Yarbay
10 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
24 üye
Görüntülenme
Toplam: 143 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Şu oyunda birlikte yarış yapacağım aklı başında birilerin arıyorum. kendi halimde bir oyuncuyum. Amatör seviye oynuyorum.

Vakit buldukça girip yarış atabileceğim birileri varsa pm atabilir.

Selamlar herkese. Hyundai ix 35 aracıma multimedya taktırmayı düşünüyorum.

İzmir içinde tavsiye edebileceğiniz, işini düzgün ve temiz yapan yer var mıdır?

Arkadaşlar anakart ve işlemci değişikliği yaptım. Geçiş sürecinde h100i v2 soğutucum bozuldu. Ben de h100x sıvı soğutucu aldım. Anakart msi z390 mortar.

İşlemci boştayken (spotify, opera vb. uygulamalar açıkken) 39-40 derecelerde geziniyor. işlemcideki duruma göre anlık 50 dereceye falan atlayabiliyor. Ama saniyelik olarak. hemen ardından 39-40 dereceye geri dönüyor.

Şu sıralar Horizon Zero Dawn oynuyorum. İşlemciye çok yükleniyor oyun. Bu sürelerde de 80 dereceyi gördüğüm oldu. Genellikle 69-70 derece civarı. Oynama süresi uzadıkça 75 derecelere ulaşıyor.

Bu sıcaklık değerleri normal mi? Yoksa soğutucu yetersiz mi kalıyor?

Herkese merhaba,

Geçtiğimiz hafta anakart, işlemci ve ram değişikliği yaptım. Corsair H100i V2 soğutucum vardı. Bir şekilde bozuldu. Anakart görmüyor ve pompadan tıkır tıkır sesler geliyor. Velhasıl corsair h100x aldım. Kendisi yolda geliyor.

Sorun şu ki ramler çok yüksek ve radyatör ile fanları birbirine bağladığımda sağ fan kesinlikle girmiyor. O yüzden çare arıyorum fan düzeneğini nasıl yapayım diye.

Kasam Corsair 600T. Aşağıdaki videoda abimiz fanları değişik bir biçimde koyuyor. Videoda 04:10 kısmına bakabilirsiniz. Şimdi öncelikle bu yöntemde radyatör fanlarla direkt temas etmiyor ve arada ızgara benzeri metal bir bölüm var. Fanları üste koyuyor ve içeriden dışarıya sıcak havayı çekecek şekilde konumlandırıyor. Öncelikle bu konudaki yorumunuz nedir.

CORSAIRyoutube
Jeff Checchi builds a high-end system using the Graphite Series 600T Steel Silver Edition PC case, 2400MHz Dominator Platinum memory, a GS800 power supply, a Hydro Series H100 liquid CPU cooler, a 240GB Force Series GS SSD, SP120 Quiet Edition and AF120 Quiet Edition case fans, a Vengeance K60 keyboard and M60 gaming mouse, a Gigabyte Z68 Series motherboard, and an NVIDIA 400 Series GPU. Subscribe! - http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=CorsairMemoryInc Corsair Twitter - https://twitter.com/Corsair Corsair Facebook - https://www.facebook.com/Corsair
https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DcmdKu5i2ZB8&q=EgQuLZpEGJDTlpYGIhBrjGxtYZvU1zZL4D8pQjijMgFy

Eğer soğutucuyu abimizin yaptığı gibi ayarlarsam aşağıdaki şemayı uygulamayı düşünüyorum. Sizce bu sirkülasyon nasıl olur?

Maalesef pompa bozulmuş arkadaşlar. Eski anakart ile denedim onda da çalışmadı. Ek olarak pompadan takır tukur sesler geliyor.

Arkadaşlr Corsair H100i V2 soğutucum var. Düne kadar bir sorun yoktu ama ana kart değiştirip yeni montajdan sonra sistem soğutucuyu görmemeye başladı.

Ana kart: Msi z390m mortar

Yapılabilecek hemen hemen herşeyi yaptım ama olmuyor.

Ana kart cihazı tanımıyor.

Icue de görmüyor.

İşlemci boştayken 50 derecelerde geziyor. Yük binince 100leri görüyor.

Yardım lütfen.

Arkadaşlar bende asus strix gtx 970 var. i5 işlemci 8gb ram mevcut.

witcher 3 oynuyorum. oyun oynarken de tweak ayarlarını gaming moduna alıyorum. programın verdiği gaming değerleri sorun yaratmaz sanırım. peki bu değerleri manuel olarak biraz daha arttırsak sorun çıkar mı kartta? mesela 1273 mhz yerine 1300 mhz yapmak nasıl etki eder? Mesela fps target 60 yaptım ama bir fark göremedim.

elimizde bu kart varken biraz daha performans almaya çalışmak sakıncalı mıdır?
Fenerbahçe, son günlerde gazetelerde çıkan transfer haberlerini resmi internet sitesinden yalanlıyor, hatta SPK’ya şikayette bulunacağını açıklıyordu. Kulübün internet sitesi düne de yalanlamayla başladı. Bu kez konu Volkan Şen’di. Yapılan açıklamada Volkan Şen’in transferiyle ilgili haberlerin doğru olmadığı belirtildi. Ancak yarım saat sonra açıklamadan Volkan’ın adı çıktarıldı.
SON KARAR TAMAM
Aradan bir süre daha geçmişti ki Fenerbahçe’nin internet sitesine girenler gözlerine inanamadı. Çünkü bu kez yapılan açıklamada Volkan Şen’le görüşmelere başlandığı belirtiliyor, bunun da Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirildiği vurgulanıyordu. Böylece bir ilke imza atan sarı-lacivertli kulüp bir futbolcuyla ilgili aynı günde 3 ayrı açıklama yapmış oldu. Volkan da artık Fenerbahçe’deydi.

link
arkadaşlar bende x360 gamepad var. Pc alıcısı ile wireless olarak kullanıyorum. xbox one wireless gamepad alsam aynı şekilde alıcı cihazı görür mü?
Arkadaşlar ben de anlamsız bir şekilde online oynarken birden bire çalışmayı durdurdu hatası alıyordum. Hatta oyundan soğuyup bırakma noktasına geldim. Araştırmalar yaparken yabancı forumlardan birinde bir çözüm yolu buldum. Benim sorunum çözüldü. Hiçbir şekilde atma sorunu yaşamıyorum. Umarım sizlerin de bazılarının sorununu çözer.

Bende çalışmayı durdurdu hatası veriyordu ama hata kodu falan yoktu. O yüzden bulmak biraz daha sıkıntı oldu.

Bulduğum çözümün linki burda : link
Öncelikle bu linkte çözümü yazan kişi 3 adet temizleme programı vermiş. Ben hepsini kullandım. Baya da bir şey temizledi gibi. Tavsiyem siz de deneyin.

Çözemeyenler için de kendim yardımcı olmaya çalışacağım.

Öncelikle Bilgisayarım sağ klik > Yönet > Olay Görüntüleyicisi

Buradan Windows günlüklerinin yanındaki oka tıklıyoruz

Uygulama sekmesine geldiğimizde sağ pencerede bir çok olay listelenmiş durumda.
Hatalardan gta5 olanı bulun.

Gördüğünüz gibi bende hatanın sebebi Gebwim64.dll adında bir dosya. Muhtemelen 3.parti bir yazılım yüzünden çakışma yaşanıyor.

Ben system32 dosyasından bu Gebwim64.dll dosyasını sildim ve sorunum ortadan kalktı.

Not: system32'den dll silmek her zaman risk taşır. Ben bu riski alarak sildim. Siz de sildiğiniz dosyanın ne olduğunu araştırıp ona göre silin.

Umarım bu sorunu alanlar için yardımcı olur.
Yatacak yerin yok ARAL!

ve bethesda'nın dağıtımını aldıktan sonra duyurulan ilk oyun fallout4...

Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
toplama
Otomobil
Honda
Mobil cihaz
Nokia
Takım
Galatasaray
Steam
krmmrt1453
TV
Samsung
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Ekran Kartı
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.228
İkinci El Bölümü Mesajları: 96
Konularının görüntülenme sayısı: 17.073 (Bu ay: 459)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.346 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.