Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuxeses

quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

arkadaşlar lütfen yardım oyunu kuruyorum açarken "Error during initialization:
    Unhandled exception caught" diye bir hata mesajı geliyor acaba ekran kartımı yetmiyo evet ekran kartı düşük ama bir öncekini 720p de çok rahat oynuyordum pes 13 falan var hiç kasmadan açıyor falan anlamadım sorun nedir

Steam kurun hocam sorun hallolacaktır.

o ney bilmiyorum da daha açık bir dille anlatırsanız ne yapcaklarımı sevinirim

steam e gerek yok.

black ops 2 crack fix indir, daha sonra da pc nin tarihini 13 Kasım yap.

• quote:

Eski oyunlardaki tat yok. Öyle mükemmel bir sonda hazırlanmamış.

evet oyun eskisi gibi değil ama yine de atmosfer olmuş.seslendirme pek iyi değil.onun dışında ayrıntılara takılmadan heyecanla oynanabilir. son olayına gelince de cod oyunu artık rpg ye adım atmış bulunuyor.son değiştirmeler falan hele ki sonun da sonu var ya o bomba

• quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

quote:

Eski oyunlardaki tat yok. Öyle mükemmel bir sonda hazırlanmamış.

evet oyun eskisi gibi değil ama yine de atmosfer olmuş.seslendirme pek iyi değil.onun dışında ayrıntılara takılmadan heyecanla oynanabilir. son olayına gelince de cod oyunu artık rpg ye adım atmış bulunuyor.son değiştirmeler falan hele ki sonun da sonu var ya o bomba

Aynen pek takılmamak gerek yoksa işin içinden çıkılmaz. Oyunun grafikleri ancak ps 4 geldikten sonra düzelir. Valla iki yolu da denemek lazım.

• arkadaşlar ben oyunu yüklerken hata verdi yok say dedim geçtim daha öncesinde rardan çıkartırken crt hatası vermişti oyunu açarken şu hatayı veriyor
    ERROR:sound bank failed to load spl_code_post_gfx.all you have build problem
    çözümü nedir ?
  • arkadaşlar oyunu rardan çıkartırken setup-1b.bin dosyasında crt hatası verdi haliyle oyun açılmıyor bu dosya varsa paylaşabilirmisiniz.
  • Anlık FPS düşme sorunu yaşayanlar var mı? 40-50 FPS arası güzel güzel oynuyorum ama köşeleri dönerken veya dakikada birkaç kez FPS birden düşüp eski haline geliyor. Eğer karşımda düşman varsa da haliyle ölüyorum. Driverları güncelledim, değişme yok. Aynı sorunu yaşayan ve/veya çözen var mı?
  • BF3'ü bir yıl boyunca oynadım sıkıldım artık.BO 2 mi alıyım yoksa MOH:Warfighter mı ?
  • bu oyunun senaryo moduna grafiklerinede laf edenler varya artik ne diim inanilmaz guzel oynamayan kesin oynasin derim net.
  • oyunda gtx 560 ti ile frame düşmesi yaşıyorum oyundanmı bendenmi kaynaklanıyor ?
  • beyler zombi moda nasıl giriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

beyler zombi moda nasıl giriyoruz.

korsan oyunda giremiyorsun zombi moduna, onun için ayrı bir patch gerek çünkü zombi modu singleın exe.sinde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

beyler zombi moda nasıl giriyoruz.

korsan oyunda giremiyorsun zombi moduna, onun için ayrı bir patch gerek çünkü zombi modu singleın exe.sinde değil.

eyvallah.
  • arkadaşlar merhaba, oyunun orginalini D&R dan satın aldım, normal bir şekilde oyunu kurdum, steame yükledim.Fakat gerek masa üsütnden gerekse steamden oyunu açmaya çalıştığımda direkt "bleack ops 2 çalışmayı durdurdu" şeklinde hata alıyorum.Oyunu açamıyorum.Ayrıca windows vista 32 bit kullanıyorum, ekran kartını falan da güncelledim.Directx de güncel. Tarihi değiştirdim ne kadar program varsa yükledi, bilgisayara format atp hepsini tekrar denedim ama nafile.Konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk_sagun

arkadaşlar merhaba, oyunun orginalini D&R dan satın aldım, normal bir şekilde oyunu kurdum, steame yükledim.Fakat gerek masa üsütnden gerekse steamden oyunu açmaya çalıştığımda direkt "bleack ops 2 çalışmayı durdurdu" şeklinde hata alıyorum.Oyunu açamıyorum.Ayrıca windows vista 32 bit kullanıyorum, ekran kartını falan da güncelledim.Directx de güncel. Tarihi değiştirdim ne kadar program varsa yükledi, bilgisayara format atp hepsini tekrar denedim ama nafile.Konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

yalnız tarih değiştirme korsan oyunlar için geçerli, W7 64 bit kur belki hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NinovaTR

Anlık FPS düşme sorunu yaşayanlar var mı? 40-50 FPS arası güzel güzel oynuyorum ama köşeleri dönerken veya dakikada birkaç kez FPS birden düşüp eski haline geliyor. Eğer karşımda düşman varsa da haliyle ölüyorum. Driverları güncelledim, değişme yok. Aynı sorunu yaşayan ve/veya çözen var mı?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Fps'ye dikkat etmiyorum ama arada oyun takılıyor. Bazen oyundan çıkmak zorunda kalıyorum, bazen de kendi kendine düzeliyor. Sistemde kötü değil o kadar. Amd phenom II x4 3200 işlemci, 4gb ram, Ati Radeon hd 6850 ekran kartı var.
  • Ne Menendezmiş Arkadaş yaa....

Raul Menendez...!!!!
  • Bu oyunun adı Call of Duty olmasaydı inceleme yapan siteler oyuna 5 verirlerdi. Atmosfer atmosfer diyorlar da ben yeni anladım niye atmosfer muhteşem dediklerini. Önüne geleni tırr tırr(silah sesleri ne öyle) vur geç, ovv muhteşem atmosfer. Ayrıca bu grafikler ne ya, Warfighter'a ne kadar haksızlık ettiler ya cidden. Arkadaş biraz Battlefield 3 ve Crysis'in grafiklerine bakıp ibret alsınlar ya. Yıl 2012'de olsa bunlar ilk Modern Warfare'de takılıp kalmışlar. Çerezlik niyetine bitirip silin gitsin.

Oyunu açamayan arkadaşlar için Windows 7 için 400-500 mb boyutunda ki güncelleme var onu yapsınlar, o güncellemeyi de Windows Güncelleme yerinden güncelleştirmeleri denetleye tıklasınlar sonra o güncelleştirmeyi yapsın. Yeni düşen ilacıda Ali123 onu yapsınlar. Tarih saatle oynmaya gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 19 Kasım 2012; 3:05:22 >
  • Karakter ses,leri güzel yahu oyunu satın aldım alex mason ı avatardaki eleman seslendiriyor Harper ı da The walking in dead in merle ü seslendiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Karakter ses,leri güzel yahu oyunu satın aldım alex mason ı avatardaki eleman seslendiriyor Harper ı da The walking in dead in merle ü seslendiriyor

lan bende diyorum bu ses biyerden tanıdık geliyor ama nerden. vay psikopat
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

Yok dostum hiç bir sıkıntı yok. Diğer 2 yükleme askıya alnınmış, o kadar. SP kısmı indikten sonra diğerlerinide yüklersin. Tabii istersen 3'nü aynı anda da yükleyebilirsin. Ayrıca Steam'i istersen Türkçe dil seçeneğin de kullan.

tamam o zaman içim rahatladı ...

steam ı hiç kullanmadım Türkçe seçeneğine baktım biraz bulamadım :) :) çok az vaktim vardı o yüzden fazla uğraşmadan direk yüklemeyi başlatıp pc yi açık bırakıp çıktım evden akşama gidince görücez bakalım neler olacak :) :)

Hocam bilmediğim ve çözüm bulamadığım için sana sormak istedim. Bende senin gibi oyunu playstore dan satın aldım ve steam aracılığıyla indirdim. Zaten steam den indirdiğinde kurulum yapmana gerek kalmıyor direk olarak oyunu açabiliyorsun. Herşeyi hallettim ama oyunu açmak istediğimde DirectX sorunu veriyor. DirectX 9-10-11 hepsini yükledim yinede olmadı ve sistem olarak da Macbook Air orijinal Windows 8 kullanıyorum ama bir türlü çalıştıramadım. Bana bir yol gösterebilirsen çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.