Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AutumnRain

BF3'ü bir yıl boyunca oynadım sıkıldım artık.BO 2 mi alıyım yoksa MOH:Warfighter mı ?

Moha al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Ops 2 fiyatları indirimde kaçırmayın.
    http://www.sanalpazar.com/dukkan/Ps3-Oyunlar-Ucuz-Fiyata__u264530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatepe -- 19 Kasım 2012; 9:55:39 >
  • standart oyunu digital delux versiyona çevirmek mümkün mü key ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

standart oyunu digital delux versiyona çevirmek mümkün mü key ile?

Key ile olacağını sanmıyorum Steam'den 10$'a yükseltilebiliyor. Nuketown 2025 ve zombie haritası, oyunun soundtrack'leri ve WaW oyunu ile geldiğinden aslında çok karlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Kasım 2012; 10:57:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Key ile olacağını sanmıyorum Steam'den 10$'a yükseltilebiliyor. Nuketown 2025, zombie haritaları, oyunun soundtrack'leri ve WaW oyunu ile geldiğinden aslında çok karlı.

steamda bulamadım onu ya.neresinde var steam in

edit:buldum teşekkürler

digital delux edition a yükseltmek için steamde sepete ekliyorum ama şu uyarıyı veriyor: Görünüşe bakılırsa sepetinizde aynı işlevi gören paketler mevcut. Ödeme işlemine başlamadan önce gereksiz olan paketleri sepetinizden kaldırmalısınız.

sepette başka oyun yok ki. neyi kaldırmaktan bahsediyor steam????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 19 Kasım 2012; 11:08:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HadwiCk^

oyunda gtx 560 ti ile frame düşmesi yaşıyorum oyundanmı bendenmi kaynaklanıyor ?

bende aynı kart ile herşeyi en üst ayarlarda 1080p çözünürlükte oynuyorum hiç takılma yok.
  • quote:

quote:

quote:

Key ile olacağını sanmıyorum Steam'den 10$'a yükseltilebiliyor. Nuketown 2025, zombie haritaları, oyunun soundtrack'leri ve WaW oyunu ile geldiğinden aslında çok karlı.

digital delux edition a yükseltmek için steamde sepete ekliyorum ama şu uyarıyı veriyor: Görünüşe bakılırsa sepetinizde aynı işlevi gören paketler mevcut. Ödeme işlemine başlamadan önce gereksiz olan paketleri sepetinizden kaldırmalısınız.

aynı hatayı banada veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zftt

quote:

oyunda gtx 560 ti ile frame düşmesi yaşıyorum oyundanmı bendenmi kaynaklanıyor ?

bende aynı kart ile herşeyi en üst ayarlarda 1080p çözünürlükte oynuyorum hiç takılma yok.

bi cözümünü bulmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

quote:

quote:

quote:

paketin süresi dolmuş olabilir . PCdev twitterda son gününüz tarzı bişey demişti digital deluxe upgrade i için .

• bazı maplerde acayip fps düşüyor
    belli biyerde sadece 30 mesela
    orayı terkettiğim an düzeliyor
    gtx 460 var
    başka bi mapde gungame oynadım fps sorun olmadı
    vsync kapalı oynuyorum mouse lagından kurtulmak için ama tearing çok fazla olmuş
    mw3de bu kadar değildi
    fov u 80 e dayayınca takılıyor gibi sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

quote:

quote:

quote:

paketin süresi dolmuş olabilir . PCdev twitterda son gününüz tarzı bişey demişti digital deluxe upgrade i için .

Don't miss out! This Upgrade will no longer be offered after November 26th. böyle diyor ama anlamadım. acaba steam dışından key alanlar yükseltemiyor mu

• quote:

quote:

quote:

bi cözümünü bulmak lazım

nvidia beta driverinı kesin yükle.
  • quote:

quote:

quote:

bi cözümünü bulmak lazım

nvidia beta driverinı kesin yükle.
  • beta driver yükleyince düzelecek diye bişey yok
    çok fazla sorun yaşayan var bu takılmalarla ilgili
    black opsda da böyle sorunlar olmuştu
    iw nin yaptığı codlar akıyor, treyarchın codları sorunlu
    patch bekleyelim madem
  • oyun gayet güzel ben beğendim call of dutynin her serisi bence oynanmayı hak ediyo..
  • ya beyler acaba torrent denmi indirsem yoksa 80 tl yi basıp multi playerde oynasammı
  • senaryo modunu oynuyorum ama çok karışık hikayeden bir şey anlamadım :)

ilk satın aldığım gün baya bir oynadım bi bölüme geldim orada askerler bide bazı savaş aletleri var yok 4 e bas tab a bas 1 e bas onu seç bunu seç diye bizim yönettiğimiz bi blüm var umarım anlatabildim :) :)

işte oraya kadar oynadım orada sıkılıp save yapıp çıktım ertesi sabah girdim bambaşka yerlerden başladım oyuna :) :)

3-4 tane farklı bölüm çıktı biri 80 lerde biri 2025 lerde falan bastım rasgele enter a bişeyler oldu gidiyorum işte bi bölümde :) :) :)

şu an en son save ettiğim bölüm menendez denen adamla bi meydana çıkıyoruz onun yanında adımız farid konuşma yapıyor o arada birileri saldırıyor menendez bir yere gitmemizi söylüyor orada save edip bıraktım :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine.

6770m canavar gibi kart var burdaki herkesi darmadağın eder

vallaha mı ?

92li kardeş güldürdün valla

steam grubu açtık arkadaşlar

http://steamcommunity.com/groups/dhbo2multi

YAV HE HE. 80li oldun bütün pc işlerini anladın tecrübe edindin herşeyin kralı sensin en kral malzemede sende var hadi koçum

6770 kıytırık bir laptop kartı neyin kafası bu görende gtx 680 var sanıcak elinde dedğin kart gtx 680 1/10 gücünde felan

he la he kıytırık allahın abecisi seni =D ne boş adam var şu ülkede ya

• at üzerimde kaldı yav mausun iki tuşuna aynı anda bassam da kaldıramıyorum namussuzu

başka bir şeye basmaya gerek yok değil mi ?

edit : tamamdır hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skydoom -- 19 Kasım 2012; 15:34:48 >
  • Grafikler çok berbat full de oynuyorum üstelik.Adam vuruluyor göğüsünden tek kan damlası yok ne iş bu

Onu geçtim her zamanki gibi adam öldürmeden bölüm bitiyor shift a basıp check pointlere giderek ve ne kadar adamlarla uğraşsak yenisi geliyor.

Bf3 yine önde arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.