Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun sonunda cast geçiyor ondan sonra ilginç bir video var.izlemeden geçmeyin
  • cod'un ilk mw serisinden beri tüm orjinal oyunlarını almışımdır.lakin bu sefer almamakla ne kadar isabetli bir seçim yaptığımı daha iyi gördüm.gerçi mw3'de almayacaktım ancak arkadaşlarla birbirimizi gaza getirip 1 ay oynadıktan sonra rafa kaldırmıştık.sonuç olarak yeni nesil konsollar çıkmadan yeni motorun da gelmeyeceği aşikar ve yeni motor gelene kadar da cod serisine elveda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RenoVat1o -- 18 Kasım 2012; 16:34:36 >
  • Eski oyunlardaki tat yok. Öyle mükemmel bir sonda hazırlanmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Eski oyunlardaki tat yok. Öyle mükemmel bir sonda hazırlanmamış.

Arkadaşım oyunun sonları değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

menendez kısmında mı hocam?

• quote:

quote:

quote:

Hayır hocam.Oyunun sonunda Menendez'i vurursan ayrı bir son vurmassan ayrı bir son.Harper'i vurarsan ayrı son vurmassan ayrı son .Bide sanırım Kravenchko'Lu bölüm de dahil.

• arkadaşlar lütfen yardım oyunu kuruyorum açarken "Error during initialization:
    Unhandled exception caught" diye bir hata mesajı geliyor acaba ekran kartımı yetmiyo evet ekran kartı düşük ama bir öncekini 720p de çok rahat oynuyordum pes 13 falan var hiç kasmadan açıyor falan anlamadım sorun nedir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır hocam.Oyunun sonunda Menendez'i vurursan ayrı bir son vurmassan ayrı bir son.Harper'i vurarsan ayrı son vurmassan ayrı son .Bide sanırım Kravenchko'Lu bölüm de dahil.

Zaten ondan bahsediyorum hocam. Memendez'in kafasına sıkmadığımız zaman daha güzel bir son var o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

arkadaşlar lütfen yardım oyunu kuruyorum açarken "Error during initialization:
    Unhandled exception caught" diye bir hata mesajı geliyor acaba ekran kartımı yetmiyo evet ekran kartı düşük ama bir öncekini 720p de çok rahat oynuyordum pes 13 falan var hiç kasmadan açıyor falan anlamadım sorun nedir

Steam kurun hocam sorun hallolacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten ondan bahsediyorum hocam. Memendez'in kafasına sıkmadığımız zaman daha güzel bir son var o ayrı.

He evet adam Maşallah nereye gitse kaçıyor.Ve sonunda bizim Çavuş Woods'u buluyor sonrasında ne olduğu belli değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

He evet adam Maşallah nereye gitse kaçıyor.Ve sonunda bizim Çavuş Woods'u buluyor sonrasında ne olduğu belli değil

Olur mu hocam ne olduğunu sonunda gösteriyorlar. Bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz bana göre eski oyunlardaki tat yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

oyunun sonunda cast geçiyor ondan sonra ilginç bir video var.izlemeden geçmeyin

reznov la mason ın dansını görünce koptum :)
  • merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum, ben 4.bölüm galiba afganistan bölümünde ilk at ile gittikten sonra bir tünel gibi bir yerde konuşma yaptığımız yere geldiğinde ne yaptıysam yapayım bütün çıkan crackleride denedim tarihi 13 ünede aldım steam de yüklü zaten ne yaptıysam orayı geçemedim hep tam olarak aynı yerde oyundan atıyor programı kapat diyorum buna bir çözüm yokmu ya yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

http://img62.imageshack.us/img62/33/20121117005.jpg

hocam ben bu bölümde takıldım.herkesi öldürüyorum ancak check point cıkmıyor ve benimle birlikte giden adamlar sürekli saklanıp bekliyorlar cıkmıyorlar bu sebeplede oyun ilerlemiyor kapı açılmıyor.defalarca bastan oynadım yinede işe yaramadı.acaba sorun nedir yardım edermisiniz.

ortaya gel bekle orda onlarda yanına geliyor hala daha olmuyorsa bug filandır bölümü tekrar oyna...

bekliyorum ama gelmiyorlar.baştan oynamak işe yarar mı?

Bi daha oynuyacaksın o bölümü o zaman oyun korsansa böyle sorunlar oluyo...

baştan oynadım ancak işe yaramadı zorluğu düşürdüm işe yaradı ancak geri eski zorluğuyla devam etmek istiyorum.tekrar yukseltmek mümkün mü acaba.

Onu denemeden bilemeyiz dene bakalım büyük ihtimal olabilir...
    Oyun içindeyken esc'ye bas orda menüde zorluk ayarı var tekrar istediğin zorluğa alabilirsin...

@mesut587
    Senin orda yapacağın iş defans,bölgeyi belli süre koruyacaksın ama hikaye moduna bi etkisi yok başarısız olduğunda yapıcam diye uğraşma daha sonrada oynayabiliyorsun o modu...Ben hardned modda 10. denememde başarılı oldum gerçekten çok zor orası...

Bende oyunu bitirdim gerçekten müthişti yine...Spoiler kullanmıycam spoiler olmaz diyeceğim zaten:
    Oyun sonunda credits sonuna kadar izleyin bunu tavsiye ediyorum Treyarch bunu bi oyun olduğunu bundan zevk almamızı çok güzel bir şekilde anlatıyor...çok seçenekli bi campaing modu olmuş hepsini tek tek deneyip bakacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 18 Kasım 2012; 18:55:15 >

• Malesef oyunun grafikleri facia...seslere gelecek olursak,kulaklığım garantiden geldi sesler dahi olur diye tahmin ettim onlarda kötü,birde dibimdeki adam ateş ediyor silahının sesi çok az çıkıyor,yada diğer adamların silah sesleri...
    Sesleride ne yazık ki grafikler kadar kötü....Halbuki silah sesleri ve patlama efektleri veya çevre sesleri oyuna direkt etki eder sizi çatışmanın ortasındaymış gibi his yaratması gerekirken oyunda hiç böyle bir his olmuyor...
    aynı şey mw3 te de vardı...yoksa oyunu nses ayarlarındamı sıkıntı var diyeceğim herşey sonda ses ayarlarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 18 Kasım 2012; 19:27:07 >
  • quote:

quote:

o ney bilmiyorum da daha açık bir dille anlatırsanız ne yapcaklarımı sevinirim

• merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum, ben 4.bölüm galiba afganistan bölümünde ilk at ile gittikten sonra bir tünel gibi bir yerde konuşma yaptığımız yere geldiğinde ne yaptıysam yapayım bütün çıkan crackleride denedim tarihi 13 ünede aldım steam de yüklü zaten ne yaptıysam orayı geçemedim hep tam olarak aynı yerde oyundan atıyor programı kapat diyorum buna bir çözüm yokmu ya yardımcı olun lütfen

bu konu hakkında birşey bilen yokmu arkadaşlar
  • quote:

quote:

quote:

o ney bilmiyorum da daha açık bir dille anlatırsanız ne yapcaklarımı sevinirim

Hocam bu linkten steam adlı programı indirin. Daha sonra kurduğunuzda oyun açılacaktır.

http://store.steampowered.com/about/?snr=1_4_4__11

• Beyler oyunu bitirdim. Hikaye ile ilgili anlamadığım ya da kaçırdığım noktalar var.,

Şimdi ilk olarak Mason, sayılar görmeye devam ediyor. En sonunda da çöle bırakılıyor arkadaşlarıyla. Orada Reznov? diyor. Sonrasında bir bilgi verilmiyor. Ben Reznov'un da tekrardan görüneceğini filan düşünmüştüm. Hani Mason'ın hayal olduğunu bildiği ama kendisine yardım etmesine izin verdiği bir iç güdü gibi.

Diğer yandan, adalı bölümde Mason'ın oğlu ile Mernandez'in ele geçirmek istediği silah bulmaya gidiyoruz ama silahın kız olduğu ortaya çıkıyor. Mernandez kızı yakalıyor ama kızın ne özelliği var açıklanmıyor.

Ayrıca ben Mernandez'i yakalamayı seçtim sonunda. Öldürdüğümüzde nasıl bir son çıkıyor? Diğer alternatif sonlar neler? Tekrardan bitirmek istemiyorum oyunu sırf bunun için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Beyler oyunu bitirdim. Hikaye ile ilgili anlamadığım ya da kaçırdığım noktalar var.,

Şimdi ilk olarak Mason, sayılar görmeye devam ediyor. En sonunda da çöle bırakılıyor arkadaşlarıyla. Orada Reznov? diyor. Sonrasında bir bilgi verilmiyor. Ben Reznov'un da tekrardan görüneceğini filan düşünmüştüm. Hani Mason'ın hayal olduğunu bildiği ama kendisine yardım etmesine izin verdiği bir iç güdü gibi.

Diğer yandan, adalı bölümde Mason'ın oğlu ile Mernandez'in ele geçirmek istediği silah bulmaya gidiyoruz ama silahın kız olduğu ortaya çıkıyor. Mernandez kızı yakalıyor ama kızın ne özelliği var açıklanmıyor.

Ayrıca ben Mernandez'i yakalamayı seçtim sonunda. Öldürdüğümüzde nasıl bir son çıkıyor? Diğer alternatif sonlar neler? Tekrardan bitirmek istemiyorum oyunu sırf bunun için.

1- Onu kurtaran adamı Reznov olarak görüyor, yani halüsinasyon görüyor.
    2- Kız bu dronları kontrol edebilecek şifreleri biliyor çünkü dronları programlıyanların arasında oda var, TACITUS için çalışıyormuş eskiden.
    3- Youtube da black ops 2 alternate endings diye ara.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.