Teğmen
02 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 55 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Ya hafta başından beri kendimi tutuyorum konu açmıyım diye.Ama yeter artık bursadan otobüse bindim gidiyorum önüm boş.Otobüste yandaki yolcular kavga etmiş.Geldi oturdu önüme sormandan oturunca ben bi panik yaptım elimdeki sıcak çay bir tarafıma döküldü.Haşladı malum nokta bunun hesabını kim vericek davacıyım kavga eddenlerden,o.şöföründen,muavinden,otobüsün yapan mühendisten,kış lastiğini üreten firmadan,motor yerli değil yerli olsa kesin motordan de şikayetçi olurdum,koltuğu üreten firmadan,koltuğun arkasındaki akılsız multimedya aygıtını üretenden,(aklıma gelenleri sonra ekliycem). yarın ilk işim savcılığa gidip suç duyurusunda bulunucam.

fERYADIMI DUYURUN LÜTFEN KONUYU ÜSTE TAŞIYALIM DONANIM HABERLİ KARDEŞLERİM!!!!!!!!!

Not:şikayetçi olduklarım sakın konu açıp kendilerini aklamaya çalışmasın mahkemede görüşürüz.......
kısaca durumu söyle açıklayım anakart ve işlemci alıcam.
kafama bir kaç soru takıldı ? siz değerli forum üyelerin fikirlerinizi almak istiyorum

elimde şu an sistem olarak
İ3 2120 İntel işlemci var(değişecek)
Corsair 8 gb ram 1600 mhz cl9
Corsair 850 watt psu var(yeni alındı)
R9 290-X sapphire trix-x ekran kartı(yeni alındı)
CORSAIR CARBIDE SERİSİ KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA(yeni alındı içindeki 650 watt güç kaynağını diğer pcme taktım)
Anakart h61 gigabyt(değişecek)
1 tb Hdd(yeni alındı)
elimde olanlar

şimdi elimde bunlar var.Yarın işlemci ve anakart alıcam kısmet olursa

1-)işlemci olarak fx 8320 düşünüyorum anakart önerisi istiyorum.
2-)r9 290-x fx 8320 dar boğaz yapar mı ?(internette test videoları izledim ama size sormadan içim rahat etmiyecek)
3-)Eğer işlemci dar boğaz yapacak derseniz bir işlemci tavsiyesinde bulunursanız sevinirim
4-)birde forumlarda birkaç defa ras geldim i3 geçiyor felan yazmışlar bu geçme ne anlamda geçiyor(izlediğim fps videolarında bf4 ü 100 fps de oynuyor eleman r9 290 ile onun için soruyorum)
5-)overclock yapıcam anakartı ona göre önerirseniz sevinirim
6-)sistem şuan dengesiz anakart işlemciden sonra neler eklemem lazım onlarıda belirseniz sevinirim

anakart bütçesi 400 tl civarı olabilir (ama ne kadar fiyat az olursa iyi olur sıvı soğutmada almayı düşünüyorum)

benim seçtiklerim bunlar siz kendinize alsaydınız nasıl alırdınız? şimdiden cevaplayan herkese teşekürü borç bilip beklemeye geçiyorum iyi akşamlar dilerim

http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x8-8320-soket-am3-35ghz-16mb-onbellek-125w-32nm-islemci.html
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-970a-g46-amd-970-sb950-am3-ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html
http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-water-30-performer-sivi-sogutma-sistemi.html
hali hazırda bir sistemim var bu sistemi upgrade etmek istiyorum sisteme harcıyabileceğim max miktar 1800 tl sadece kasa monitör var şu an ki sistemimi bu ;
işlemci : intel core i3 2120 3.30 ghz
ram : 8 gb 1600 mhz ddr3 ram
anakart : gigabyte h61m-s2pv 1155 pin
ekran kartı :amd radeon hd 6570
psu : 460 watt corsair
hdd: yok varda çöp 160 gb

tavsiyeleri bekliyorum =)

not :elimdeki donanımları satıp yenisi üstüne para ekleyipde alabilirim
Hakkında
Meslek: Üniversite Öğrencisi
İlgi Alanları: elektronik,yazılım,pc
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 430
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 828 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 362 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.