Bunu genellemek kesinlikle yanlış, kendinizi veya çevrenizi kriter alarak böyle bir genelleme yapamazsınız. İçinde asus bileşenleri olan ve aynı bileşenlerle kendiniz topladığınızda daha uygun fiyata gelen ROG TYTAN gibi oyun bilgisayarları ülkemizde satılıyor ve çok da iyi gidiyor. Biz sektör içinde olduğumuz için bu bilgilere ulaşabiliyoruz. Eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı kimse rog serisi masaüstü bilgisayar almaz, herkes kendi toplardı. Hatta dünyada Alienware, VoodooPC gibi firmalar olmaz, herkes kendi bilgisayarını kendi toplardı. Bugün oyun basınında çalışan insanların bile çoğu doğru düzgün donanım bilmiyorlar, ilgilenmiyorlar zaten ilgilenmek zorunda da değiller. İkisi ayrı ilgi alanları.

    Bir arkadaş da güncelleştiremeyeceğim bir sisteme 8.000 tl verirmiyim diye sormuş. Neden bilgisayarın güncelleştirilemeyeceği yönünde bir kanıya kapılmış, soruya tam anlam veremedim.

    Vatanda çalışan asus promotörü arkadaşımızın yazdığı şekilde önemli ve anlamlı yorumlar paylaşalım ki okuyanlara da bir yararı olsun. Mesela bu önemli bir olay, bunları tartışalım.


    Yorumlarda bazı arkadaşlar 760'lı modeli eleştirmişler. Haklılar da, biz casper'a o konuda görüş bildirdik, i5 işlemcili ve gtx 760 ekran kartlı bir model yapın ve fiyatı uygun olsun, i7 4790K modeline GTX 970 koyabilirsiniz böylelikle 3 model arasında daha anlamlı bir sıralama olur dedik, kendileri de değerlendireceklerini söylediler.

    Sonuç ne olur o konuda bir tahminim yok malesef

    Herkese iyi forumlar.




  • Ender Bey İnceleme icin Tesekkurler
    Her insanın ilgi alanı farklı,herkes bu tarz forumlara girip merak edip incelemiyor.Ben bu urunun ozel siparis oldugunu bilmiyordum.
    Her insan bilg. toplamak,toplattırmak istemeyebilir.Fiyat olarak hesaplayıp incelemedim.Onun icin toplamaya gore fiyat farkı ne kadardır bilmiyorum.Bir de inceleme de kacırdım.Bana gore 3milyar ve uzeri laptop,PC de BluerayRW standart olmalı
    Urunde ben eksik olarak Wifi gordum.Bu fiyata boyle bir makina alan mutlaka Wifi de ister diye dusunuyorum.Onun dısında cogu marka PC de genelde Pegatron vs gibi ozel,kırpılmıs ve Microatx tarzı anakartlar bulunur.2 ram Slotlu,2-3 Sata portlu cok kırpılmıs anakartlar olur.Her ne kadar Wifi olmasa da Gigabayte X99 UD3 gibi kırpılmamıs bir anakart koyulmus.Ramlere bayıldım.Hız olarak cok guzeller,PSU gayet iyi,Kasa iyi,SSD benim icin cok onemli degil X serisi Y serisi olmus benim icin depolama daha onemli ve 3TB gibi gayet iyi bir HDD koyulmus.VGA yı da ben begendim.Benim icin cok onemli degil ozel tasarım vs, CPU da gayet guzel,Monitoru bilmiyorum.Ve benzer bir makina kaca toplanır aradaki fiyat farkını hesaplamadım.Ama Wifi dısında bir eksik gorunmuyor.

    Garanti olayına gelince genelde bu marka PC lerde garanti etiketleri olur ve yırtılırsa garanti dısı olur.Muhtemelen ondan dolayı yukseltme islemlerinde sıkıntı olabilir.Herkesin ilgi alanı,maddi durumu,zamanı farklıdır.Misal bu makina 7milyar ise ve alacak isinin toplama bilgisi ve ilgisi yok ise durumu da iyi ise 1milyar fazla verip alabilir.Benim 8 milyar verecek param da yok,olsa da daha konfigure edilebilir bir makina tercih ederim.Mesela benim icin 256 SSD yerine 2 tane 3TB HDD daha tercih edilesi bir durumdur.Sonucta inceleme guzel,elinize saglık,Wifi dısında da eksik gormedim.Yorumlar kisiseldir.Baskası baska dusunebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 24 Aralık 2014; 17:12:08 >




  • Öncelikle inceleme için teşekkürler ülkemizde yerli üreticilerin bu tür girişimlerde bulunması gerçekten güzel ama herzaman olduğu gibi teknolojik ürünler açısından diyorum yerli üreticilerimiz sağından solundan çalma huylarından hala vazgeçebilmiş değiller görüyorum ki.. Önce bu yerli üretici arkadaşlar kendi ülkemizin insanları bizi neden tercih etmiyor diye düşünmeleri gerekiyor yıllardır insanları dolandırmaya çalışmaktan daha farklı bir yola gitmeleri gerekiyor artık kullanıcıların güvenlerini tekrar kazanmaları lazım önce

  • piyasadan aynı şekilde toplarsan 7000tl civarı yapıyor kasa+monitör+işletim sistemi 1000 tl ucuz oluyor yine

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.